Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Red Dead Online brengt nieuwe treasure map, free aim en meer

  4 dec. 2019
14:51
Deze week keert een partij gewilde, tijdelijk verkrijgbare kleding terug naar de winkels, inclusief de met de hand geborduurde en met zijden gevoerde Eberhart Coat, de stevige Carver Pants van geitenleer, het met een schorpioen versierde Cardozo Vest en nog veel meer.
De Wheeler, Rawson & Co.-catalogus bevat ook nog de Covington Hat met slappe rand en verschillende versies van de Patterned Bandana, al gaat het gerucht dat deze items snel plaats zullen maken voor nieuwe aanwinsten.

Collectors die de Ace of Swords, Gran Corazon Madeira en 1800 Gold Dollar vinden, kunnen de voltooide Gambler's Choice Collection terugbrengen naar Madam Nazar voor een gulle beloning. Als je moeite hebt de beroemde, rondtrekkende dame te vinden, kun je de collectie inleveren bij je plaatselijke postkantoor.

Als je je vaardigheden, nauwkeurigheid en vindingrijkheid op de proef wilt stellen, kun je de Featured Series van deze week proberen: Free Aim: Make It Count. Hierin word je uitgedaagd om je tegenstanders uit te schakelen met slechts pijl en boog of werpmessen. Het speelgebied wordt telkens kleiner, tot er nog maar één outlaw met haviksogen over is.

Alle posse-leiders ontvangen een gratis schatkaart deze week. Alle spelers die in rang willen stijgen ontvangen een extra 40% XP als ze deelnemen aan een Free Roam-event, Free Roam-missie, Bounty-missie, Trader Resupply-missie, A Land of Opportunities-missie, een Showdown-speltype of een race.
Als je een bende outlaws wilt samenstellen, krijg je 50% korting op de oprichtkosten van een Persistent Posse deze week. Verder geldt er 30% korting op racepaarden en uitrusting voor paarden. Als je gebruik wilt maken van de optie Change Appearance (te vinden in het spelersmenu) kun je nu 30% besparen, en revolverhelden krijgen 30% korting op pistoolriemen en wapenmetalen.

Red Dead Online-spelers die hun Social Club-account hebben gekoppeld aan Twitch Prime kunnen nog steeds de Bounty Hunter License gratis claimen. Bovendien krijgen ze 10% extra korting op de bovenstaande aanbiedingen. Ga naar Twitch Prime en meld je aan om in aanmerking te komen voor toekomstige voordelen.

Er komt een nieuwe Frontier Pursuit aan. Volg de Newswire voor meer informatie over het net aangekondigde Moonshiners, onze volgende grote update voor Red Dead Online die uitkomt op 13 december. De verhaallijn zit vol actie en voor het eerst kun je een perceel kopen. Zoals altijd ga je naar de pagina met Social Club-evenementen om alle huidige speciale evenementen, bonussen en kortingen in Red Dead Online te bekijken.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers