Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 336

Assassinís Creed The Rebel Collection nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

  6 dec. 2019
19:18
Assassinís Creed The Rebel Collection is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. De collectie bevat Assassinís Creed IV: Black Flag, inclusief alle singleplayer DLC, Assassinís Creed Rogue en exclusieve content voor de echte Assassinís Creed-fans. Schakel tussen de meest gevreesde piraat van de CaraÔben en de ultieme Assassin-jager en (her)ontdek deze twee titels uit de Assassinís Creed-franchise nu overal en altijd op Nintendo Switch.

Beide games zijn volledig aangepast en afgestemd op de kwaliteiten en mogelijkheden van de Nintendo Switch, zoals de handheldmodus, HD Rumble en de touchscreeninterface, inclusief geoptimaliseerde HUD en Motion Control Aiming.

Assassinís Creed The Rebel Collection bevat:

Assassinís Creed IV: Black Flag. Ontdek de Gouden Eeuw van de piraterij, waarin piraten enkel gebonden waren aan de vlag van hun eigen wetteloze republiek. Ontmoet Edward Kenway, de meest gevreesde piraat van de CaraÔben, nu verwikkeld in de eeuwenoude strijd tussen de Templars en de Assassins. Verken een ontelbare hoeveelheid eilanden op zoek naar verborgen schatten en ontwricht de corruptie, hebzucht en wreedheid. Ook komen spelers legendes als kapitein Zwartbaard en de Vliegende Hollander tegen, met alle gevolgen van dien.

Alle singleplayer DLC van Assassinís Creed IV: Black Flag. Speel als Aveline in een bekrompen tijdperk vol bandieten en zelfontdekking, waarin niemand volledig te vertrouwen is. Desondanks is Aveline vastbesloten om de slaven te bevrijden. Speel daarnaast tevens als voormalige slaaf Adťwalť in Freedom Cry en ontdek zijn ontwikkeling van onderdrukte gevangene tot succesvolle Assassin aan de zijde van Edward Kenway.

Assassinís Creed Rogue. Ontmoet Shay Patrick Cormac, een man verscheurd door de chaos van twee oorlogen, op zijn reis door Amerika en de ijskoude wateren van de Atlantische Oceaan. Zie hoe hij langzaam afzakt naar de duisternis en hiermee de toekomst voor de Amerikaanse kolonies voor altijd verandert. Hij ontwikkelt zich van een trouw lid binnen de Broederschap van de Assassins tot de top Assassin-jager van de Tempeliers.

Exclusieve content. Voor de echte Assassinís Creed-fans bevat Assassinís Creed The Rebel Collection tevens de eerste 55 paginaís uit de roman Assassin's Creed IV Black Flag: Blackbeard: The Lost Journal, de manga Assassinís Creed Awakening Volume I & II, tien outfits van de hoofdpersonen uit vorige Assassinís Creed-games en een exclusieve outfit die vrij te spelen is via de Ubisoft Club.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content