Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 158

Kingdom Hearts III begint 2020 met langverwachte Re Mind DLC

 11 dec. 2019
11:12
Square Enix Ltd., nodigt Keyblade-dragers uit voor nieuwe avonturen met Sora en vrienden in de KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC*. Deze uitbreiding verschijnt op 23 januari 2020 voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en op 25 februari 2020 voor de Xbox One-familie van apparaten.

Voor spelers die KINGDOM HEARTS III hebben voltooid, levertde Re Mind DLC een nieuwe speelbare episode waarin Sora zijn weg terug moet vinden naar zijn vrienden en waarheden ontdekt die hij nooit voor mogelijk had gehouden. De nieuwe Re Mind-trailer biedt spelers een eerste blik op de FINAL FANTASY®-personages die in de DLC zullen verschijnen, waaronder de populaire Aerith uit FINAL FANTASY VII.

In Re Mind kunnen spelers zich vermaken met diverse eindbaasgevechten, een Limitcut en Secret Episode, een nieuwe Greeting-mode, diashowfuncties en een nieuwe Premium Menu-mode met verschillende moeilijkheidsopties en gameplay-uitdagingen.

Daarnaast verschijnt in januari voor alle KINGDOM HEARTS III-spelers een gratis patch update (Version 1.07) met daarin een update van het hoofdverhaal, nieuwe vaardigheden, een nieuwe vorm voor Sora en de toevoeging van de Keyblades, “Oathkeeper” en “Oblivion”. Spelers kunnen vanaf januari ook gebruikmaken van uitgebreide mogelijkheden om content te delen.

KINGDOM HEARTS III is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, en het PlayStation 4-systeem. De Re Mind DLC komt op 23 januari 2020 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem, en op 25 februari 2020 voor de Xbox One-familie van apparaten. Een KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket is nu beschikbaar voor pre-orders. Dit pakket bevat naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content ook videobeelden van het KINGDOM HEARTS – World of Tres – Orchestra-concert dat op 30 november 2019 is opgenomen in Osaka.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers