Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 158

Dragon Quest Builders 2 debuteert op Steam

 11 dec. 2019
11:48
Square Enix Ltd., heeft het hooggeprezen DRAGON QUEST BUILDERS 2 nu ook uitgebracht op pc (STEAM). Deze langverwachte versie bevat alle DLC die eerder werd uitgebracht voor de Season Pass van het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, inclusief het Hotto Stuff Pack, Aquarium Pack en Modernist Pack, maar ook nieuwe recepten, kapsels, kleding en gebieden om te verkennen.

Sinds DRAGON QUEST BUILDERS 2 eerder dit jaar voor consoles verscheen, heeft deze game de harten van miljoenen gamers van over de hele wereld gestolen. Nu kunnen pc-spelers ook genieten van dit verhaalgedreven bouw-avontuur, zowel alleen als samenwerkend met vrienden in de co÷pstand. In de game nemen spelers de rol aan van een beginnende bouwer die is aangespoeld op het Isle of Awakening, samen met Malroth, een mysterieuze jongen die lijdt aan geheugenverlies. Samen verkent het duo verschillende eilanden, waarbij ze de skills ontwikkelen om een ôMaster Builderö te worden door dorpsbewoners te helpen, materialen te craften en vijanden te verslaan.

DRAGON QUEST BUILDERS 2 is nu verkrijgbaar voor pc (STEAM) en het PlayStation 4-systeem. Bouwers die de game op STEAM aanschaffen vˇˇr 6 januari 2020 ontvangen ook royale bonuscontent om hun DRAGON QUEST BUILDERS 2-ervaring mee aan te passen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers