Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 522

Rainbow Six Benelux League Season 4 offline finales zaterdag in Esports Game Arena

 12 dec. 2019
07:05
De Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League vinden aanstaande zaterdag, 14 december, plaats in de Esports Game Arena te Alphen aan de Rijn. De finales, waar vier teams strijden om een prijzenpot van € 11.500, zijn zaterdag vanaf 14:00 uur ter plekke te volgen in de Esports Game Arena of live via Twitch.tv/Rainbow6BNL.

De afgelopen twee maanden hebben de acht beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-teams in de Benelux gestreden voor één van de vier plekken tijdens de Season 4 offline finales van de Benelux League. Zaterdag worden de twee halve finales en finale van commentaar voorzien door internationale Rainbow Six Pro League-casters Michael ‘Kixstar’ Stockley en Ghassan ‘Milosh’ Finge, en lokale casters Stijn ‘Hap’ Hapers en Anthony ‘Anthox’ Kremer. Tijdens de Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League nemen de volgende vier teams uit de Benelux het tegen elkaar op:

• Trust Gaming – Deapek, Meadzz, Easy, Leonski & Avaiche
• Team Frag – Badger, Dark, Hixcap, Kabouter & TigerB
• Epsilon – Staed, Judge, Doggon, drateR & JPM
• Fact Gaming – Oraghon, Prophet, Spordos, Xoogle & Zeus

De offline finales in de Esports Game Arena te Alphen aan de Rijn zijn voor iedereen te bezoeken, want toegang is geheel gratis. Naast het kijken naar de finales is er tevens exclusieve merchandise van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en de Rainbow Six Benelux League te verkrijgen, begeven fans zich tussen de beste spelers van de Benelux en is dit hét moment voor een praatje of foto met de verschillende internationale Pro League-casters.

De eerste halve finale van de Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League start zaterdag om 14:00 uur. Naar verwachting start de tweede halve finale rond 17:00 uur, gevolgd door de finale vanaf ongeveer 20:00 uur. Tijden kunnen variëren op basis van de eerder gespeelde wedstrijden, dus fans die niets willen missen, dienen op tijd aanwezig te zijn of in te schakelen om niets van de actie te missen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content