Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143

Game Plaza arcadehal ziet succesvolle start

  8 jan. 2020
06:54
Game Plaza, de nieuwe arcadehal voor jong en oud, heeft een succesvolle start sinds haar opening. De arcadehal is sinds vrijdag 20 december 2019 geopend in Vlaardingen.

De arcadehal is gelegen aan het Veerplein bij winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen en heeft als doel om het ouderwetse gevoel en plezier van arcade gaming weer terug te brengen naar jong en oud.

Speelbare games
De meest bekende games die sinds de opening bij Game Plaza speelbaar zijn, bestaan uit Whack N Win, Super Bikes, Jurassic Park Arcade ™, NBA Hoops, Skee Ball, Harpoon Lagoon en ICE Air FX (Airhockey). Maar ook titels zoals Big Bass Wheel, Crazy Tower, Crossy Road, Down The Clown Marquee Double Cabinet, Ice ball FX, Monsterdrop, NBA Hoops Matrix SQ, Pigout, Ticket Circus, Tower of Tickets en Whack a clown zijn speelbaar.

Vanaf volgende maand is een andere bekende titel speelbaar bij Game Plaza Vlaardingen en eigenaresse Jennifer laat daar het volgende over los: “In februari krijgen we al weer nieuwe spelautomaten binnen, waaronder de langverwachte Mario Kart! Éen van mijn favoriete games! Ik kan niet wachten om hem uit te proberen.”

“Waarom doen we het niet zelf?”
Jennifer bezocht vaak met haar kinderen andere arcadehallen en kwam na een bioscoopbezoek op het idee om zelf een arcadehal te beginnen: “We gingen vaak naar de concurrent en toen dacht ik, waarom doen we het niet zelf? Waarom gaan we zelf niet kijken of we iets kunnen organiseren? Dan ga je zoeken naar een geschikte locatie en toen kwamen we op Vlaardingen. Deze locatie is heel toevallig ontstaan, want ik ging naar de bioscoop in het centrum waar van alles zit en toen liep ik langs het pand dat leeg stond. Daarna heb ik opgezocht wat de maandelijkse kosten zijn en ik dacht, dit is het en dit gaan we doen. Dat was elf maanden geleden en nu staan we hier.”

“Bijna opgegeven”
Voor Jennifer waren het elf drukke maanden, waarin ze de arcadehal van idee naar werkelijkheid heeft gerealiseerd: “Het is heel moeilijk. Ik heb tientallen afwijzingen gekregen en had het bijna opgegeven! Maar ik ben een doorzetter, een powervrouw en "nee" komt niet in mijn woordenboek voor. Als je een droom hebt, moet je alle mogelijke opties benutten en doorgaan totdat je droom is gerealiseerd. Het is een kwestie van karakter, de juiste mensen naast je hebben die in je geloven en een klein beetje geluk.”

Volgende vestiging
Game Plaza Vlaardingen is de eerste arcadehal van Jennifer, maar haar plannen zijn om een tweede vestiging te openen: “Ik ga de puntjes op de i zetten, wat meer aan marketing doen, heel veel samenwerkingen met lokale andere ondernemers en wellicht de volgende vestiging, we gaan gelijk door.”

Dubbel opwaarderen
Sinds de opening heeft de arcadehal tot en met 31 december een actie gehouden, waarbij bezoekers bij het opwaarderen van hun saldo het dubbel aantal tegoed ontvingen. Deze actie heeft ervoor gezorgd dat bezoekers langer in de arcadehal bleven en dat geďnteresseerden de arcadehal snellen kwamen bezoeken. Jennifer: “Het liep echt storm met de dubbel opwaardeer actie, terwijl wij dit nauwelijks hadden gepromoot! Het was echt de mond-tot-mondreclame waardoor het zo’n succes was. En tegen degene die de actie hebben gemist, zou ik zeggen houdt onze Facebookpagina Game Plaza Vlaardingen en Instagram @Game_Plaza_Vlaardingen in de gaten, want er volgen zeker meer acties! Het is zo waanzinnig leuk om te zien dat de ouders eerst wat sceptisch binnenkomen met de kinderen en het daarna nog leuker vinden dan de kinderen zelf!”

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers