Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143

Meer details over kleding, free aim series en meer in Red Dead Online

  8 jan. 2020
10:37
De Wheeler, Rawson and Co. Catalogus heeft vanaf deze week een selectie nieuwe items in de verkoop, waaronder permanente toevoegingen als de Rivera Hooded Tunic, McCrum Pants, the Palma en Baldock Hats, Kelley Boots en Pico Sandals. De Boutell Hat en Leavitt Jacket zijn nu ook verkrijgbaar in de winkels, hoewel deze naar horen zeggen slechts voor een beperkte tijd op voorraad zijn.
Als je op zoek bent naar een arena zonder beperkingen om je moed te testen, zoek niet verder: de Featured Free Aim Series van deze week zet alle Capture game-modes in de schijnwerpers – inclusief Hostile Territory, Overrun, Plunder, Spoils of War en Up in Smoke. Of je nu van nature territoriaal bent of een daredevil die goederen diep het vijandelijke grasland in wilt afleveren, het is tijd je paard te bestijgen en te laten zien wat je in huis hebt.

BONUSES & BENEFITS

Aspirant-bootleggers die vóór 13 januari Rank 3 behalen krijgen de Kelley Boots in een exclusief kleurenschema. Ga naar de Benefits section om de Reward op te halen. Verdien bovendien 500 Moonshiner Role XP door een Batch of Moonshine op smaak te brengen, waardoor je bij het verkopen van je recept een hoger bedrag kunt vangen.

Als je deze week een Medium-strength Batch verkoopt, krijg je ook nog eens 30% korting op een Norfolk Roadster Horse. Je kunt deze vinden in de Benefits section. Degenen die zich nog in de Moonshining-business moeten vastbijten, krijgen 25% korting op alle Moonshiner Shack Properties en Property Relocations. Ondertussen krijgen Traders 40% korting op Novice en Promising Trader Role Items, zoals de Stew Pot en Medium Delivery Wagon.

Spelers die hun Social Club-emailadres hebben geverifieerd en tweestapsverificatie op hun accounts hebben ingesteld ontvangen kortingen op de Outlaw Pass, Role Items voor de Bounty Hunter, Trader en Collector Roles, én een gratis Kladruber Horse naar keuze. Degenen die hun Social Club-account aan Twitch Prime hebben gekoppeld, ontvangen de Collector’s Bag en de Polished Copper Moonshine Still-upgrade – gratis en voor niets.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers