Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 552

DOOM en DOOM II update - Add-ons, Quick Saves, 60 FPS en meer nu beschikbaar

 10 jan. 2020
08:35
Beheerde add-ons, 60 FPS-ondersteuning, Quick Save-functie en meer nu beschikbaar voor alle platformen in de laatste update voor de heruitgaven van DOOM (1993) en DOOM II. Spelers kunnen nu een beheerde lijst van megaWAD’s downloaden en spelen, waaronder SIGIL van John Romero.

• Add-on ondersteuning – Add-ons kunnen nu gratis gedownload worden in het hoofdmenu en dat voor zowel DOOM (1993) en DOOM II. We lanceren met een eerste batch Add-ons, maar we nemen binnenkort contact met spelers op voor suggesties over de beste WAD's om in de toekomst op te nemen.
• 60 FPS-ondersteuning – Voor het eerst krijgen DOOM (1993) en DOOM II native 60 FPS-ondersteuning voor alle platformen, een hele verbetering met de 35 FPS van de originele games.
• Quick Saves – In het pauzemenu van DOOM (1993) en DOOM II, druk op R/R1/RB om je huidige positie op te slaan. Als spelers tijdens het spel willen terugkeren naar dat punt, moeten ze opnieuw het pauzemenu openen en L/L1/LB indrukken.
• Quality-of-Life verbeteringen – DOOM (1993) en DOOM II zijn uitgerust met een arsenaal aan nieuwe opties en verbeteringen van de levenskwaliteit, waaronder een Quick Weapon Select-functie, verbeterde Level Select-functie, de toevoeging van Aspect Ratio en Helderheidsopties, een nieuwe split-screen HUD en meer.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers