Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 371

Meer informatie over PS5 uitgelekt

 13 jan. 2020
13:12
De 4Chan heeft de nodige informatie bekend gemaakt omtrent de PlayStation 5 console. Volgens de bron komt de onthulling van de PS5 op 5 februari van di tjaar tijdens een PlayStation Meeting die gehouden wordt in Yew York. Daarin zullen het design, de controller, de user interface, home screen en enkele andere features aan bod komen. De console zou geen tot weinig laadtijden kennen bij het spelen van games en een disc drive is aan boord (blu-ray).

PlayStation Now en Remote Play zullen verder meer gebruikt gaan worden door Sony en de mobile app zoals we die nu kunnen krijgt een update. Verder is backwards compatibility een big issue en Sony wil zelfs games van de PS1, PS2, PSP, PS3 en PS4 compatibel hebben op de unit. Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall en Legend zullen enkele launch games zijn voor de console. Andere games zullen nog bekend gemaakt worden.

Tot slot moet d econsole 449 Euro gaan kosten en zal deze in oktober verkrijgbaar zijn dit jaar. Er zal slechts 1 model te krijgen zijn, en dus geen Pro-model. Sony heeft de informatie zelf nog niet bevestigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

Wat denk jij van de betrouwbaarheid van dit gerucht:

< OnzinPlausibelBetrouwbaar >Geloofwaardigheid van bezoekers: 28.75% (Stemmen: 4)

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content