Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 334

XP boosts bij Role Free Roam events, role activity bonussen en meer in Red Dead Online

 15 jan. 2020
09:35
Bounty Hunters, Traders en Collectors die deze week door de frontier zwerven, ontvangen 25% Character XP en Role XP-boosts wanneer ze Role-specific Free Roam Events in Red Dead Online aangaan. Deze Free Roam Events zijn alleen beschikbaar voor spelers die de bereiste rank hebben behaald in de bijbehorende Role.

De Free Roam events:

DAY OF RECKONING
Neem het op tegen andere premiejagers om gezochte targets op te pakken, en hen af te leveren in ruil voor punten. Hoe gevaarlijker de crimineel, hoe meer punten. (Voor 2-8 spelers, vanaf Bounty Hunter Rank 4)

MANHUNT
Bounty Hunters moeten samenwerken om gezochte targets binnen bepaalde gebieden op te pakken, waarvan er veel worden verdedigd door handlangers die zowel gewapend als gevaarlijk zijn. (Voor 2-12 spelers, vanaf Bounty Hunter Rank 4)

TRADE ROUTE
Traders kunnen hier pronken met hun defensieve skills, aangezien alle deelnemers een trein vol met goederen moeten beschermen tegen aanvallende boeven. (2-12 spelers, vanaf Trader Rank 4)

CONDOR EGG
Een zeldzame en waardevolle Condor Egg is in de buurt gespot – vind hem voordat je tegenstanders dat doen om ervan te kunnen profiteren. (Voor 2-12 spelers, vanaf Collector Rank 4)

SALVAGE
Een wrak heeft waardevolle verzamelobjecten verspreid over een aangewezen gebied. Vind er zoveel als je kunt, maar wees voorzichtig. Vijandige bandieten zwerven ook over het terrein en zullen aanvallen om datgene wat ze hebben gevonden te beschermen. (Voor 2-12 spelers, vanaf Collector Rank 4)

BONUS ROLE XP
Volbreng Role-activiteiten en claim XP Rewards uit de Benefits-sectie
Of de Frontier Pursuits nu nieuw voor je zijn, of dat je hard je best doet om de Distinguished status te behalen; er zijn 2,000 Role XP-bonussen verkrijgbaar voor elk van de Specialist Roles. Het terugbrengen van een Legendary Bounty beloont je bijvoorbeeld met 2,000 Bounty Hunter XP, terwijl het succesvol uitvoeren van een Trader Sell-missie ergens deze week 2,000 Trader XP oplevert. Verder ontvangen Collectors die de Gold Panners Dream Weekly-collectie (bestaand uit de Ojeda Rose Gold Bangle Bracelet, 1797 Gold Eagle en Gold Pocket Watch) bij elkaar verzamelen en verkopen aan Madam Nazar 2,000 Collector XP. Daarnaast levert het voltooien van een Moonshiner Story Mission je 2,000 Moonshiner XP op.

Elke 2,000 Role XP-bonus wordt uitgekeerd in twee termijnen van 1,000 XP via de Offers & Rewards-sectie in het Red Dead Online pauze-menu.

FEATURED FREE AIM SERIES: LAST STAND
De competitive mode van deze week
Krab aan die kriebelende triggerfinger in de Featured Free Aim Mode van deze week. Last Stand, die koelbloedige moordenaars tegen elkaar opzet in een free-for-all met maar één die overblijft, kun je vanaf nu t/m 20 januari spelen via de Featured Series.

BENEFITS
Doorlopende benefits door Red Dead Online te spelen

De Red Dead Online-benefits van deze week omvatten 30% korting voor alle spelers op de prijs van alle Rifles die beschikbaar zijn via je lokale Gunsmith of de Wheeler, Rawson & Co.-Catalogus. PlayStation Plus-leden ontvangen een gratis kleurenschema van de Leavitt Jacket.

Voor degenen die zich voorbereiden op een van de originele drie Frontier Pursuits, zijn de kosten van de Butcher Table, Bounty Hunter License en Collector's Bag elk met 5 Gold Bars afgeprijsd (de Collector’s Bag is nog steeds gratis beschikbaar voor spelers die hun Social Club-account met Twitch Prime koppelen – samen met Polished Copper Moonshine Still-upgrade, en een aanvullende 10% korting op Rifles deze week. Ga naar Twitch Prime, en meld je aan.).

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers