Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202

Tripwire Interactive hernieuwt retail-samenwerking met Koch Media voor wereldwijde distributie

 10 feb. 2020
10:24
Uitgever en ontwikkelaar Tripwire Interactive kondigt met plezier de hernieuwde samenwerking aan met Koch Media / Deep Silver, Inc. voor hun komende shARkPG Maneater en Chivalry 2 – die tijdens de E3 van 2019 werd aangekondigd en in 2020 voor pc verschijnt. Meer informatie hierover volgt later. Koch Media / Deep Silver zal alle retail-gerelateerde uitgeversactiviteiten wereldwijd verzorgen voor de lineup van 2020.

“We hernieuwen met plezier onze samenwerking met Tripwire Interactive voor de komende release van Maneater en andere projecten,” zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “Nadat onze teams Killing Floor 2 al met succes wereldwijd lanceerden, zullen we de komende lineup van Tripwire Interactive met al onze distributie- en marketing-ervaring ondersteunen."

John Gibson, CEO van Tripwire Interactive voegt toe: "We zijn heel blij dat we onze relatie met Deep Silver kunnen uitbreiden om de innovatieve titel Maneater en andere titels dit jaar naar winkels te brengen. De uitgebreide ervaring van Deep Silver en hun grote bereik om geweldige games naar winkels te brengen, maakt ze tot een geweldige partner voor onze komende games.”

Maneater stuurt spelers op een ontdekkingsreis door onbekende wateren. Deze innovatieve titel trok in 2019 al de nodige belangstelling tijdens diverse game-evenementen. De Day One-versie van Maneater wordt geleverd met een speciale evolutie-bonus en is in sommige winkels al beschikbaar om te pre-orderen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers