Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 335

Ultieme gamebeleving met nieuwe gaming headset van Trust Gaming

 11 feb. 2020
10:22
De nieuwste gaming headset van Trust, de GXT 488 Forze, is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 (PS4) om jou de meest meeslepende videogame beleving te geven. Communiceer met je medespelers in kraakheldere kwaliteit en word tijdens jouw overwinning in de videogame weggeblazen door het krachtige geluid.Officieel gelicentieerd voor PS4
Als officieel gelicentieerd product voor PlayStation 4, is de GXT 488 Forze ontworpen om jouw beleving van de videogame met krachtig en meeslepend geluid naar een hoger niveau te tillen. Met een stijlvol design die perfect past bij de PlayStation 4, verrijkt de headset jouw game-ervaring.

Krachtig geluid
De 50mm luidsprekers zorgen voor kraakheldere hoge geluiden en een dreunende bass. Of je je nu bevindt op een slagveld, racecircuit of in een stadion, met de headset waan je je er van begin tot eind middenin!

Ontworpen voor winnaars
Het kwalitatief sterke design van de headset wordt gecombineerd met comfort. Door de zachte oorkussens en de verstelbare hoofdband zit de headset zelfs tijdens de langste gamesessies comfortabel. De verstevigde metalen hoofdband zorgt er ook voor dat de Forze headset net zo indrukwekkend aanvoelt als dat het klinkt. De stijlvolle headset verschijnt in drie verschillende afwerkingen: zwart, blauwe camo en grijze camo.

Plug in & play
De headset is makkelijk te gebruiken: plug eenvoudig de 1,2m nylonkabel in de DUALSHOCK®4 wireless controller. Dankzij de in-line afstandsbediening op de kabel kun je het volume aanpassen of de microfoon dempen zonder in een menu te gaan.

De Trust Gaming GXT 488 Forze Gaming Headset, exclusief te gebruiken voor de PlayStation 4, is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 44,99.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers