Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 339

Speel tennis op topniveau in AO Tennis 2!

 11 feb. 2020
14:03
NACON en Big Ant Studios vieren het succes van AO Tennis 2, de tweede editie van de officiële game van de Australian Open, die vanaf 9 januari verkrijgbaar is voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Om de succesvolle release te vieren hebben BIGBEN en de Australische studio Big Ant een gloednieuwe video uitgebracht.

Bekijk de nieuwe video hier:AO Tennis 2 wordt beschouwd als de nieuwe standaard voor tennissimulaties en is nu al een favoriet van tennisfans over de hele wereld. Critici prijzen de gloednieuwe, verhalende Career Mode en uitgebreide mogelijkheden om zelf content te maken van AO Tennis 2, waarmee fans kunnen genieten van een even authentieke als diepgaande ervaring in het hart van de professionele tenniswereld.

AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australia Open-serie. De game is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een team van Tennis Australia, en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat in januari plaatsvond. In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhalende Career Mode, of elk element van hun game aanpassen met de veelgeprezen content editor van Big Ant. Daarmee kunnen spelers zichzelf en hun vrienden in de game plaatsen, maar ze kunnen ook in de schoenen stappen van vele tennisprofs, zoals Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele andere sterren.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content