Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202

Borderlands 3 nieuw seizoensgebonden evenement en Level Cap-verhoging gedetailleerd besproken

 12 feb. 2020
07:58
We hopen dat je de liefde voelt, Vault Hunter, want wij alleszins wel! Gearbox en 2K deelden eerder vandaag een Community Love Letter waarin ze hun fans bedankten voor de voortdurende steun en een roadmap update onthulden met daarin een nieuw seizoensgebonden evenement, een verhoging van de level cap en een hoop quality-of-life verbeteringen die binnenkort naar Borderlands 3 komen. Deze brief werd ook uitvoerig besproken tijdens de aflevering van vandaag van The Borderlands Show, met insiderinzichten van Borderlands 3 Live Lead Graeme Timmins.

Het nieuwe seizoensgebonden evenement – dat gratis is voor alle spelers – is het perfecte tegengif voor alle Valentijns-ellende: Broken Hearts Day! Bepaalde smoorverliefde vijanden doorheen de Borderlands zullen binnenkort speciale harten rond hen hebben vliegen. Deze harten komen in verschillende vormen en als je erop schiet, krijg je unieke effecten, van het verbeteren van de schade die je groep kan aanrichten tot het tijdelijk veranderen van een vijand in een bondgenoot en zelfs het exploderen van je vijand tot een hoop loot. Hoe meer harten je breekt, hoe meer beloningen je vrijspeelt met een totaal van 5 te verdienen beloningen – waaronder speciale skins en Legendary wapens die uniek zijn aan dit evenement.

Broken Hearts Day kan worden in- en uitgeschakeld in het hoofdmenu van de game, zodat spelers zich op elk gewenst moment kunnen afmelden (of terug aanmelden) voor het evenement. Later deze maand gaat het evenement live op Xbox One, PlayStation 4, Stadia en pc van zodra de februari patch is gelanceerd. Vanaf dan heb je exact één week om wat harten te breken voordat het seizoensgebonden evenement afloopt. Bezoek deze Broken Hearts Day blog voor meer details en klik hier voor Broken Hearts Day-assets.

Bovenop dit evenement heeft Gearbox ook de eerste level cap-verhoging van Borderlands 3 aangekondigd! Tegelijkertijd met de start van Broken Hearts Day, zal het maximale Vault Hunter level van 50 naar 53 stijgen. Dit geeft je drie extra skill points om aan je skill trees toe te voegen, wat toelaat om je bestaande builds te verbeteren of zelfs te experimenteren met bijkomende vaardigheden. We zullen later meer info hebben over toekomstige level cap-verhogingen, en zijn van plan om alle level cap-verhogingen gratis toevoegingen van het spel te maken.

En dat is niet alles wat Gearbox en 2K vandaag hebben aangekondigd. De Community Love Letter bevatte ook extra details over elk van de aankomende verbeteringen:

• True Vault Hunter Mode;
• Cutscenes die kunnen worden overgeslagen;
• Guardian Rank Toggling;
• Event Toggling;
• Fight for Your Life-verbeteringen;
• Mayhem 2.0;
• Twitch ECHOcast Extension-toevoegingen.

Het is een gigantische, uitgebreide kijk op de gratis updates die gepland staan voor Borderlands 3 in de komende maanden, dus check zeker voor alle details hier de volledige brief. En voor een kijkje op de tweede, betalende campagne-uitbreiding kan je het Gearbox Panel tijdens PAX East meevolgen op donderdag 27 februari om 20:30 (lokale tijd). Je krijgt er een eerste blik op de volgende add-on, alsook een toekomstige content roadmap voor Borderlands 3.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers