Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202

The Elder Scrolls: Blades - Loadouts, heart's day-decoraties en meer live

 13 feb. 2020
11:19
Update 1.6 voor The Elder Scrolls: Blades komt met verschillende tweaks en verbeteringen voor de game. We hebben enkele veelgevraagde features (en wat Heart’s Day-geschenken) toegevoegd waarvan we denken dat spelers ze echt zullen appreciëren.

Loadouts – Spelers kunnen nu maximaal vijf aangepaste sets vaardigheden, spreuken en uitrusting opslaan om alle uitdagingen aan te gaan die zich voordoen tijdens missies of in de Arena. Moet je je huidige uitrusting omruilen voor een stevigere uitrusting of een vuurbestendige helm? Spelers kunnen ten allen tijde hun loadout vervangen tijdens PvE-quests en tussen rondes door in PvP. Loadouts worden automatisch ontgrendeld voor spelers in Town Level 4.

Heart’s Day – Elke 16e Sun’s Dawn toont Tamriel haar zachtere kant voor Heart’s Day, een tijd van liefde en samenzijn. Doe mee met ons en geef wat liefde aan spelers in de vorm van speciale, tijdelijke Heart’s Day cosmetica in de Store – plus enkele gratis geschenken. Spelers kunnen inloggen tussen 14 en 16 februari om de gratis ‘Amulet of Mara’-halsketting te ontvangen en kunnen de ‘Heart’-emote in de Store oppikken van 12 tot 17 februari.

Verbeteringen aan Quests en meer – Update 1.6 bevat een waslijst aan verbeteringen, optimalisaties, tweaks en meer. Onder deze verbeteringen vallen onder andere de vernieuwde Skull Ratings op Quests, de optie om boss-cutscenes door te spoelen, kleurcode-notificaties voor items om de zeldzaamheid aan te duiden, de mogelijkheid om Dungeon Chests op te bergen en ze later te openen en nog veel meer.

   


Totaal aantal stemmen: 0

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers