Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202

Verzadig je honger naar avontuur met Snack World: The Dungeon Crawl

 14 feb. 2020
12:16
Als je trek hebt in het verzamelen van heerlijke loot en zalige schatten, dan heb je mazzel – want SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Wil je weten wat voor lekkers die game allemaal te bieden heeft? Check dan snel de SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Schatten verzamelen!-trailer.

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD van Level-5 is een heerlijke meta, ‘vierde-muur-doorbrekende’ roguelike RPG vol maffe woord- en voedselgrappen. Sluit je aan bij de heldhaftige schattenjagers Chup, Mayonna en hun bende en baan je vechtend een weg door willekeurig gegenereerde kerkers om een heerlijk humoristische quest te voltooien en de orde in het land Tutti-Frutti te herstellen. De kwaadaardige Sultan Vinegar is namelijk van plan om de Deodragon, Smörg Åsbord weer tot leven te wekken, waardoor heel Snack World wordt bedreigd. Aan jou de taak hem te stoppen!

Om je goed voor te bereiden op je avonturen, kun je gaan winkelen in luxe supermarkten en je uitrusting verbeteren voor de verraderlijk diepgaande gevechten die je staan te wachten. Eenmaal klaar voor de strijd, kun je in kerkers vol valstrikken en machtige eindbazen op schattenjacht gaan. Daarbij kun je “snacks” gebruiken om speciale bondgenoten op te roepen die je tijdens gevechten helpen; wanneer je maar wilt je uitrusting veranderen met de zogenaamde “jara’s”, en consumeerbare items gebruiken die je een voordeel in de strijd bieden. Werk samen met vrienden om grote eindbazen met nog grotere ego’s te verslaan in de online* multiplayer en lokale coöpstand** voor maximaal vier spelers.

Zet je tanden in een heerlijk hartig dungeon-crawling-avontuur! SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers