Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 546

Spacestation Gaming wint Six Invitational 2020 en Rainbow Six Siege onthult grootse esportsplannen

 18 feb. 2020
06:58
Eergisteren tijdens de Six Invitational 2020, het grootste Rainbow Six esportstoernooi ter wereld, is Spacestation Gaming gekroond tot kampioen en zijn de esportsplannen van Tom Clancyís Rainbow Six Siege voor 2020 en daarna onthuld. Na de volgende Rainbow Six Pro League Finales op 16 en 17 mei in S„o Paulo, BraziliŽ, die seizoen XI afsluiten, evolueert de Rainbow Six esportsscene naar een geregionaliseerd programma. Tot slot is ook fase 3 van het pilotprogramma onthuld, het programma dat deelnemende teams ondersteunt met een deel van de in-game inkomsten in de game.

Winnaar Six Invitational 2020
Tijdens de zinderende Grand Final van de Six Invitational 2020 in Montreal versloeg Spacestation Gaming hun tegenstander Ninjas in Pyjamas met 3-2. Ondanks de initiŽle 1-0 voorsprong van het Noord-Amerikaanse Spacestation Gaming na het winnen van de Upper Bracket, wist Ninjas in Pyjamas dit toch al snel om te toveren tot een 2-1 voorsprong voor het Braziliaanse team. Het luidruchtige publiek in Montreal ging vervolgens achter de Noord-Amerikanen staan en vanaf dat moment waren zij niet meer te stoppen. Uiteindelijk waren er vijf maps nodig om te wereldkampioen Rainbow Six te kronen, maar dat werd uiteindelijk dus toch Spacestation Gaming. Zij namen als winnaar maar liefst $ 1.000.000 mee van de prijzenpot die in totaal $ 3.000.000 bedroeg. Nadat Europese teams twee jaar lang hebben gedomineerd, is dit de eerste keer dat een team uit Noord-Amerika een groot toernooi heeft gewonnen sinds het begin van Rainbow Six Esports.

Het Rainbow Six esportsprogramma gaat regionaal
Hoewel ze allemaal deelnemen aan een coherent, globaal geheel, bepalen de vier bestaande regio's (Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en AziŽ-Pacific) vanaf nu zelf hoe het regionale programma eruit gaat zien. Denk hierbij aan het format en hoe het regionale programma past in het wereldwijde programma. Dit is een vanzelfsprekende volgende stap om de successen van elk gebied te verbeteren en om het momentum uit te bouwen dat de afgelopen vijf jaar werd gerealiseerd met Rainbow Six esports. Het ontwikkelen van lokale competities heeft altijd al in Ubisofts DNA gezeten. Met dit nieuwe programma kan Ubisoft zich meer richten op de bijzonderheden van de gebieden en meer diversiteit bieden in de esportsprogramma's. Dit alles komt samen in een spannende wereldwijde race naar de kwalificaties voor de Six Invitational, hťt hoogtepunt van het competitieve jaar van Rainbow Six.

De gevolgen van de veranderingen aan het programma:
ē Vier regionale programma's die een jaar lang parallel plaatsvinden. Een competitief jaar van Rainbow Six esports, ook wel seizoen genoemd, wordt in vier kwartalen onderverdeeld. De eerste drie kwartalen staan bekend als Stages (fasen) en eindigen allemaal met een Major. Hierin nemen de vier beste teams uit elke regio het tegen elkaar op. Het vierde kwartaal is voor de regionale finales en promoties of degradaties. Alles eindigt met de Six Invitational, waar het beste team ter wereld wordt bepaald.
ē Teams in de regionale programma's krijgen hun rang op basis van een nieuw, diepgaand puntensysteem dat langdurige goede prestaties beloont.
ē Deelname aan de regionale programma's en Majors heeft invloed op de wereldranglijst en de reis van de teams naar de Six Invitational.

De Europese competitie bevat maximaal tien teams en borduurt voort op wat de afgelopen jaren is gecreŽerd. De Europese nationale programma's worden nůg belangrijker. Zo ontstaat een gelaagde esportsscene waaraan spelers van alle niveaus kunnen deelnemen. FaceIt en LiveNation zijn Ubisofts productiepartners voor Europese wedstrijden en events. Binnenkort meer over wat dit betekent voor Rainbow Six esports binnen de Benelux.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content