Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 335

Pre-registratie nu open voor War of the Visions Final Fantasy Brave Exvius

 21 feb. 2020
08:22
Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de pre-registratie voor het langverwachte WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is begonnen. De tactische mobile RPG is sinds de lancering al meer dan negen miljoen keer gedownload en bereikte daarmee de top vijf games in de App Store. Fans van over de hele wereld kunnen pre-registreren om diverse in-game beloningen te ontgrendelen, in aanloop naar de lancering van de game voor iOS en Android, die komende lente zal plaatsvinden.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is een opzichzelfstaande gaming-ervaring die is geïnspireerd door klassieke tactische RPG’s van SQUARE ENIX. De game speelt zich af in het FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-universum en verplaatst spelers naar Ardra, een continent waar een oorlog dreigt uit te breken tussen verschillende naties die om dominantie strijden. Spelers volgen de verhalen van de tweelingprinsen Mont en Sterne uit het koninkrijk Leonis, die de kracht van visioenen kunnen gebruiken, en Machérie, de beeldschone Steel Maiden uit Hourne. In de loop van het verhaal moeten spelers zich een weg banen over diverse slagvelden, waarop ze strategisch slag moeten leveren met vijandelijke troepen en krachtige Espers kunnen oproepen om het tij van de oorlog te keren.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS bevat artwork van de legendarische FINAL FANTASY-artist Isamu Kamikokuryo, die eerder werk verrichtte voor FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII en FINAL FANTASY XV. De game bevat ook originele muziek van Noriyasu Agematsu (FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS).
Liefhebbers van tactische gevechten kunnen zich vooraf registreren op Google Play: prereg.wotvffbe.com/

Door aan bepaalde pre-registratie-voorwaarden te voldoen, ontvangen spelers prachtige in-game-beloningen, inclusief in-game items en het FINAL FANTASY XIV Online-personage Y’shtola in haar FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-kostuum. Hieronder een volledige lijst van potentiële in-game beloningen:

• 50.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Gil Snapper (L) x20
• 100.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, NRG Restore (L) x5
• 150.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Weapon — Excalibur (UR)
• 200.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Vision Card — Aquatic Songstress, Siren (UR)
• 250.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Unit — Y'shtola (MR)
• 300.000 geregistreerde gebruikers: 1.000 Visiore

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS komt deze lente beschikbaar als gratis download met in-app-aankopen op iOS- en Android-apparaten. Voor de teksten in de game kunnen spelers kiezen uit Engels, Frans, Duits, Spaans, Koreaans en Traditioneel Chinees, met Engelse en Japanse stemmen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers