Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 335

Driedelige documentaireserie ‘Soldiers’ van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en GLORY nu te aanschouwen

 27 feb. 2020
16:17
De driedelige documentaireserie die is voortgekomen uit de samenwerking tussen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de online tactische shooter videogame van Ubisoft met meer dan 50 miljoen spelers, en GLORY, 's werelds nummer 1 kickboksorganisatie, is nu te aanschouwen.

In de documentaireserie die Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en GLORY samen hebben gemaakt, worden GLORY-kickbokser Hamicha en het esportsteam Trust Gaming, regerend kampioen van de Rainbow Six Benelux League, gevolgd. Hoe verschillen hun trainingsschema’s, mindset en vaardigheden en waar komen ze juist overeen? Wat kunnen de topsporters van elkaar leren en op welke vlakken versterken sport en videogames elkaar? “We zijn enorm blij met de samenwerking met GLORY”, aldus Milan van Valkenhoef, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Esports & Brand Manager bij Ubisoft Benelux. “Met deze strategische samenwerking en in het bijzonder met deze documentaireserie, leggen we de nadruk op de overeenkomsten tussen het spelen van videogames en een fysieke sport zoals kickboksen. Op deze manier versterken we het feit dat esports meer is dan het spelen van een videogame.”

De documentaireserie is het afgelopen half jaar gefilmd en onlangs gelanceerd op de kanalen van GLORY, Ubisoft Nederland en Tom Clancy’s Rainbow Six. De samenwerking tussen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en GLORY reikt echter verder. De videogame was onder andere essentieel onderdeel van het grootste kickboksevenement in de geschiedenis, GLORY: COLLISION 2 op 21 december 2019 in het Gelredome te Arnhem en gaat aanstaande zaterdag 29 februari 2020 prominent aanwezig zijn op GLORY 75 in Central Studios, Utrecht.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers