Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 335

Nieuwe mythical Pokemon ontdekt

 28 feb. 2020
08:18
Ter gelegenheid van Pokémon Day hebben The Pokémon Company International en Nintendo vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe Mythical Pokémon ontdekt is in de wereld van Pokémon Sword en Pokémon Shield. Het betreft Zarude, de Rogue Monkey Pokémon.

Zarude is een Pokémon van het type Dark en Grass die naar believen wijnranken uit de achterkant van zijn nek, zijn polsen en zijn voetzolen laten groeien. De wijnranken zijn sterk en flexibel en kunnen in vele verschillende situaties gebruikt worden. Hij kan ze rond boomtakken wikkelen om zich voort te bewegen of om bessen van verre takken te pakken. Ze hebben zelfs een geneeskrachtige werking.

Naam: Zarude
Category: Rogue Monkey Pokémon
Height: 1,8 m
Weight: 70,0 kg
Type: Dark/Grass

Deze Mythical Pokémon leeft in een groep diep in de dichte bossen van Galar. Hij behandelt iedereen die niet tot zijn groep behoort, met onverholen vijandigheid. Tijdens een gevecht slingert Zarude van tak naar tak en valt daarbij meedogenloos aan met zijn scherpe klauwen. Dankzij zijn scherpzinnigheid blinkt hij uit in gevechten. Zarude is alleen beschikbaar in Pokémon Sword en Pokémon Shield en komt niet voor in de normale gameplay. Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn in november 2019 gelanceerd en vormen de nieuwste spellen in de basisserie Pokémon-videospellen. Ze zijn beschikbaar voor Nintendo Switch-systemen.

Daarnaast verschijnt vanaf maandag 2 maart om 12:59 uur CET Dynamax Mewtwo in Max Raid Battles in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Hoewel deze Mewtwo ongelooflijk sterk is en niet gevangen kan worden, kunnen Trainers zeldzame items zoals Ability Capsules ontvangen als ze hem verslaan. In dezelfde periode kunnen Dynamax ook Bulbasaur, Ivysaur, Charmander, Charmeleon, Squirtle en Wartortle in Max Raid Battles treffen. In tegenstelling tot Mewtwo kunnen Trainers deze Pokémon wel vangen als ze hen weten te verslaan.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers