Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322

Welkom bij Empire of Tomorrow: het allerlaatste DLC-pack van WWE 2K20 Originals

 16 mrt. 2020
08:27
De neonverlichte straten van de futuristische stad Neo-Osaka barsten van de hackers, androids en robotjagers die allemaal flink in de gaten worden gehouden door de almachtige Authority Megacorp. Welkom bij Empire of Tomorrow, de vierde en laatste DLC van WWE 2K20 Originals die onderdeel uitmaakt van de WWE 2K20 Backstage Pass en is inbegrepen bij elk exemplaar van de WWE 2K20 Deluxe Edition en SmackDown! 20th Anniversary Edition.

WWE 2K20 ORIGINALS: EMPIRE OF TOMORROW CONTENT

Nieuwe scifi-showcase
WWE 2K20 Originals: Empire of Tomorrow vertelt het verhaal van Asuka, een legendarische hacker die op de vlucht is voor Authoriy Megacorp. Chairwoman Alexa Bliss, de voorzitter van Authority Megacorp, heeft Asuka en haar vrienden een schone lei aangeboden in ruil voor de gegevens die zij hebben gestolen.
Deze deal loopt echter slecht af wanneer Alexa weigert om zich aan haar woord te houden. Hierdoor moet Asuka's team zichzelf gaan verdedigen tegen het geweld van Authority's geavanceerde beveiligingssystemen.

Nieuwe dystopische Story Towers

'On the Hunt' – Robot Hunter Miz is verantwoordelijk voor het vinden en vangen van een lading defecte robots. Er is echter één probleem: ze zien er net zo uit als mensen, en gedragen zich exact hetzelfde.

'Malfunction Detected' – Robot Hunter Keith Lee is de partner van Miz. Lee moet - net als Miz - losgeslagen bots opsporen, maar beseft na een tijdje dat hij meer op diezelfde robots lijkt dan hij in eerste instantie dacht.

'Neo-Osaka Security Corporation' – Hacker Johnny Gargano hoort bij Asuka's crew. Autoriteit Megacorp heeft een nieuwe serie veiligheidsrobots op de straten losgelaten die de burgers terroriseren. Johnny heeft een riskant plan: herprogrammeer de robots zodat ze alleen zien wat Johnny wil dat ze zien. Hij zal ze alleen wel eerst moeten overmeesteren als hij dit wil bereiken...

'Heist of the Millennium' – Hacker Io Shirai staat op het punt om het meest complexe beveiligingssysteem ter wereld te infiltreren, namelijk die van Authority Megacorp. Haar doel is om een data-cache te stelen die essentieel is voor de plannen van Authority Megacorp en deze vervolgens aan de crew te geven. Zal Io de cache kunnen stellen en teruggeven, of verkoopt ze het toch op de zwarte markt zodat ze een bak met geld binnen kan halen?

Nieuwe futuristische WWE Superstar-personages
Hacker Asuka
Chairwoman Bliss
A-Mech-Sa Bliss
Daemon Sonya Deville
CyberNaomi
Anti-Virus Carmella
N14-J4X
Hacker Johnny Gargano

Twee nieuwe geavanceerde arena's
The Mainframe
Neo-Osaka District 4

En nog veel meer...
Nieuwe thema-onderdelen voor Superstars
Nieuwe voice-overteksten en commentaar
Nieuwe thema-onderdelen voor Create-an-Arena
Nieuwe themawapens

Kies je voor de WWE 2K20 Deluxe Edition of SmackDown! 20th Anniversary Edition? Dan krijg je ook toegang tot de complete serie van WWE 2K20 Originals en downloadbare contentpacks, waaronder Bump in the Night, Wasteland Wanderers, Southpaw Regional Wrestling en Empire of Tomorrow. Empire of Tomorrow is tevens bij de DLC-bundel van de WWE 2K20 Backstage Pass inbegrepen.

WAT ZIJN WWE 2K20 ORIGINALS?
WWE 2K20 Originals is een reeks van vier downloadbare contentpacks, elk met een eigen thema en een gloednieuwe, fictieve locatie. Dit is de belangrijkste downloadbare content van WWE 2K20. Elke aflevering bevat een unieke 2K Showcase, 2K Towers, speelbare personages, aanpassingsvoorwerpen, nieuwe wapens, arena's en nog veel meer toevoegingen met een uniek thema. Alle WWE 2K20 Originals zijn nu beschikbaar om te spelen.

HOEVEEL KOSTEN DE WWE 2K20 ORIGINALS?
WWE 2K20 Originals kosten elk € 14,99. De eerste WWE 2K20 Originals-pack, Bump in the Night, is gratis beschikbaar voor iedereen die een pre-order van WWE 2K20 heeft geplaatst bij deelnemende winkels. Spelers die naast Bump in the Night ook interesse hebben in de andere drie WWE 2K20 Originals, kunnen de WWE 2K20 Backstage Pass kopen voor € 29,99. De inhoud van de Backstage Pass is tevens inbegrepen bij de WWE 2K20 Deluxe Edition en de SmackDown! 20th Anniversary Edition.

OPTIES VOOR WWE 2K20 ORIGINALS
Deze opties bevatten alle WWE 2K20 Originals
WWE 2K20 Deluxe Edition – € 89,99
WWE 2K20 SmackDown! 20th Anniversary Edition – € 129,99

À la carte-opties
WWE 2K20 Backstage Pass – € 29,99: bespaar op WWE 2K20 Originals met deze bundel van packs 2-4. (Eigenaren van de Deluxe Edition of SmackDown! 20th Anniversary Edition kunnen alle WWE 2K20 Originals zonder extra kosten downloaden.)
WWE 2K20 Originals: Wasteland Wanderers
WWE 2K20 Originals: Southpaw Regional Wrestling
WWE 2K20 Originals: Empire of Tomorrow
WWE 2K20 Originals zijn nu allemaal verkrijgbaar in de digitale winkels van PlayStation, Xbox en Steam:
WWE 2K20 Originals: Bump in the Night – € 14,99
WWE 2K20 Originals: Wasteland Wanderers – € 14,99
WWE 2K20 Originals: Southpaw Regional Wrestling – € 14,99
WWE 2K20 Originals: Empire of Tomorrow – € 14,99

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 03-2020
Laatste actieve gebruikers