Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322

Bekijk nu de eerste 12 minuten van de nieuwe campaign add-on van Borderlands 3

 17 mrt. 2020
08:30
Krijg nu de spiksplinternieuwe gameplay beelden van 'Guns, Love, and Tentacles' waarbij guns, liefde en tentakels vanaf 26 maart de hoofdrol spelen.

De gehele eigen kosmische horror rom-com uitbreiding van Borderlands 3, genaamd Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock, komt op 26 maart uit op alle momenteel ondersteunde platformen. Dat is al over 10 dagen!

Afgelopen maand tijdens PAX East heeft Gearbox deze spiksplinternieuwe campaign add-on uit de doeken gedaan met een trailer, maar nu de grote dag bijna is aangebroken, willen we je iets meer beelden geven van de ijzige en vijandige planeet Xylourgos en alle gruwelijke wezens die daar op je wachten.

Voor het geval je de originele berichtgeving gemist hebt: Sir Alistair Hammerlock en Wainwright Jakobs hakken eindelijk de knoop door en willen je meenemen naar de ijsplaneet Xylourgos, waar een gargantuaans monster ligt vastgevroren boven een dorpje vol gestoorde occultisten.

Je zal moeten terugvechten tegen de krachten van buitenaards kwaad, als Wainwright en Hammerlock hun 'happily ever after' willen. Gelukkig word je gesteund door de meest badass wedding planner in het heelal: Gaige, een voormalige Vault Hunter die onlosmakelijk verbonden is met haar BFF robot Deathtrap. En dat is nog niet alles:
• Herenig met oude vrienden en team up met nieuwe griezelige karakters om ware liefde te laten overwinnen van griezeligheid
• Confronteer bloeddorstige vijanden en geweldige bazen, waaronder alien beasts, verschrikkelijk gemuteerde occultisten, en een bende van koud-bloedige bandieten
• Duik in de verontrustende en soms gekke achtergrondverhalen van vervloekte dorpelingen in een heleboel spannende side-missions
• Bewapen jouw Vault Hunter met de meest dodelijke uitrusting van het heelal, waaronder een schat aan aanvullende Legendaries en een paar super sterke Class Mods
• Pronk met jouw gevoel voor stijl met een vloedgolf aan nieuwe cosmetische items, van Vault Hunter Heads & Skins tot interactieve Room Decorations en geheel nieuwe Vehicle Skins.

Guns, Love, and Tentacles brengt vanaf 26 maart de "liefde" terug in "Lovecraft" en is, net als Moxxi´s Heist of The Handsome Jackpot, inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass en de Super Deluxe Edition.

Zorg dat je op 24 maart de volgende aflevering van The Borderlands Show kijkt voor een nog diepere duik in Guns Love, and Tentacles. De hosts Greg Miller en Fran Mirabella zullen dan zelf op onderzoek uitgaan in de bevroren woestenij. Zij zullen ook de tijd nemen om met Anthony Nicholson van Gearbox de Mayhem Mode 2.0, de Revenge of the Cartels seasonal event en nog veel meer te bespreken.


   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 03-2020
Laatste actieve gebruikers