Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 323

Speel Assassinís Creed Odyssey dit weekend gratis

 18 mrt. 2020
08:20
Assassinís Creed Odyssey, het nieuwste deel in de bekroonde Assassinís Creed-reeks, is van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Nieuwe spelers hebben toegang tot de volledige content van de basisgame* en kunnen de game reeds pre-loaden op PlayStation 4 en Windows PC.

Assassinís Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland tijdens de gouden eeuw van Athene, te midden van een van de dodelijkste conflicten in de geschiedenis, namelijk de Peloponnesische oorlog. Spelers kiezen tussen Alexios of Kassandra, een verstoten Spartaanse huurling, en gaan op een epische reis in een levendige, dynamische wereld, waar ze de waarheid over hun mysterieuze verleden ontdekken en legendarische Griekse helden worden.

Spelers die de game gedurende het gratis weekend aanschaffen, behouden hun progressie op hetzelfde platform. Bovendien ontgrendelen alle spelers tijdens het gratis weekend Ezioís Roman Set via Ubisoft Club.

Assassinís Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Assassinís Creed Odyssey onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 03-2020
Laatste actieve gebruikers