Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322

Beste games om te streamen en Geld mee te verdienen

 26 mrt. 2020
08:07
Het kunnen verdien van geld met het streamen van games lijkt voor veel liefhebbers van allerlei spellen misschien een verre droom. Vergis je echter niet, er zijn ontzettend veel mensen die op deze manier geld verdienen. De laatste jaren is dit steeds populairder geworden en het plafond lijkt nog lang niet bereikt. Daarom gaan we het hier hebben over waarom deze bezigheid geldt oplevert. Ook bekijken we gelijk hoe er geld mee te verdienen is. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog eens een aantal tips zodat iedereen weet hoe deze droom werkelijkheid kan gaan worden.

Waarom levert het streamen van games geld op?

De markt voor het streamen van games is ontzettend gegroeid de laatste jaren. Gevolg hiervan is dat allerlei mensen er een inkomen van gemaakt hebben. Daar waar sommige gamers een paar honderd euro per maand verdienen, krijgen andere het voor elkaar om hier van te leven. Sterker nog, er zijn gamers die er rijk mee worden!

Online gamen is inmiddels zo'n grote industrie geworden, dat het voor goede gamers mogelijk is om een ware fanbase op te bouwen. Door goed vertegenwoordigd te zijn op allerlei kanalen en te streamen of platformen als Twitch, kan er een enorme schare met volgers worden opgebouwd. Deze kunnen geld doneren, of zich op kanalen abonneren, wat de gamer in kwestie geld oplevert. Maar ook inkomsten uit advertenties op deze kanalen of op andere manieren kunnen inkomsten voor de gamer genereren. Door links naar websites als slots en andere websites die met gamen of gokken te maken hebben, valt veel te verdienen. Daarom moet je kijken naar het online casino's vergelijken in Nederland.

Hoe verdien je geld met streamen?

Door een goede of populaire gamer te zijn kun je dus al aardig verdienen. Wanneer je echter een professional bent zijn de mogelijkheden helemaal eindeloos. Deze krijgen vaak sponsors die hun in principe al betalen alleen al om hun merk of reclameboodschappen daarvoor uit te dragen. Bovendien kun je hun games of dingen hierover aanbevelen die ook weer geld opleveren, zowel voor hun als voor jou als gamer. Met deze activiteiten kunnen echt goede gamers zelfs miljoenen verdienen.
Voor iedereen die niet goed genoeg is om tot dit niveau te reiken is er echter ook nog voldoende hoop. Wanneer je veel bekendheid geniet, misschien wel net zo goed vanwege de manier waarop je jezelf presenteert, kun je het al ver schoppen. Sommige gamers zijn dan ook niet alleen maar bekend omdat ze extreem goed zijn. Wanneer je jouw kijkers en fans goed kunt vermaken zal dit je ook enorm veel volgers opleveren. Deze geven bovendien vaak donaties of abonneren zich waar je als streamer weer aan zult verdienen.

Tips om geld te verdienen met games streamen

Tenslotte mogen een aantal goede tips over hoe je het beste geld kunt verdienen met games door ze te streamen maar ook op andere manieren uiteraard niet ontbreken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn. Mocht het echter wel lukken, dan leef je natuurlijk als het ware de ultieme droom. Reden genoeg om de volgende tips dus serieus te bestuderen en te kijken hoe ver je kunt komen:

Maak game vlogs op YouTube

Dit werkt voor veel gamers enorm goed. Mochten je vlogs interessant zijn en veel volgers aantrekken, dan kun je aan de advertenties prima verdienen.

Schrijf gidsen voor bepaalde games

Indien je echt veel over bepaalde games weet, kun je een soort handleiding hiervoor schrijven. Dit kan geld opleveren wanneer je deze weet te verkopen.

Maak content over games

Er zijn genoeg plaatsen online die gevuld moeten worden met allerlei soorten content. Dit geldt al helemaal voor content over gaming. Als schrijven hiervan kun je daarom leuk verdienen.

Test games uit

Ontwikkelaars zijn altijd op zoek naar mensen die games testen voordat deze uitkomen. Het zal je geen vorstelijk salaris opleveren, maar wel genoeg om van te leven.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 03-2020
Laatste actieve gebruikers