Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 323

Burnout Paradise Remastered komt dit jaar naar Nintendo Switch

 27 mrt. 2020
07:54
Vandaag in de Nintendo Direct-livestream kondigden Electronic Arts Inc. en Nintendo aan dat Burnout Paradise Remastered dit jaar naar Nintendo Switch-consoles komt, zodat spelers overal en altijd ravage op de weg aan kunnen richten met ongekende snelheden.

Burnout Paradise Remastered wordt volledig geoptimaliseerd en verbeterd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, met inbegrip van touchbediening van de kaart voor eenvoudig navigeren. De game voert spelers terug naar de wereld van Paradise City om het asfalt uiteen te rijden in de ultieme race-ervaring. Dit kan online met vrienden of onderweg. Naast de originele basisgame kunnen spelers ook genieten van de acht add-ons die tijdens het Jaar van het Paradijs* zijn uitgebracht, waaronder de Big Surf Island-uitbreiding.
"We willen spelers meer keuze bieden door games te leveren waar ze van houden op de platformen waar ze op willen spelen", zegt Steve Pointon, SVP, 3rd party content.

ďBurnout Paradise Remastered is een razendsnelle, spectaculaire ervaring voor een hele nieuwe generatie spelers op de Nintendo Switch, die binnenkort overal en altijd kunnen genieten van de spanning van een racegame in een open wereld."

Burnout Paradise Remastered bevat de volledige originele game en alle extra DLC-pakketten die ooit zijn uitgebracht, inclusief het Cops and Robbers-pakket, Legendary Cars, Burnout Bikes en Big Surf Island, met nieuwe locaties, uitdagingen en voertuigen om te ontdekken. Laat auto's vliegen, slippen en schrapen door de stad, en sloop vrienden online of bundel je krachten om honderden online uitdagingen te voltooien.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 03-2020
Laatste actieve gebruikers