Autoliefhebbers Royalistiq, Don de Jong en Joel Beukers aanwezig tijdens Amsterdam Motor Show en tonen hun snelle auto’s

thumbnail

International Motor Amsterdam Show onthult vandaag dat de auto’s van de autoliefhebbers Royalistiq (766k abonnees op YouTube), Don de Jong ( 737k abonnees op YouTube), en Joel Beukers (306k volgers op Instagram) te bewonderen zijn tijdens het evenement in de Rai Amsterdam. De auto’s van de populaire content creators zijn veelvuldig op hun social media kanalen te zien, maar tijdens het Paasweekend voor iedere bezoeker van de show eindelijk in het echt te aanschouwen. Daarnaast krijgt een select aantal fans van de populaire Royalistiq en Don de Jong de mogelijkheid om met hun helden op een podium te gamen, en ze persoonlijk te ontmoeten.

Royalistiq en Don de Jong
De jonge autoliefhebbers kennen Roy (Royalistiq) en Don (Don de Jong) van hun YouTube-kanalen waar zij samen meer dan 1,5 miljoen volgers hebben. Roy en Don zijn de trotse eigenaren van de snelle Audi RS7 en Audi RS6, en beide auto’s schitteren regelmatig in hun video’s. Deze snelle bolides zijn tijdens de Amsterdam Motor Show van dichtbij te bewonderen. Royalistiq is zondag 12 april en maandag 13 april aanwezig en Don is maandag 13 april te zien tijdens de show.

“Ik kijk ontzettend uit om naar de hemel te gaan want zo ziet in mijn ogen de hemel eruit. Auto’s auto’s en nog meer auto’s,“ aldus Don de Jong. Roy vult aan: “Ik kijk ernaar uit om met mijn RS7 voor het eerst op een auto evenement te staan!”

Joel Beukers
Joel Beukers is een bekende naam in de autowereld mede dankzij zijn goud gewrapte auto’s. Als je een gouden Lamborghini of gouden Rolls-Royce ziet rijden, dan is deze ongetwijfeld van Joel Beukers. Hij zette in een korte tijd een succesvol fitness-imperium op met het zijn credo “Ga voor goud”. Dit motto heeft door vertaald naar zijn exclusieve bolides. Tijdens de Amsterdam Motor Show is niet alleen Joel aanwezig, ook zijn nieuwe Lamborghini Urus en gouden Ferrari 812 Superfast zijn te zien tijdens de show.

De wagens van Royalistiq, Don de Jong en Joel Beukers zijn van 9 t/m 13 april te bewonderen tijdens International Amsterdam Motor Show in Rai Amsterdam.

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Naar boven