Civilization VI – New Frontier Pass: Eerste blik op Simón Bolívar uit Groot-Colombia

thumbnail

Eerder kondigden we de Civilization VI – New Frontier Pass aan, een nieuwe season pass die acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders, zes nieuwe game modes en meer toevoegt aan het veelgeprezen strategiespel. Daarnaast hadden we ook een First Look-video rond Lady Six Sky van Maya – één van de twee leiders in het Maya & Gran Colombia Pack dat op 21 mei 2020 verschijnt.

Vandaag onthullen we een First Look op de tweede leider van het pakket – Simón Bolívar van de Gran Colombia-beschaving. Lees hieronder belangrijke informatie met betrekking tot Civilization VI:

Simón Bolívar’s eenheden zijn een wendbare kracht om rekening mee te houden, of het nu gaat om een aanval of verdediging. Door slim gebruik te maken van zijn vele Commandant Generaals wordt zijn leger bijna niet meer te stoppen.

Extra bewegingen voor militaire eenheden maken lange marsen over de vlaktes of heuvels een makkie voor Groot-Colombia, of het nu gaat om het patrouilleren van eigen land of het bevrijden van vijandelijk land. De veldpromoties maken geen einde aan de beurt van een eenheid, zodat ze meteen weer in de strijd kunnen komen. Met de toevoeging van Commandant Generaals, die zich bij elk nieuw tijdperk voegen, wordt het leger van Simón Bolívar verder versterkt met extra gevechtskracht en beweging. De Llaneros zijn het beste in de buurt van deze Commandant Generaals en andere Llaneros, en dienen als een krachtige ruggengraat voor een militaire macht in het midden van het spel. De Haciënda zullen zorgen voor voedsel en productie om het oorlogspad verder te zetten. Simón Bolívar leidt Groot-Colombia het best in de richting van een dominante overwinning, hoewel z’n kracht ook voor andere paden ingezet kan worden.

De content wordt tweemaandelijks geleverd tot maart 2021, en het eerste DLC-pakket – Maya and Gran Colombia Pack – komt uit op 21 mei 2020 voor Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows-pc, Mac en Linux. De Civilization VI – New Frontier Pass is verkrijgbaar voor € 39,99; het Maya & Gran Colombia Pack is apart verkrijgbaar voor € 8,99.

Reageer op dit artikel

Je kunt ook rechtsboven inloggen om te reageren met je profiel.
avatar

Naar boven