Metal Gear Solid-acteur: PS5 moet gewoon backwards compatibel zijn

thumbnail

Hayter, bekend als voice actor van Solid/Naked Snake sinds 1998’s Metal Gear Solid franchise, heeft gezegd in episode 2.7 van het PAL Keys podcast dat hij de strategie van Sony wat betreft backwards compatibiliteit van de PS5 niet de beste keus vindt.

Ik vind het irritant dat de backwards compatibliliteit niet standaard is deze tijd. Ik heb mijn Xbox 360 en GameCube nog altijd draaien omdat ik oude games leuk vindt om te spelen. Ik wil games gewoon altijd door kunnen spelen. Als er een nieuw platform uit komt, is het alsof de oude games er niet meer toe doen. Je moet maar nieuwe games kopen. Ik snap dat dat commercie is. Het zou goed zijn voor een jonger publiek om dat soort oude games nog eens te kunnen spelen. Nee, je moet maar nieuwe games kopen. Dat is jammer.

guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments

Naar boven