Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat is jouw favoriete game franchise?InfoWat is jouw favoriete game franchise?
- Call of Duty
20%
- Assassin's Creed
16%
- Grand Theft Auto
17%
- Super Mario
15%
- FIFA
14%
- Anders...
19%
 Reacties: 1   Stemmen: 197
  Nieuwsoverzicht van 05-12-2017
 Onderwerp: Update 1.8 voor Tom Clancy’s The Division vanaf vandaagbeschikbaar
06:33 - Vandaag, 5 december, gaat Update 1.8 genaamd Resistance live in Tom Clancy’s The Division. Deze update is vanaf dan beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Op dezelfde tijd is de game van 7 december tot 10 december gratis te spelen op alle platformen. Van 5 december tot 10 december krijgen spelers gratis toegang tot alle uitbreidingen die er momenteel zijn, namelijk Underground, Survival en Last Stand.

Update 1.8 is de grootste gratis update voor Tom Clancy’s The Division tot nu toe en breidt de game uit met een nieuw gebied genaamd West Side Pier waar alle spelers toegang tot krijgen. Naast de verscheidene open wereld activiteiten die over de hele map verspreid zijn, bevat West Side Pier twee nieuwe gamemodi:

- Resistance (PvE-modus) – In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.
- Skirmish (PvP-modus) – In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.

Bovendien bevat Update 1.8 een nieuwe sociale hub, verbeteringen aan de Underground-uitbreiding en aangepaste rogue-mechanieken. Daarnaast kunnen spelers de kwaliteit van hun favoriete uitrusting verbeteren dankzij de optimalisatie van het gearsysteem.

Om de release van Resistance te vieren, zijn zowel Tom Clancy’s The Division als alle uitbreidingspakketten tijdelijk gratis beschikbaar:

Free DLC Week
Van 5 december tot 10 december krijgen spelers op alle platformen gratis toegang tot de uitbreidingen die er momenteel zijn, namelijk Underground, Survival en Last Stand. Ook Free Weekend-spelers profiteren van deze proefperiode.

Free Weekend
Van 7 december tot 10 december krijgen nieuwkomers op alle platformen toegang tot de volledige game. Tijdens dit weekend vervalt de gratis trial, die al eerder beschikbaar was, maar deze wordt daarna weer ingevoerd. Met de gratis trial kunnen spelers zes uur lang tot maximaal level 8 spelen. Voor spelers die de gratis trial voor 7 december al gedownload hebben, worden de beperkingen hiervan tot het einde van het weekend opgeheven.

Tijdens het Gratis Weekend zijn er op alle platformen (digitale) kortingen op de Standard en Gold Edition van Tom Clancy’s The Division in de Ubisoft Store. De voortgang tijdens dit Gratis Weekend wordt overgedragen naar de volledige game wanneer spelers deze aanschaffen.

Tom Clancy’s The Division is tot op vandaag de bestverkochte nieuwe gameserie met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers. De game speelt zich af in New York, een aantal weken na de uitbraak van een verwoestende pandemie die op Black Friday is losgebarsten. Een voor een vallen de voorzieningen uit. Zonder water en voedsel duurt het slechts dagen voordat de samenleving in elkaar stort. The Division, een opzichzelfstaande geheime eenheid, wordt op actief gesteld. Werk samen met andere spelers om de stad weer terug te veroveren en te ontdekken wat de oorzaak is van het virus.

   
 Onderwerp: Update pakt progressiesysteem Star Wars Battlefront II aan
06:36 - EA brengt vandaag een update uit voor Star Wars: Battlefront II die veranderingen aanbrengt aan het progressiesysteem van de game. Zo krijgen spelers een eerlijke kans om extra credits te verdienen in de game. EA zegt dat spelers credits aan het einde van een ronde kregen, welke relatief laag was. Dit aantal wordt met de update verhoogd. De best-presterende spelers in een ronde krijgen daarnaast nog extra credits. Verder wordt in de arcade mode het maximaal aantal credits dat je kunt verdienen verhoogd van 500 naar 1500 credits. Volgens EA volgen er nog meer updates in de toekomst welke het progressiesysteem aanpakken.

   
 Onderwerp: Assassin's Creed Origins krijgt nightmare moeilijkheidsgraad en wacky item pack
06:41 - Assassin's Creed Origins zal deze maand updates krijgen waarbij onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad wordt toegevoegd. Het gaat om de Nightmare mode, waarin tegenstanders meer damage doen en nog gevaarlijker zullen zijn. Tevens komt er een horde mode waarin je jezelf kunt bewijzen in de Cyrene arena met ongelimiteerd aantal waves aan tegenstanders. Je moet minstens level 32 zijn volgens Ubisoft om hieraan deel te nemen. althans, dat is het aanraden. Ook de Sekhmet Trial of the Gods wordt toegevoegd later deze maand. Als je wacht tot 26 december dan komt er ook nog een wacky item pack, welke een mount en 4 nieuwe wapens zal bevatten. Details hierover zijn nog niet gegeven.

   

 Onderwerp: Mega Man 11 aangekondigd door Capcom
06:43 - Capcom heeft bekend gemaakt dat er een nieuw avontuur aan gaat komen van Mega Man. Mega Man 11 werd onthuld middels een nostalgische trailer. Het betreft wederom een 2D actie platformer. De game komt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.


    Onderwerp: PlayStation Store lekt releasedatum God of War
06:48 - De Noord-Amerikaanse en Chileense PlayStation Store hebben de game God of War een releasedatum gegeven. Volgens Google Cache zou de game op 22 maart van 2018 moeten verschijnen. Dat zou op een donderdag zijn, wat meestal geen normale releasedag is voor een game. De meeste titels lanceren op een dinsdag of vrijdag. Echter lanceerde de originele God of War ook op 22 maart, weliswaar 2005. Sony heeft de releasedatum nog niet officieel onthuld aan het publiek.


Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Idol RPG Omega Quintet krijgt trailer
06:53 - Ghostlight maakte eerder al bekend dat de game Omega Quintet zal lanceren op 15 december op Steam. In de game manage je een idol groep die monsters moet zien te vernietigen uit de stad. De game bevat een turn based battle systeem met destructieve outfits voor de karakters. Een nieuwe trailer is inmiddels uitgekomen:


   

 Onderwerp: Destiny 2 - Expansion I: Curse of Osiris-releasetrailer
09:56 - Vervolg je reis in Destiny 2 met Expansion I: Curse of Osiris. Reis naar Mercurius, ontrafel de geheimen van de beruchtste Guardian in de geschiedenis van de Vanguard en strijd in nieuwe filmische campagnemissies tegen de Vex, die door de tijd reizen. Stel een team samen en ga op nieuwe Strikes, strijd in nieuwe Crucible-arena's en verdien machtige nieuwe wapens en bepantsering. Roep je vuurteam bij elkaar en betreed de gloednieuwe Raid Lair: Eater of Worlds. Expansion I: Curse of Osiris komt 5 december uit. Koop de Destiny 2 Expansion Pass en je krijgt toegang tot zowel Expansion I als Expansion II.


    Onderwerp: EDGE geeft cijfers aan Star Wars en COD
13:07 - Het Britse EDGE heeft diverse games beoordeeld, waaronder Star Wars en Call of Duty. De lijst is als volgt deze maand:

Star Wars: Battlefront 2 (PS4/Xbox One, EA): 4
Xenoblade Chronicles 2 (Switch, Nintendo): 7
Call of Duty: WWII (PS4/Xbox One, Activision): 7
Need for Speed Payback (PS4/Xbox One, EA): 4
Animal Crossing: Pocket Camp (iOS/Android, Nintendo): 5
Hidden Agenda (PS4, Sony): 4
Bury Me, My Love (iOS/Android, Playdius): 7
Million Onion Hotel (iOS/Android, Onion Games): 8

   
 Onderwerp: Lancering Life is Strange: Before the Storm Episode 3 komt eraan
13:19 - Square-Enix komt bijna met de derde episode van Life is Strange: Before the Storm. Het concern heeft een tweet uitgebracht waarin men zegt dat het slotstuk van de game eraan komt. Bij de tweede episode kwam het vervolg van deel 1 ongeveer 10 dagen na de aankondiging. Als we van dezelfde periode uitgaan kunnen we de expansion dus rond volgende week verwachten. Life is Strange is een point-and-click adventure waarin vooral het verhaal en beslissingen nemen van groot belang zijn voor het verloop.

   
 Onderwerp: Gratis update Middle-earth: Shadow of War vandaag verkrijgbaar
15:06 - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de nieuwste gratis content-update uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War – Online Fight Pits – waar spelers hun Orc-volgelingen kunnen trainen door ze te laten vechten tegen Uruks en Ologs uit de legers van andere spelers uit de hele wereld. Met deze ultieme strijd op leven en dood in de arena, kunnen spelers machtige beloningen en upgrades verdienen, waarmee ze hun leger kunnen verbeteren en door kunnen gaan met de strijd om Mordor. De gratis content-update Online Fight Pits is vandaag verkrijgbaar voor alle bezitters van Middle-earth: Shadow of War.

Tevens is de Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass momenteel verkrijgbaar voor € 39,99 of als onderdeel van de Shadow of War™ Gold Edition voor €109,99. De Slaughter Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar), de Outlaw Tribe Nemesis Expansion (beschikbaar vanaf 12 december) en de Blade of Galadriel Story Expansion (beschikbaar vanaf februari 2018 ) zijn ook los verkrijgbaar voor €14,99. De Desolation of Mordor Story Expansion (beschikbaar vanaf mei 2018 ) is los verkrijgbaar voor €19,99.

Middle-earth: Shadow of War is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-spelsystemen, Windows 10-pc via de Windows 10 Store, Steam, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

De open wereld Middle-earth: Shadow of War™ actie-RPG speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

   
 Onderwerp: Steep Road to the Olympics nu verkrijgbaar
15:18 - Steep Road to the Olympics is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One - en vanaf vanavond 18.00 uur voor Windows PC. Dit uitbreidingspakket breidt Steep, de open wereld actiesportgame die in december 2016 verscheen, verder uit.

Steep Road to the Olympics bevat nieuwe alpine- en freestyle-activiteiten, waaronder reuzenslalom, slalom, super G, afdaling, parallelle reuzenslalom, halfpipe, snowboardcross, slopestyle, big air, skihalfpipe, skicross en skislopestyle.

In Steep Road to the Olympics gaan spelers aan de slag met een nieuwe modus waarin ze samen met topatleten op reis gaan om een legende te worden. In deze “Word een Legende”-modus volgen spelers het leven van een atleet op weg naar de Olympische Winterspelen. Bovendien zijn de bergen van Japan te ontdekken, waar uitzonderlijke omstandigheden voor unieke belevenissen zorgen.

In de “Word een Legende”-modus krijgen spelers voordat ze aan een nieuwe uitdaging beginnen handige tips en inzichten van atleten over de verschillende Olympische evenementen, pistes en wedstrijden van Steep Road to the Olympics. Dit zijn Lindsey Vonn, Kevin Rolland, Sage Kotsenburg, Ayumu Hirano, Alexis Pinturault, Tessa Worley, Scotty James, Gus Kenworthy, Julia Marino en Bode Miller. Zij hebben allemaal een boodschap voor de speler, die ze via videoberichten mededelen.

Het uitbreidingspakket is voor Steep-spelers vanaf 5 december los verkrijgbaar voor €30,-. Ook is de Steep Winter Games Edition, inclusief de game en het uitbreidingspakket, vanaf 5 december verkrijgbaar. Voor de echte fanaten, is de Steep Winter Games Gold Edition met de game, het uitbreidingspakket en de Steep Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de uitbreidingen die momenteel al beschikbaar zijn, plus verschillende sporten, uitdagingen en kleding, tevens vanaf 5 december verkrijgbaar.

Het ontwikkelteam van Ubisoft Annecy* heeft Steep speciaal ontworpen voor spelers die al hun ervaringen willen delen. Dankzij de naadloze multiplayermodus gaan spelers de strijd aan met hun vrienden en bemachtigen zij een topplek op de ranglijsten. De herhalingsoptie laat spelers hun tofste tricks en rides nog een keer beleven én delen op hun sociale mediakanalen. Daarnaast maken ze op elk moment zelf uitdagingen en nodigen zij hun vrienden uit om hun beste tijd te verbreken. Spelers doen ook mee aan verschillende live events zoals de maandelijkse Steep World Tour om zo Steep-credits te verdienen, waarmee ze hun gear een upgrade kunnen geven.

   
 Onderwerp: Dead Rising 4-ervaring nu op PS4
17:24 - De doden zijn net op tijd gearriveerd voor de feestdagen met de lancering van Dead Rising 4: Frank’s Big Packagevoor PlayStation 4! Dead Rising 4: Frank’s Big Packageis een bomvol pakket dat niet alleen de game Dead Rising 4 bevat, maar ook alle eerder uitgebrachte extra content. De nieuwe bundel introduceert ook de nieuwe spelstand genaamd “Capcom Heroes”. In deze gloednieuwe manier om het Dead Rising 4-verhaal te beleven kan Frank West tientallen verschillende outfits dragen en waanzinnige speciale aanvallen van klassieke Capcom-personages uitvoeren. Huidige Dead Rising 4-spelers op Xbox One, Steam en Windows 10 ontvangen de gloednieuwe “Capcom Heroes” mode als gratis update bij de lancering van Dead Rising 4: Frank’s Big Package.

HEEL VEEL mogelijkheden en HEEL VEEL content. Dead Rising 4: Frank’s Big Package levert alles wat een Dead Rising-fan maar kan wensen. Deze exclusieve bundel biedt een schat aan gamecontent en instant toegang tot immens veel over-the-top zombie-actie, inclusief:

• Dead Rising 4 – De nieuwste versie van de game met alle moeilijkheidsniveaus
• Alle downloadbare content – Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising en Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.
• Alle bonuscontent – Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater en X-Fists.

Dead Rising 4: Frank’s Big Package is nu fysiek en digitaal beschikbaar voor PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Prijsvraag: Win LEGO Worlds (Switch) en vette goodies
17:36 - De vierde eindejaarsprijsvraag gaat van start en ditmaal is het de beurt aan Warner Bros. en Speedlink. Zij hebben een game en goodies ter beschikking gesteld. Wat moet je doen om kans te maken op deze vette prijzen? Simpel: Registreer je op Evilgamerz en vul beneden in welke games en goodies je wilt winnen! Dat mogen er zoveel zijn als je wilt.

Uiteraard wordt tevens activiteit op de website gewaardeerd net als mensen die ons liken op onze Facebook, of zelfs onze berichten delen via social media. We wensen iedereen veel succes!

Warner Bros. en Speedlink

LEGO Worlds (Switch)
2x LEGO Marvel Super Heroes Giant-Man (bouwpakketje)
2x LEGO Marvel Super Heroes The Milano (Guardians of the Galaxy spaceship)
Kong Skull Island drinkbeker
3x Speedlink aansteker + pen + muismat

WB Games logo, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s17)

Deze prijsvraag loopt tot 15 januari 2018. Redactie en uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld worden uitgesloten van deelname. Wij willen uiteraard ook onze uitgevers en partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken!