Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat is jouw favoriete game franchise?InfoWat is jouw favoriete game franchise?
- Call of Duty
20%
- Assassin's Creed
16%
- Grand Theft Auto
17%
- Super Mario
15%
- FIFA
14%
- Anders...
19%
 Reacties: 1   Stemmen: 197
  Nieuwsoverzicht van 06-12-2017
 Onderwerp: Rainbow Six Siege bereikt mijlpaal en lanceert Operation White Noise
06:37 - Net na het tweejarig bestaan van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4, nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Operation White Noise
Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden.

De drie nieuwe Operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe Operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.

25 miljoen spelers
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft inmiddels ook de iconische mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. “Investeren in de speler is altijd de kern van succes van deze game geweest en een lange levensduur is daarbij van groot belang voor ons. We blijven deze game steeds verder ontwikkelen met de community in het achterhoofd”, aldus Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. “We zijn enorm blij om te zien dat de community onze game heeft omarmd, geïntroduceerd aan vrienden en ons écht heeft doen begrijpen wat mogelijk is met wat wij gemaakt hebben.”

Als teken van toewijding om nieuwe, kwalitatieve content te blijven ontwikkelen voor de altijd groeiende community, is ook Year 3 onlangs aangekondigd. Dat betekent dat spelers van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ook in 2018 blijven genieten van gratis extra content die iedere drie maanden op ze staat te wachten.

   
 Onderwerp: Jikkyou Powerful Pro Baseball 2018 aangekondigd
06:41 - Daar waar Konami zich meer wilde richten op mobile gaming en minder op games voor de PC en console, daar heeft men nu Jikkyou Powerful Pro Baseball 2018 aangekondigd. Het spel werd in het Japanse Famitsu magazine onthuld en is een basketbal game die voor de PS4 en PS Vita uit moet gaan komen. Het spel ondersteunt PlayStation VR op de PlayStation 4 en bevat onder andere een Festival Mode, waarbij je speelt op een luxe cruiseschip. Het spel moet in de lente uitkomen.

   

 Onderwerp: Life is Strange Episode 3 komt op 20 december
06:45 - Gisteren maakten we al bekend dat Life is Strange: Before the Storm Episode 3 waarschijnlijk volgende week uit zal gaan komen. Dat is helaas iets later geworden. Het spel zal namelijk op de PC, Xbox One en PS4 vervolgd worden op 20 december. Dat heeft Square-Enix aangekondigd. Het is de derde episode in het verhaal van Chloe en moet tevens het spannendste vervolg zijn. Haar relatie met Amber bereikt een nieuw niveau van emoties. Ze moet de belangrijkste beslissing in haar leven gaan maken...

   
 Onderwerp: Oblivion en Dishonored toegevoegd aan PS Now
06:48 - Er zijn weer enkele games toegevoegd aan Sony's game streaming platform, PlayStation Noew. Het gaat om de onderstaande games die vanaf nu gedownload kunnen worden op de PS4.

Elder Scrolls IV: Oblivion
Dishonored
Brink
Wet
Rogue Warrior
High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition

   
 Onderwerp: Nieuwe backwards compatibel games voor Xbox One in 2018
06:52 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat het even pauze neemt wat betreft het uitbrengen van nieuwe backwards compatibel games voor de Xbox One. Major Nelson aka Larry Hryb heeft aangekondigd dat de release van games niet meer plaats zal vinden in 2017. In 2018 gaat men verder met het uitbrengen van nieuwe backwards compatibel games. Tot dusver zijn er 136 Xbox 360, 13 Original Xbox en 7 Enhanced Xbox 360 titel uitgebracht waarmee het totaal op bijna 150 games komt in 2017.

   

 Onderwerp: Opening van Dissidia: Final Fantasy NT
06:56 - De openingsvideo van de game Dissidia: Final Fantasy NT is uitgebracht. Het spel komt naar de PlayStation 4 binnenkort.


   
 Onderwerp: Het volgende Partycrash-evenement komt van 8 tot 11 december naar ARMS
11:30 - Ook al is het ondertussen bijna winter, de temperaturen tijdens de gevechten in ARMS blijven stijgen nu een nieuwe Partycrash naar dit kleurrijke knokspel voor de Nintendo Switch komt. Partycrash is een online-evenement dat spelers tegenover elkaar plaatst in een snel veranderende reeks wedstrijden. Partycrash is een van de vele nieuwe functies die ARMS sinds de lancering in juni hebben verrijkt. Het volgende Partycrash-evenement draait helemaal om Ninjara en Min Min als bonusvechters. Het begint op vrijdag 8 december om 10.00 uur en eindigt op maandag 11 december om 10.00 uur.

Voor wie Partycrash nog niet kent, hierbij een korte uitleg:

Wat houdt Partycrash in?
Het is een online-evenement dat tijdelijk de gebruikelijke Party-optie vervangt. ARMS-fans van over de hele wereld kunnen deelnemen aan razendsnelle gevechten en punten verdienen om in labniveau (een speciale eenheid die tijdens het evenement de vorderingen van spelers uitdrukt) te stijgen. Aan het eind van het evenement ontvangt elke deelnemende speler in-game geld en badges op basis van het bereikte labniveau. Een geweldige kans om wat mooie beloningen te verdienen!

Wat houden die ‘bonusvechters’ in?
Bij elke Partycrash worden twee bepaalde personages tegenover elkaar gezet in een soort competitie. Wanneer je als een van deze twee personages speelt, ontvang je extra punten om sneller in labniveau te stijgen. De badges die je op bepaalde niveaus vrijspeelt, worden ook verbonden aan de bonusspeler die je tijdens het evenement het meest gebruikte. Wat als je favoriete personage dit keer niet eenn van de bonusvechters is? Geen zorgen, je bent vrij om elke vechter te kiezen die je maar wilt!

Wie zijn Ninjara en Min Min?
De ‘Student of Stealth’ Ninjara is een snelle, wendbare vechter die na een voltreffer graag rap weer buiten het bereik van zijn tegenstander verdwijnt. Hij traint momenteel bij het Ninja College, het ARMS-toernooi doet tevens dienst als zijn afstudeerproject. Met zijn ninjutsu-technieken kan hij in de lucht verdwijnen en zet hij zijn tegenstanders graag voor aap!

De ‘Ramen Bomber’ Min Min is afkomstig van de beroemde Mintendo noedelfabriek en gebruikt haar pittige traptechnieken om aanvallende tegenstanders hard te treffen. Ze heeft een vlammende persoonlijkheid en je herkent haar meteen aan haar noedelvormige armen en als een kom gebreide mutsje. Die noedelvormige armen zijn trouwens geen slappe hap – eenmaal opgeladen kan haar linker arm transformeren om drakenkracht te krijgen!

Hoe haal ik het meeste uit een Partycrash?
Het is sowieso goed om aan zoveel mogelijk gevechten deel te nemen. Maar je kunt je beloningen ook op andere manieren snel laten oplopen. Ten eerste zijn er Bonus-ARMS die je kunt gebruiken voor extra punten. Houd er wel rekening mee dat die elke 15 minuten veranderen! Daarnaast verschijnen regelmatig Bonustijden die de party verrijken met speciale regels of standen - zoals ‘In één klap neer’, waarbij elke wedstrijd met een enkele klap wordt beslecht of ‘Combokoorts’, waarbij je combometer constant is gevuld. Alle punten die je tijdens Bonustijden verdient worden vermenigvuldigd, dus doe daar je voordeel mee! Via een handig scherm in de game kun je altijd een schema met Bonus-ARMS en Bonustijden bekijken.

Dit wordt het eerste Partycrash-evenement waarin spelers aan de slag kunnen met Springton, het sterke nieuwe personages dat aan de game werd toegevoegd via de update van 30 november.

   
 Onderwerp: Marvel vs. Capcom Infinite dit weekend gratis speelbaar
13:22 - Sony heeft bekend gemaakt op het PlayStation blog dat het een Free Versus Mode Demo weekend houdt waarbij Marvel vs. Capcom Infinite speelbaar is. PS Plus-leden kunnen het spel dan spelen. Er kunnen maarliefst 30 verschillende Marvel en Capcom personages benut worden in de Training mode en Online Casual match mode. Marvel vs. Capcom Infinite verscheen op 19 september voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   

 Onderwerp: World of Tanks Console heeft een nieuwe War Stories campagne
16:23 - Zojuist is de nieuwe campagne modus voor War Stories live gegaan. Ditmaal heeft het een alternatief historisch verhaal genaamd “Runaway Tiger” waarbij de geallieerden hebben ingebroken in een Duits fabriek en willen ontsnappen met een prototype van de zwaar beveiligde geheime Panzer IV tank.Marianne Durieux is gevraagd om het onmogelijke uit te voeren terwijl de Duitse troepen onder zwaar alert staan moet zij en tal van moeilijke missies doorstaan om de Tiger uit het fabriek te krijgen. Deze 5e campagne is nu live op de PlayStation 4 Pro, PlayStation 4, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One en de Xbox 360. Op de Xbox One X is het zelfs speelbaar in 4K met spectaculaire HDR support.

   
 Onderwerp: Dragon’s Crown Pro komt in 2018 naar het Westen
17:34 - Het is tijd om terug te kregen naar de gruwelen van het ondergrondse labyrint van Wallace, tegen monsterlijke orks te strijden in het ondergrondse fort van Bilbaron, en op een vliegend tapijt door een magische toren te vliegen. Want… Dragon’s Crown Pro komt naar het Westen!

Het betreft een remaster van de veelgeprezen ‘hack and slash, couch co-op, beat 'em up’-2D-game uit 2013. Deze game van Vanillaware en ATLUS keert in 2018 terug naar PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro met een adviesprijs van € 49,99. Dankzij de verbeterde beelden en presentatie, toegespitst op de huidige generatie consoles, schenkt de jacht op schatten in het koninkrijk van Hydeland meer voldoening dan ooit.

Dragon’s Crown Pro bevat alle spelelementen van het origineel, inclusief Vanillaware’s betoverende 2D-beelden en prachtig getekende personages, maar dan met upgrades voor de huidige generatie.

Dragon’s Crown Pro biedt onder meer het volgende:

Zeker geen draak van een game – Vanillaware’s kenmerkende artstijl komt fraaier dan ooit tot leven met prachtig, gedetailleerd artwork en 4K-ondersteuning. Hak, knuppel, schiet en grijp je een weg door de sfeervolle kerkers van Hydeland. Een opzwepende, avontuurlijke soundtrack – De soundtrack van de legendarische componist Hitoshi Sakimoto is opnieuw opgenomen met een live-orkest, voor de perfecte muziek om spelers te begeleiden tijdens hun jacht op de Dragon’s Crown. Glorieuze presentatie – Kies zelf of je de Engels of Japanse audio wilt horen! De schermteksten worden gelocaliseerd naar Frans, Italiaans, Duits en Spaans. Alle koninklijke toeters en bellen – Wanneer je Dragon’s Crown al bezit, kun je de opgeslagen gegevens van die versie gewoon gebruiken. Er komt ook online cross-play- & cross-save-compatibiliteit met de versies voor PS3 en Vita. O ja, alle patches, functies en de Storyteller Voice Pack DLC van het origineel zijn ook inbegrepen! Fun met z’n vieren – De lokale en online couch co-op zijn uiteraard terug, zodat twee tot vier spelers samen kunnen strijden voor eindeloos veel speelplezier.

Net als in het originele Dragon’s Crown, moeten groepen helden vreselijke beproevingen ondergaan in de doolhofachtige kerkers van het middeleeuwse fantasiekoninkrijk Hydeland. Terwijl ze steeds dieper in de kerkers afdalen, krijgen ze missies en opdrachten van non-speler-personages als Samuel, de leider van het avonturiersgilde, en Lucian de tovenaar. Kies uit zes avonturiers (krijger, dwerg, amazone, tovenaar, elf en heks) en gebruik hun unieke vaardigheden om het verhaal achter de ultieme schat, de Dragon's Crown, te ontrafelen.

Dragon's Crown Pro komt in 2018 zowel fysiek als digitaal beschikbaar voor de PS4 en PS4 Pro. De adviesprijs van het spel is € 49,99.