Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 42
  Nieuwsoverzicht van 07-12-2017
 Onderwerp: Assassin’s Creed Origins lanceert Photo Mode-wedstrijd
06:36 - Van 7 december 03:00 uur tot 10 januari 11:59 uur vindt er in Assassin’s Creed® Origins een speciale Photo Mode-wedstrijd plaats. Iedere week onthult het ontwikkelingsteam een nieuw thema op assassinscreed.com en via Twitter. Deelnemers uploaden afhankelijk daarvan hun foto via de EasyPromos App. Daarna kiest het ontwikkelingsteam voor die week vijf winnaars uit, waarvan één de hoofdprijs wint. Deze week is het thema Wild Life, wat spelers aanspoort om op pad te gaan in de levende wereld van Assassin’s Creed Origins.

Alle winnaars ontvangen een Season Pass-code. Als winnaars deze al hebben, ontvangen zij een officieel Assassin’s Creed-shirt. De foto’s van hoofdprijswinnaars worden tentoongesteld bij Ubisoft Montreal en worden voor de winnaars gedrukt door Cook & Becker, een online kunsthandelaar. Meer informatie over de officiële regels vinden spelers hier.

Met de in-game Photo Mode in Assassin’s Creed Origins hebben spelers de mogelijkheid om hun indrukwekkende reis door het Oude Egypte vast te leggen en te delen. Met zeventien verschillende filters en diverse aanpasbare instellingen zoals exposure, kleurtemperatuur en saturatie, biedt de Photo Mode meer dan genoeg manieren om unieke foto’s te creëren.

Spelers zien elkaars creaties makkelijk via de in-game wereldmap. Bovendien kunnen liefhebbers inspiratie putten uit het concept art van het ontwikkelingsteam dat elke dag aan de wereldmap toegevoegd wordt. Hoewel het ontwikkelingsteam van Assassin’s Creed Origins de uiteindelijke jury is, mogen fans in de verzameling gemaakte foto’s op de officiële website op hun favoriete afbeeldingen stemmen.

   

 Onderwerp: Nieuwe video geeft voorproefje van de soundtrack van Kingdom Come: Deliverance
06:38 - Warhorse Studios en Deep Silver hebben een nieuwe video uitgebracht voor de aankomende RPG Kingdom Come: Deliverance, die vanaf 13 februari 2018 beschikbaar zal zijn voor PlayStation®4, PC en Xbox One, het alles-in-één entertainmentsysteem van Microsoft.

De video van zoomt in op de creatie van de soundtrack, en werpt een blik achter de schermen van de opnames. Muziek is een belangrijk onderdeel van de authenticiteit van Kingdom Come: Deliverance. Of je nu door prachtige bossen loopt of tegen kwaadaardige vijanden vecht: de muziek is perfect ondersteunend aan de verschillende situaties waarin spelers zich zullen verkeren. Een geweldige orkestrale ambiance zal spelers nóg meer meesleuren in het rijke verhaal en de unieke gameplay.


   
 Onderwerp: Antigraviator aangekondigd voor PC, Xbox One en PS4
06:41 - Uitgever Iceberg Interactive en developer Cybernetic Walrus hebben aangekondigd dat Antigraviator uit zal gaan komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 in kwartaal 2 van 2018. Het spel zal een anti-gravity race game zijn die draait op de Unity engine en speelt zich af in het jaar 2210. In de game is geen snelheidslimiet aanwezig en kun je zowel in een singleplayer als multiplayer aan de gang. Ook split-screen voor 4 spelers wordt ondersteund.

   

 Onderwerp: Scribblenauts Showdown is in de maak
06:44 - Ontwikkelaar 5th Cell zou momenteel voor Warner Bros. werken aan Scribblenauts Showdown. Het spel moet voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch uit gaan komen als we de rating boards mogen geloven. Een officiële aankondiging van zowel 5th Cell en Warner Bros. zijn nog niet gedaan.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Horizon Zero Dawn: Complete Edition accolades trailer
06:47 - Sony heeft een nieuwe Accolades trailer uitgebracht van Horizon Zero Dawn: Complete Edition. Het betreft de standaard game met daarbij de uitbreiding die eerder dit jaar werd uitgebracht. Het pakket is exclusief voor de PS4 verkrijgbaar.


   
 Onderwerp: Sony verlaagt prijs van PS4 Pro in Amerika
06:53 - Sony heeft de prijs van de PlayStation 4 Pro in Amerika tijdelijk in december verlaagd. De console zal nu voor 349,99 Dollar verkrijgbaar zijn, wat 50 Dollar minder is dan de originele prijs. Daarnaast heeft Sony diverse deals beschikbaar voor PlayStation VR-bundels. Zo is de PSVR Gran Turismo Sport bundel al voor 199,99 Dollar verkrijgbaar. Wanneer je de DOOM VFR bundel wil moet je 299,99 Dollar betalen en de PS VR Skyrim bundel kost 349,99 Dollar. De prijsverlagingen voor de PS4 Pro zijn geldig van 10 tot 16 december en betreft de volgende bundels:

PS4 Pro 1TB Jet Black Console – $349.99
Limited Edition Star Wars Battlefront ll PS4 Pro Bundle – $399.99
Limited Edition Destiny 2 PS4 Pro bundle – $399.99
Note: The Destiny 2 offer features the glacier white PS4 Pro!

Of ook Europa prijsverlagingen mag verwachten is niet bekend.

   
 Onderwerp: Gratis Winter Siege-evenement hult community van Call of Duty: WWII in winterse sferen
11:20 - Het eerste seizoensevenement voor de community van Call of Duty: WWII staat voor de deur. Van vrijdag 8 december tot dinsdag 2 januari brengt Winter Siege diverse activiteiten en gratis content naar alle Call of Duty: WWII-spelers. Tijdens de Winter Siege kunnen spelers genieten van een nieuwe, besneeuwde Winter Carentan multiplayer-map, de terugkeer van de Gun Game mode, Double XP Playlists, winterse Headquarters met bezoek van een nieuwe Quartermaster en Winter Siege Supply Drops die alle spelers trakteren op nieuwe, beperkt verkrijgbare winterspullen en –content. Winter Siege zit bomvol content om de hele Call of Duty: WWII-community fijne feestdagen te bezorgen.

“Met de Winter Siege willen we het feestgevoel delen met de Call of Duty-community,” zegt Aaron Halon, Senior Product Developer, Multiplayer, bij Sledgehammer Games. “Tijdens het Winter Siege-evenement komt er voor iedereen een schat aan content beschikbaar, van een aangepaste, besneeuwde Carentan multiplayer-map en de Gun Game mode tot Supply Drops vol winterspullen en -content.”

Winter Siege-kenmerken:

Het Call of Duty: WWII Winter Siege-evenement hult de multiplayer als nooit eerder in winterse sferen. Tijdens het Winter Siege-evenement hebben alle spelers toegang tot Winter Carentan, een besneeuwde versie van de populaire Carentan-map die eerder als een aangepaste Carentan-map alleen beschikbaar was voor bezitters van de Season Pass.
Tijdens het Winter Siege-evenement keert Gun Game ook tijdelijk terug. Deze geliefde spelstand debuteert in Call of Duty: WWII tijdens de tweede week van het evenement, als onderdeel van een non-stop schema van speciale 2XP Playlists. Een perfecte kans voor spelers om diverse wapens te proberen en hun tegenstanders op het verkeerde been te zetten.

Tijdens het Winter Siege-evenement worden de Headquarters in winterse sferen gehuld. Het strandkamp krijgt gedurende het evenement een bij het seizoen passend uiterlijk en een nieuwe Quartermaster, Captain Butcher. Captain Butcher kan spelers voorzien van Winter Siege Division-uniformen, cosmetische items en wapenvarianten. Via speciale bestellingen bij Major Howard kunnen spelers gratis varianten van alle nieuwe wapens krijgen (de bestellingen wisselen dagelijks om spelers de kans te geven gratis een variant van elk nieuwe wapen te ontgrendelen). Andere, zeldzame varianten van deze wapens zijn verkrijgbaar via Collection Bounties, of in Winter Siege Supply Drops. Winter Siege Supply Drops zijn gratis te verdienen, door simpelweg Call of Duty: WWII te spelen tijdens het evenement. Elke week dat spelers inloggen tijdens het Winter Siege-evenement, ontvangen ze een gratis Winter Siege Supply Drop. Spelers kunnen ook de in-game valuta Call of Duty Points gebruiken om Winter Siege Supply Drops aan te schaffen.

Call of Duty: WWII heeft een PEGI-18 rating en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X en Xbox One. Voor pc-spelers is de game nu ook beschikbaar op Steam. Call of Duty: WWII is verkrijgbaar als Base Edition en Digital Base Edition, Digital Deluxe Edition (Inclusief Season Pass en meer) of als Pro Edition (Inclusief Season Pass, verzamelbare Steelbook en meer). Vraag in je plaatselijke winkel naar de beschikbaarheid van de Call of Duty: WWII-edities. Season Pass-content komt voor het eerst beschikbaar op de PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Valve haalt Bitcoin-betaalwijze uit Steam
13:28 - Valve heeft bekend gemaakt dat het niet langer mogelijk is om te betalen met Bitcoins in Steam. Het concern laat weten dat de waarde van de digitale munt te wisselvallig is waardoor prijzen soms heel hoog of laag kunnen uitvallen. Valve betaalde tot voor kort 20 Dollar aan transactiekosten voor het verwerken van transacties met Bitcoins. Dit was nog 20 cent toen Steam de munt begon te ondersteunen. Zowel uitgevers als Steam zelf verdienen wisselend doordat klanten betalen met de Bitcoin, aangezien de munt het ene moment veel, en het andere moment minder waard is. Steam zegt wel te zullen bekijken of in de toekomst alsnog weer Bitcoin als betaalwijze toegevoegd zal worden.

   
 Onderwerp: Lost Sphear-demo nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Playstation 4 en Steam
17:55 - Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat speler de kracht van herinneringen kunnen ervaren in een gloednieuwe demo van LOST SPHEAR, de tweede titel van Tokyo RPG Factory. De gratis demo is nu beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, de PlayStation Store van het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en op STEAM.

In the demo gaan spelers met Kanata en zijn vrienden op avontuur, waarbij ze een eerste indruk krijgen van enkele van de spannende nieuwe functies in LOST SPHEAR, inclusief:

Het Artefacts-system waarmee spelers herstelde herinneringen kunnen gebruiken om hun gebruikersinterface aan te passen, bonussen te ontvangen en in het mysterieuze verhaal te vorderen Vulcosuit-pantsermechs die spelers nieuwe mogelijkheden bieden zich te verplaatsen en de wereld te verkennen Krachtige en speciale Paradigm Drive-aanvallen die uniek zijn voor elk personage

LOST SPHEAR is vanaf 23 januari 2018 verkrijgbaar in de PlayStation Store, Nintendo eShop van de Nintendo Switch, en STEAM. Wie de game pre-ordert in de PlayStation Store ontvangt het dynamische “Memoirs of the Moon”-thema en twee muziektracks. Wie de game pre-ordert op STEAM ontvangt een custom LOST SPHEAR-bureaubladachtergrond en twee muziektracks.

   

 Onderwerp: GTA Online: Doomsday Heist live vanaf 12 december – bekijk de trailer
19:18 - Om San Andreas te behoeden van een totale ondergang, moeten een steenrijke tech-magnaat, idealistische geheim agent, sociaal ongemakkelijke complottheorie-denker en een neurotische supercomputer de krachten bundelen. Terwijl apocalyptische dreigingen van onbekende tegenstanders op je af komen, moeten jij en je bende mysteries oplossen en de straten van Los Santos beschermen. Ontferm je over de straten vanaf de kustlijn tot aan de diepste krochten van Mount Chiliad in een episch nieuw online avontuur.