Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 193
  Nieuwsoverzicht van 09-01-2018
 Onderwerp: Rabi Ribi komt naar de Switch
07:33 - Winking Entertainment brengt CreSpirit's 2D side-scrolling platformer Rabi Ribi naar de Switch. Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Het spel krijgt 4 moeilijkheidsgraden en een upgradesysteem. Het spel lanceerde in 2016 al voor Steam en kwam later voor de PlayStation 4 en PS Vita in september 2017. In een video zien we meer van de game.


   

 Onderwerp: Totaal verkoop PS4 loopt op naar dik 70 miljoen
07:35 - Sony heeft bekend gemaakt dat het rond de feestdagen van 2017 zo'n 5.9 miljoen PS4's heeft verkocht. Dat is in de periode van 20 november tot en met 31 december geweest. Sony zegt dat daarmee het totaal aantal verkopen van de PS4 komt op zo'n 73.6 miljoen units. Daarnaast werden er 55.9 miljoen PS4 games verkocht tijdens de feestdagen van vorig jaar. Het gaat zowel om digitale als om fysieke exemplaren van games. In totaal zijn er daarmee al zo'n 656 miljoen games verkocht.

    Onderwerp: Dragon Ball FighterZ Goku Black gameplay trailer
07:36 - Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Dragon Ball FighterZ. De game lanceert 26 januari voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. De Goku Black gameplay trailer vind je beneden.


   
 Onderwerp: Xbox One krijgt 'do not disturb'-mode
09:08 - De Xbox One X zal via een systeemupdate een 'do not disturb'-modus krijgen. Dat heeft journalist Paul Thorrot bekend gemaakt via Thurrott.com. De man laat weten dat wanneer je eenmaal deze functie activeert, dat de speler niet meer lastig gevallen zal worden door notificaties en vrienden die bijvoorbeeld berichten sturen of online komen. De nieuwe modus wordt op dit moment getest door Xbox insiders. Microsoft heeft de functie zelf nog niet officieel onthuld.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Tot 109 Euro korting op Xbox One X + extra draadloze controller
11:12 - Microsoft is een nieuwe actie gestart welke begin deze maand is begonnen en eindigt op 15 januari aanstaande! Bij een Xbox One S-bundel krijg je namelijk tot 109 Euro korting op de console en krijg je er gratis een Xbox One S draadloze controller bij! Dit geldt zowel voor de 500 gigabyte als voor de 1 terabyte editie van de console. Op dit moment worden de onderstaande bundels aangeboden:

- Forza Horizon 3 Hot Wheels Bundel
- Shadow of War Bundel
- Assanssin’s Creed Origins Bundel
- Minecraft Complete Adventure Bundel
- Rocket League Bundel

Wil jij er op tijd bij zijn? Ga dan snel naar de Store om je console aan te schaffen!


    Onderwerp: Famitsu geeft scores aan Mario + Rabbids en andere games
12:30 - Het Japanse Famitsu heeft weer diverse cijfers toegekend aan diverse games. Het gaat om titels die eind vorig jaar uit kwamen, waaronder Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De lijst is als volgt:

Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Switch, Nintendo): 9 / 8 / 9 / 10 - (36/40)
Gintama Ranbu (PS4/PS Vita, Bandai Namco): 8 / 9 / 8 / 8 - (33/40)
Machine Knight (3DS, Kemco): 7 / 7 / 8 / 7 - (29/40)
Happy Manager (PS4, D3): 8 / 7 / 7 / 7 - (29/40)
Squareboy: Revenge Fight (Switch, Rainy Frog): 6 / 6 / 5 / 6 - (23/40)
Zan! Zan! Zan! (PS4, Arc System Works): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)
Bit Dungeon+ (3DS, Dolores): 6 / 6 / 5 / 7 - (24/40)
Tiny Metal (PS4/Switch, Area35): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Unbox: Newbie's Adventure (PS4, CrossFunction): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)
Ephemeral: Fantasy on Dark (PS Vita, HuneX): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)

   
 Onderwerp: Deals with Gold met Black Mirror en meer content
12:43 - Er is weer een lijst met deals voor Xbox Live Gold-members bekend gemaakt. Het gaat om kortingen voor diverse games, waaronder Black Mirror (welke pas net uit is gekomen) en Blood Bowl. De lijst is als volgt met daarbij de nieuwe prijzen:

Battle Chasers: Nightwar - 19,50 euro
Black Mirror - 30 euro
Blood Bowl 2 - 6,60 euro
Blood Bowl 2: Official Expansion + Team Pack - 26,80 euro
Blood Bowl 2: Official Expansion - 16,74 euro
Crypt of the NecroDancer - 9,74 euro
Deer Hunter: Reloaded - 12 euro
Elex - 42 euro
Farming Simulator 17 - 37,50 euro
Race Arcade - 7,50 euro
Rapala Fishing: Pro Series - 12 euro
Real Farm - 32 euro
Styx: Master of Shadows - 7,50 euro
The Incredible Adventures of Van Helsing II - 7,50 euro
Thumpe - 13,40 euro
Tour de France 2017 - 16,50 euro
Trove All-Pine ArtisTree Pack - 15 euro

   
 Onderwerp: Injustice 2 verwelkomt Enchantress
15:11 - Vandaag verwelkomen Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de nieuwste aanvulling op de personagelijst van Injustice 2: de krachtige tovenares Enchantress. Enchantress is vanaf vandaag beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van de Injustice 2 Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack #3 de donkere krachten van Enchantress gebruiken om vijanden te onderwerpen. Vanaf 16 januari is Enchantress afzonderlijk verkrijgbaar via de PlayStation Store, Xbox Store, Steam en Microsoft Store.

Injustice 2, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en de Microsoft Store, en de DLC-personages Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta, Raiden, Hellboy en The Atom zijn nu verkrijgbaar op console en pc. Injustice 2 voor mobiel is nu gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-toestellen.

   
 Onderwerp: Bandai Namco legt namen Lost on Arrival en Twin Mirror vast
16:50 - Bandai Namco heeft meerdere merknamen vastgelegd welke duiden op een nieuwe game. Het gaat om titels als Lost on Arrival, Twin Mirror en Under Glass werden geregistreerd. Op 11 december werde de namen officieel vastgelegd. Om wat voor games het precies gaat is niet duidelijk, al lijkt het te gaan om horrorgames.

lost-on-arrival.com
lost-on-arrival-game.com
lostonarrival-game.com
twin-mirror-game.com
twinmirror-game.com
under-glass-game.com
underglass-game.com

   
 Onderwerp: De Blob 2 verschijnt in februari voor Xbox One en PS4
16:54 - THQ Nordic heeft bekend gemaakt dat ze de Blob 2, ontwikkeld door Blue Tongue Entertainment gaan lanceren voor de Xbox One en PlayStation 4 in februari. Het spel verscheen eerder al voor de Xbox 360, PS3, Wii en DS in 2011. Nadat THQ failliet ging, heeft THQ Nordic de rechten overgenomen. Op 27 februari verschijnt het spel nu dus voor de huidige generatie consoles.