Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 193
  Nieuwsoverzicht van 10-01-2018
 Onderwerp: Until Dawn en Gravity Rush in PS Now
00:01 - Sony heeft bekend gemaakt dat er weer wat games beschikbaar zijn in PS Now. Het gaat om Amerikaanse releases, al lijken Europese releases niet ondenkbaar. De lijst is als volgt:

Until Dawn
Gravity Rush Remastered
Everybody's Gone to the Rapture
Alienation
Knack
Fat Princess Adventures
Shadow of the Beast
Escape Plan
Hardware Rivals
PixelJunk Shooter Ultimate

PS4 versies van PS3-games
Beyond: Two Souls
Heavy Rain
Super Stardust Ultra
Hohokum
Entwined
Counterspy

   
 Onderwerp: Trailer van Call of Duty: WWII - The Darkest Shore
00:28 - Activision heeft een trailer gelanceerd van de Nazi Zombies feature The Darkest Shore voor Call of Duty: WWII. The Darkest Shore is het volgende chapter in de feature set en vindt enkele dagen na de ramp in Mittelburg plaats. Een video van de DLC vind je beneden:


   
 Onderwerp: Far Cry 5 The Father's Calling figurine nu te pre-orderen
07:19 - Vanaf vandaag is The Father’s Calling, een exclusieve figurine van Far Cry 5’s Joseph Seed, te pre-orderen in de Ubisoft Store. Dit unieke verzamelobject is vanaf 22 maart ook los verkrijgbaar. Deze zeer gedetailleerde PVC figurine, ontwikkeld door Ubicollectibles in samenwerking met ontwikkelstudio Ubisoft Montreal, is 32cm hoog en toont Joseph in zijn iconische pose. The Father’s Calling figurine bevat een afneembaar wapen in Josephs hand en een afneembare scepter op de sokkel. Om het figurine te bestellen kun je hier terecht.


   
 Onderwerp: CES-trailer van Sony laat Ghost of Tsushima en God of War zien
07:23 - Sony heeft een nieuwe CES-trailer uitgebracht waarin we diverse PlayStation 4-exclusives voorbij zien komen. Het gaat om toppers als God of War, Dreams en Ghost of Tsushima. De trailer vind je beneden:


   
 Onderwerp: Pornhub gaat browser van Switch ondersteunen
07:27 - Pornhub heeft officieel bekend gemaakt dat het de browser van de Nintendo Switch zal gaan ondersteunen zodra deze uit komt voor de console. Tot dusver is er nog geen webbrowser beschikbaar voor de Switch maar Nintendo heeft altijd gezegd dat deze op een later moment middels firmware zal gaan uitkomen. Naast deze bekendmaking laat men ook weten welke consoles het meest gebruikt worden om een filmpje te bekijken op de website. De PlayStation console is hierbij het meest gebruikt.


   

 Onderwerp: Microsoft: The Coalition blijft zich focussen op Gears of War
12:37 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat The Coalition zich volledig zal blijven concentreren op de Gears of War-franchise. Naast die reeks zal de ontwikkelaar voorlopig geen andere merken gaan ontwikkelen of aan andere bestaande franchises werken. Gears of War is tot dusver nog altijd exclusief gebleven voor de PC en Xbox. Tot dusver zijn er 4 games in de reeks verschenen.

   
 Onderwerp: Pokemon Go update laat game niet meer werken op oudere devices
12:46 - In februari zal Pokemon Go stoppen met de ondersteuning voor oudere apparaten. Apple devices die draaien op iOS versies ouder dan 11 zullen de game niet meer draaien. iPhones als de iPhone 5 en 5c zullen de game met de volgende update niet meer draaien. De update moet verschijnen op 28 februari van dit jaar. Volgens Niantic is deze beslissing nodig om nieuwe features voor de game nog te pushen naar het spel. De beperkingen van oudere devices houden de ontwikkelingen dan ook tegen volgens de ontwikkelaar.