Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat is jouw favoriete game franchise?InfoWat is jouw favoriete game franchise?
- Call of Duty
20%
- Assassin's Creed
16%
- Grand Theft Auto
17%
- Super Mario
15%
- FIFA
14%
- Anders...
19%
 Reacties: 1   Stemmen: 197
  Nieuwsoverzicht van 12-01-2018
 Onderwerp: Korte teaser van Vampyr
08:12 - Dontnod Entertainment heeft een korte teaser gelanceerd van de aankomende role-playing game Vampyr. De trailer introduceert een nieuwe serie video's welke uit 4 delen bestaat en in de komende weken allemaal onthuld zullen worden. De video's geven de speler een betere kijk op de making of van Vampyr.


   
 Onderwerp: Monster Hunter: World laat footage zien
08:14 - Monster Hunter: World is slechts enkele weken verwijderd van de release. Capcom heeft dan ook een nieuwe video met 9 minuten aan gameplay van het spel gelanceerd. De game lanceert 26 januari op de PC, Xbox One en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Halo 5: Guardians dit weekend gratis speelbaar
08:17 - Halo 5: Guardians zal aankomend weekend volledig gratis speelbaar zijn voor Xbox Live Gold members. De game kan dan gedownload worden en volledig gespeeld worden zonder enige limitaties. De campaign kan dus online met 3 vrienden via co-op gespeeld worden, maar is ook solo speelbaar. Elke online modus zal verder beschikbaar worden gesteld. Het gaat daarbij om de slayer mode, capture the flag, infection en super fiesta. Tijdens dit weekend zal het spel verder 20% goedkoper zijn, indien je het wilt kopen.

   
 Onderwerp: Assassin's Creed Rogue Remastered vanaf 20 maart verkrijgbaar
08:18 - Vanaf 20 maart is Assassin’s Creed Rogue Remastered, inclusief alle downloadbare content uit de originele versie waaronder verschillende uitrustingen en de missies The Armor of Sir Qunn en The Siege of Fort de Sable, verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Spelers duiken de game opnieuw in om Shay Patrick Cormacs transformatie van Assassin tot Templar te volgen, ditmaal met hogere resoluties, mooiere omgevingen en betere visuele kwaliteit. Assassin’s Creed Rogue Remastered is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

   

 Onderwerp: EA kondigt releasedatum van Fe aan
10:37 - Electronic Arts Inc. heeft vandaag aangekondigd dat de EA Originals-titel Fe wereldwijd gelanceerd wordt op 16 februari, voor Xbox One, PlayStation 4, Origin voor PC en Nintendo Switch. Fe, ontwikkeld door de bekroonde Zweedse studio Zoink Games, is een fantasievolle platform-game in een open wereld, waarin spelers een avontuur zonder gesproken tekst beleven en door beelden en geluiden de geheimen van het bos ontdekken. Om de aankondiging van de officiële releasedatum te vieren is er een nieuwe trailer uitgebracht tijdens de nieuwste Nintendo Direct. Hierin krijgen spelers een uitgebreider kijkje in de magische wereld van Fe.

In Fe raken spelers betoverd door de natuurlijke omgeving, terwijl ze geheimen ontdekken, missies voltooien en de betoverende wezens van het woud ontdekken. Spelers klimmen, zweven en graven om de open wereld te ontdekken, op zoek naar planten en dieren die ze moeten redden van de 'Silent Ones', de kwaadaardige machines die het woud bedreigen. Omdat spelers zo'n ongekende vrijheid hebben om deze fantastische wereld te ontdekken, worden ze echt één met Fe, en zullen ze deze wereld nooit meer willen verlaten.

   

 Onderwerp: Final Fantasy XII The Zodiac verschijnt 1 februari op pc
10:53 - Nadat vorig jaar al meer dan een miljoen exemplaren van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ voor de PlayStation 4 zijn verscheept, heeft Square Enix Ltd., aangekondigd dat spelers vanaf 1 februari 2018 de wonderlijke wereld van Ivalice ook op pc kunnen bezoeken.
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE op STEAM bevat alle moderne verbeteringen en functies van de PlayStation 4-versie, zoals moderne beelden, een geremasterde soundtrack, de nieuwe spelstanden Speed en Trial, een doorspoelfunctie, en vele andere vernieuwingen. Daarnaast kunnen pc-bezitters genieten van de volgende nieuwe functies:

• 60FPS – Ivalice oogt fraaier dan ooit nu de game draait op 60FPS
• Compatibel met 21:9 ultra-wide monitors – Geschikt voor maximaal drie monitoren voor een potentiële 48(16x3):9-ervaring
• New Game Plus en New Game Minus - Post-game-content is nu meteen vanaf het begin van de game beschikbaar
• Drie achtergrondmuziekopties – De originele muziek, een door een orkest ingespeelde versie en de soundtrackversie zijn vanaf het begin van de game beschikbaar
• Maximale License Points en Gil – Nieuwe functies bieden spelers max License Points en Gil in het configuratiescherm
• Volledige ondersteuning van controllers, Steam Trading Cards en meer om de ervaring op pc’s te optimaliseren
Om de lancering van de game te vieren, verschijnt een speciaal lanceringsprogramma op 2 februari om 09:00 uur, met meer informatie over de nieuwe functies van de pc-versie. Tijdens dit programma beantwoorden Producer Hiroaki Kato en Director Takashi Katano vragen die ze via Twitter ontvingen van FINAL FANTASY-fans. Liefhebbers kunnen dit programma bekijken op het SQUARE ENIX YouTube-kanaal, inclusief Engelse ondertiteling.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, en vanaf 1 februari 2018 op STEAM. Fans die de game in de eerste week na de lancering aanschaffen op STEAM ontvangen een korting van 20%, drie digitale muziektracks en een nieuwe STEAM-skin met illustraties van de beroemde FINAL FANTASY-artist Isamu Kamikokuryo.

   
 Onderwerp: Bigmoon Entertainment en Koch Media kondigen DAKAR 18 aan!
11:33 - Bigmoon Entertainment en Koch Media maken vandaag bekend dat ze een overeenkomst zijn aangegaan voor de wereldwijde distributie en co-uitgave van DAKAR 18, een cross-country rallygame met een van de grootste open werelden in een racinggame. Deze game verschijnt in 2018 voor PlayStation®4, Xbox One en pc. DAKAR 18 is gebaseerd op de wereldberoemde rally van de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid-Amerika. Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat spelers racen met diverse voertuigen, waaronder motoren, wagens, trucks, quads en SSV’s. Spelers kunnen online tegen elkaar racen of offline hun racevaardigheden trainen.

“We zijn trots op onze samenwerking met A.S.O en Koch Media om een werkelijk realistische DAKAR-race-ervaring naar spelers van over de hele wereld te brengen,” zegt Paulo J. Games, game director van Bigmoon Entertainment. “Als officiële ontwikkelaar van dit racespektakel, zijn we ervan overtuigd dat DAKAR 18 de beste representatie in een videogame wordt van de échte DAKAR."

DAKAR Rally staat bekend als de grootste cross-country rally ter wereld. Om deze race te simuleren, besloot BIGMOON een van de grootste open werelden ooit in een racesimulatie te maken. DAKAR 18 is gericht op realisme en belooft verbluffende beelden en getrouwe vormgeving van alle voertuigen en coureurs van de DAKAR 2018 Rally. De game bevat de belangrijkste, officiële teams, voertuigen en coureurs, alle 5 racecategorieën (wagens, motoren, trucks, quads en SSV’s) en heel veel meer. Spelers kunnen racen in hun eentje, of in de online en offline multiplayerstanden.

Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media zegt: ”We vinden het geweldig om samen te werken met Bigmoon Entertainment aan deze veelbelovende titel en willen al onze expertise naar het project brengen. We kijken er ook erg naar uit om de Dakar-franchise naar de racing community te brengen."

”Dakar zal niet langer beperkt zijn tot een avontuur van twee weken, door deze nieuwe game te spelen kunnen fans er het hele jaar van genieten," zegt Marc Coma, sporting director van Dakar.

    Onderwerp: Sony komt met line-up voor Taipei Game Show 2018
12:55 - Sony heeft bekend gemaakt welke games het zal gaan tonen op de Taipei Game Show 2018. Het evenement vindt plaats van 25 januari tot en met 29 januari. Onder andere games als Ace Combat 7 en Far Cry 5 zullen getoond worden.

- Ace Combat 7: Skies Unknown (Bandai Namco)
- Attack on Titan 2 (Bandai Namco)
- BlazBlue Cross Tag Battle (Arc System Works)
- Bravo Team (Sony)
- Code Vein (Bandai Namco)
- Doom VFR (Bethesda)
- Detroit: Become Human (Sony)
- Dissidia Final Fantasy NT (Square Enix)
- Dragon Ball FighterZ (Bandai Namco)
- Dynasty Warriors 9 (Koei Tecmo)
- Earth Defense Force 5 (D3 Publisher)
- Far Cry 5 (Ubisoft)
- Gran Turismo Sport (Sony)
- Hokuto Ga Gotoku (Sega)
- Metal Gear Survive (Konami)
- Monster Hunter World (Capcom)
- Moss (Polyarc)
- NBA 2K18 (2K)
- Reborn: A Samurai Awakens (Winking Entertainment)
- Resident Evil 7 biohazard Gold Edition (Capcom)
- Secret of Mana (Square Enix)
- Senran Kagura Burst Re:Newal (Marvelous)
- Shadow of the Colossus (Sony)
- Street Fighter V: Arcade Edition (Capcom)
- Super Robot Wars X (Bandai Namco)
- Sword Art Online: Fatal Bullet (Bandai Namco)
- The Elder Scrolls V: Skyrim VR (Bethesda)
- The Inpatient (Sony)
- Valkyria Chronicles 4 (Sega)
- Zone of the Enders: The 2nd Runner Mars (Konami)