Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 12-02-2018
 Onderwerp: Gameplay video van Far Cry 5
00:12 - Far Cry 5 komt steeds dichterbij en dus komen er ook meer video's online met gameplay. Beneden zien we een video van de IGN van het spel.


   
 Onderwerp: Performance problemen enkele games met PS4-supersampling
00:20 - De supersampling feature in de aankomende PS4 firmware 5.50 is niet voor elke game een succes. De Digital Foundry heeft namelijk bekend gemaakt via de Eurogamer dat ze zeker kunnen constateren dat de beeldkwaliteit met supersampling verbetert, maar dat de performance kan verslechteren.

"De kwaliteit is zeker beter, de ruwe randjes worden een stuk verbeterd en er kunnen meer details herkend worden en ook het flikkeren van het beeld is gereduceerd wat betreft de sub-pixel details. Echter zijn er games die in de tests minder eruit kwamen. Een voorbeeld is The Last Guardian. Het is een game die haar resolutie/higher framerate optie lockt naar de 1080p output met een minder stabielere, hogere resolutie gelockt op de 4K mode. In de supersample mode krijg je een betere kwaliteit, maar het komt wel met een mindere framerate."

Ook Call of Duty: Black Ops 3 zou hetzelfde ervaren, maar in games als Horizon Zero Dawn, Rise of the Tomb Raider en Monster Hunter World zouden daarentegen betere resultaten laten zien.

    Onderwerp: Ondersteuning voor Dawn of War 3 stopt
00:26 - Dawn of War 3 developer Relic heeft bekend gemaakt dat het al binnen minder dan een jaar stopt met de ondersteuning van de game. Het spel kwam in april van 2017 uit maar zal vanaf heden al geen patches en uitbreidingen meer krijgen. Het spel zou niet goed genoeg verkocht zijn. SEGA zou dit inmiddels bevestigd hebben. Het spel zou slechts enkele honderden duizenden keren aangekocht zijn, daar waar men hoopte op een userbase van miljoenen.

   


 Onderwerp: PC-vereisten voor Ni No Kuni II bekend
09:04 - Ni No Kuni II: Revenant Kingdom heeft de systeemvereisten tot zich gekregen. Het spel dat op 23 maart aanstaande uit zal gaan komen belooft een interessante titel voor velen te worden en werd al eens uitgesteld. De vereisten voor de game zijn redelijk pittig:

Minimum:
- Requires a 64-bit processor and operating system
- OS: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
- Processor: Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300
- Memory: 4 GB RAM
- Graphics: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 260x (VRAM2GB or higher / VRAM2GB)
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Storage: 40 GB available space
- Sound Card: DirectX 11 sound device
- Additional Notes: Assuming that the game is running on 1280×720 30fps environment

Recommended:
- Requires a 64-bit processor and operating system
- OS: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
- Processor: Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350
- Memory: 8 GB RAM
- Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 / ATI Radeon R9 series(VRAM3GB or higher / VRAM3GB;
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Storage: 40 GB available space
- Sound Card: DirectX 11 sound device
- Additional Notes: Assuming that the game is running on 1920×1080 60fps environment

   
 Onderwerp: PS5 en Xbox Two worden cloud-based denkt Final Fantasy director
09:11 - De volgende PlayStation en Xbox console generatie zouden wel eens cloud-based kunnen zijn. Dat gelooft Hajime Tabata, director van Final Fantasy 15. In een interview met Xbox Magazine vertelt hij dat de gamesindustrie hetzelfde pad zal volgen als de film- en muziekindustrie. Streaming zal dus de toekomst zijn voor gaming. Als cloud-technologie de basis is, dan hoeven gamers zelfs niet eens meer een console te hebben, maar enkel een abonnement en goede internetverbinding.

   
 Onderwerp: Dertig minuten gameplay voor Secret of Mana
09:17 - Square-Enix heeft een nieuwe video uitgebracht van Secret of Mana. Het gaat om gameplay van de remake welke zich baseert op de openingsminuten van het spel. De game moet deze week uit gaan komen. De release staat gepland voor 15 februari voor de PC, PS4 en PS Vita.


    Onderwerp: Eerste uur van Metal Gear Survive
09:26 - Eind deze maand komt Konami met Metal Gear Survive op de proppen. In een video kunnen we alvast genieten van het eerste uur van de game.


   
 Onderwerp: Olympische Winterspelen starten vandaag met Steep Road to the Olympics bij Esports Game Arena
10:58 - Beleef vanaf vandaag tot en met zondag 25 februari virtueel de Olympische Winterspelen met Steep Road to the Olympics bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Versla vriend en vijand op één of meerdere van de dagelijkse uitdagingen en maak kans op Steep Road to the Olympics-medailles, exclusieve goodies en een PlayStation 4 met de game.

Steep Olympic après-ski party

Op vrijdag 23 februari worden de virtuele Olympische Winterspelen in stijl afgesloten met een ijskoude Steep Olympic après-ski party voor alle geïnteresseerden. Tijdens die avond maken spelers die deelnemen aan de drie finale-uitdagingen in Steep Road the Olympics kans op bronzen, zilveren en gouden Steep Road to the Olympics-medailles en als hoofdprijs een PlayStation 4 met de Steep Winter Games Edition. Ook zijn er tijdens de Steep Olympic après-ski party tal van andere Ubisoft-games te spelen, waaronder Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Just Dance 2018, Rayman Legends Definitive Edition, Mario + Rabbids Kingdom Battle en Trackmania Turbo.

Steep Road to the Olympics

Steep Road to the Olympics is een uitbreidingspakket voor Steep, de open wereld actiesportgame die in december 2016 verscheen. Road to the Olypmics bevat nieuwe Olympische alpine- en freestyle-activiteiten, waaronder reuzenslalom, slalom, super G, afdaling, parallelle reuzenslalom, halfpipe, snowboardcross, slopestyle, big air, skihalfpipe, skicross en skislopestyle. Voor nieuwkomers is er ook de Steep Winter Games Edition, waar zowel de basisgame Steep als de uitbreiding Steep Road to the Olympics onderdeel van zijn.

    Onderwerp: Launch trailer Kingdom Come: Deliverance onthuld!
18:18 - Warhorse Studios en Deep Silver hebben de launch trailer onthuld voor de geprezen RPG Kingdom Come: Deliverance. Het succesvolle Kickstarter-verhaal laat zich voor de laatste keer zien voordat deze verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PC en Xbox One.Naast het verschijnen van deze splinternieuwe video en de release van morgen, bedankt Martin Klima, Executive Producer bij Warhorse Studios, backers, spelers, familie en vrienden:

"Vier jaar na onze Kickstarter campagne is de release van morgen eindelijk een feit. Het was een lastige taak, maar ondanks dat ons team klein is hebben we altijd het voornaamste doel gehad om een zo goed mogelijke game af te leveren naar jullie wens en om de game te maken die we zelf zouden willen maken. Wij bij Warhorse willen onze community, backers en vrienden bedanken die ons hebben geholpen om deze droom waar te maken."

"Binnen de wereld van game-development is het van groot belang dat een release-versie van de game af is voor de daadwerkelijke verkoopdatum. We hadden de tijd tussen deze twee momenten kunnen stoppen in het maken van DLC, om deze vervolgens aan jullie te verkopen, maar in plaats daarvan zijn teruggegaan naar de laatste versie van de game om deze nog beter te maken. De resultaten zijn duidelijk: quests zijn beter in balans, de RPG-progressie verloopt soepeler, de game draait beter en ieder facet in het spel is beter gepolijst. Het nadeel hiervan is dat de meeste data in de oude build is vervangen, en daarom is het voor jullie helaas noodzakelijk om een redelijk grote patch te downloaden. Al met al geloven we dat het het waard is om nog iets langer te wachten, terwijl de Day 1-patch aan het downloaden is. Geloof me, Kingdom Come: Deliverance gaat de fantastische ervaring bieden die jullie verdienen."