Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 193
  Nieuwsoverzicht van 12-03-2018
 Onderwerp: Zombie-shooter Days Gone uitgesteld naar volgend jaar
00:01 - Sony heeft bekend gemaakt dat de PlayStation 4-exclusieve titel Days Gone is uitgesteld naar 2019. Het spel zal daarmee dus niet meer in 2018 uit gaan komen. Een specifieke, nieuwe datum is nog niet afgegeven. Sony Bend Studios werkt aan het spel. Days Gone werd al in 2016 op de E3 aangekondigd en komt daarmee dus vrij laat op de markt. Het is een zombiegame waarin extreem veel zombies je op de hielen zullen zitten om je op te peuzelen. Deacon St. John is de hoofdpersoon in het verhaal.


   
 Onderwerp: Geen microtransacties in MLB The Show 18
01:03 - Sony heeft bekend gemaakt dat het microtransacties in de game MLB The Show 18 zal verwijderen. Het zal één van de weinige games zijn waarin microtransacties niet aanwezig zullen zijn, daar waar FIFA en bijvoorbeeld NBA wel games zijn waarin je verbeteringen kunt aankopen. Via het PlayStation Blog laat Sony weten dat de keuze bewust is gemaakt en niet vanwege de slechte reputatie van microtransacties. Volgens het bedrijf wil Sony een realistische representatie geven van de Minor League.

   

 Onderwerp: Xbox One krijgt freesync-feature in de lente
02:03 - De Xbox One S en Xbox One X krijgen in de lente ondersteuning voor een nieuwe AMD-technologie. Het gaat om FreeSync, waarmee variabele refresh-rates mogelijk worden gemaakt. Het moet ervoor zorgen dat ook lagere framerates in games zorgen voor soepelere, en rustiger gameplezier. De Xbox One consoles krijgen daarnaast een auto low latency mode, een functie die ondersteund wordt door HDMI 2.1. De console houdt daarmee rekening wanneer een game opstart en geeft en zet deze in een game mode of low latency mode om de beeldsnelheid te optimaliseren.

   
 Onderwerp: Cross-play voor Fortnite moet ook naar Xbox One gaan komen
06:48 - Epic Games en Microsoft willen cross-play voor Fortnite ook op de Xbox One realiseren. Dat heeft Microsoft bekend gemaakt. Epic Games heeft al cross-play mogelijkheden gerealiseerd voor de PC, Mac, Android, iOS en de PlayStation 4 en hoopt dat ook te realiseren op de Xbox One. Met deze feature is het mogelijk om tegen en met elkaar te spelen op verschillende platformen. Wanneer de functie precies zal gaan komen is nog niet bekend gemaakt.

   
 Onderwerp: Eerste 3 Tomb Raider games krijgen remaster op Steam
06:51 - De eerste 3 Tomb Raider games zullen binnenkort een remaster krijgen en op Steam gaan verschijnen voor de PC. Dat heeft developer Realtech VR bekend gemaakt. Zij zullen de games overzetten naar Steam en remasteren. Eerder hebben ze deel 1 en 2 al overgezet naar mobiele devices. De PC-remasters zullen overzettingen zijn van de mobiele edities die men al heeft uitgebracht.

   
 Onderwerp: Hello Neighbor komt deze zomer naar PS4
06:59 - De horror game Hello Neighbor zal ook gaan verschijnen voor de PlayStation 4. Dat blijkt uit een lek van het Europese rating board PEGI. De game kwam al uit voor de PC en Xbox One en werd daar prima ontvangen. De game is een horror- stealth-game waarbij je bij je creepy buurman naar binnen moet zien te sluipen. Hij merkt elke beweging op die je maakt en past zijn gedrag hierop aan. Je moet proberen je buurman slimmer af te zijn door het oplossen van puzzels om er zo achter te komen wat er in zijn kelder plaatsvindt.


Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   

 Onderwerp: Inschrijving Westworld videogame aangekondigd
17:20 - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de voorinschrijving aangekondigd voor Westworld, de nieuwe videogame voor mobiel gebaseerd op de meest bekeken nieuwe originele serie van HBO. Westworld, geproduceerd door WB Games San Francisco in samenwerking met Kilter Films, is ontwikkeld door Behaviour Interactive en wordt in 2018 uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten.

De productie- en uitgeversteams van WB Games San Francisco werken nauw samen met de producenten en auteurs van Westworld om een videogame uit te brengen met content ontwikkeld ter aanvulling op en verrijking van de serie. In het smartphonespel Westworld, speel je de rol van een nieuw ingehuurde Delos-stagiair die toegang heeft tot de Delos Park Training Simulation (DPTS). Spelers, die de volledige controle hebben over de simulatie, hebben toegang tot alle aspecten van de activiteiten in het Westworld-park, inclusief de vervaardiging van en zorg voor kunstmatig intelligente gastheren en het gasten naar de zin maken.
“Het spel biedt smartphonespelers een frisse en leuke manier om deel uit te maken van de boeiende thema's en mysterieuze verhaallijn uit de Westworld-serie", aldus Jonathan Knight, vicepresident en studiohoofd van WB Games San Francisco. “We zijn benieuwd naar hoe iedereen zijn eigen unieke strategie zal bepalen en de perfecte parkervaring organiseert en verkent.”

Spelers die zich vooraf inschrijven ontvangen interessante extra's bij de lancering.

   


 Onderwerp: The Curse of the Pharaohs, de tweede DLC voor Assassin’s Creed Origins, vanaf morgen verkrijgbaar
17:21 - De tweede downloadbare content (DLC) voor Assassin’s Creed Origins, The Curse of the Pharaohs, is vanaf morgen verkrijgbaar. In The Curse of the Pharaohs beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn, vier jaar na de gebeurtenissen van Assassin's Creed Origins. Spelers blijven Bayeks reis volgen terwijl hij naar de oude hoofdstad, Thebe, reist om een vloek te onderzoeken die de regio teistert.

De uitbreiding dompelt spelers onder in de Egyptische mythologie en daagt spelers uit om beroemde farao's en mystieke beesten te verslaan terwijl ze de tempels van Karnak en Luxor ontdekken, evenals de geheime tombes van de Vallei der Koningen. The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level van spelers tot 55 en introduceert nieuwe craftinglevels, resources en vaardigheden. Spelers genieten tevens van nieuwe outfits en uitrusting, inclusief zeldzame en legendarische wapens, gebaseerd op de klassieke Egyptische mythologie.

The Curse of the Pharaohs is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar voor €19,99. Assassin’s Creed Origins is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

   

 Onderwerp: Kingdom Come: Deliverance accolades trailer onthuld!
17:25 - Warhorse Studios en Deep Silver hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de veelgeprezen RPG, Kingdom Come: Deliverance. Het succesvolle Kickstarter-verhaal heeft het laatste hoofdstuk afgesloten met de lancering van de game op 13 februari op PlayStation®4, pc en Xbox One.Over Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance is een verhaalgedreven open-wereld-RPG die je onderdompelt in een episch avontuur in het heilige Romeinse Rijk. Om de dood van je ouders te wreken strijd je tegen invallende troepen, voltooi je belangrijke missies en maak je invloedrijke keuzes. Verken majestueuze kastelen, diepe wouden, levendige dorpen en talloze andere realistische omgevingen in middeleeuws Bohemen!

Features:
• Enorme, realistische open wereld: Majestueuze kastelen, enorme velden, alles weergeven in verbluffende, hoogkwalitatieve graphics.
• Non-lineair verhaal: Kies zelf hoe je missies voltooid, en aanvaard de gevolgen van je keuzes.
• Uitdagende gevechten: Op afstand, sluipend, of lijf-aan-lijf. Kies je wapens en voer tientallen combo’s uit in even spannende als meedogenloze gevechten.
• Karakterontwikkeling: Verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe voordelen en upgrade je uitrusting.
• Dynamische wereld: Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Ga je vechten, stelen, verleiden, dreigen, overtuigen of onderhandelen? Je beslist het zelf.
• Historisch accuraat: Ontmoet historische personages en beleef de authentieke uitstraling van het middeleeuwse Bohemen.
• Karakterontwikkeling: Kies je uitrusting, verbeter je skills en verdien nieuwe perks