Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 193
  Nieuwsoverzicht van 13-03-2018
 Onderwerp: Weer heel wat gameplay Ni No Kuni II
00:01 - Er is weer flink wat gameplay verschenen van Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Het spel komt op 23 maart uit voor de PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Meer dan 1000 mensen zouden werken aan The Division 2
00:22 - The Division was een grootse game en een ambitieus project maar The Division 2 lijkt nog ambitieuzer te gaan worden. Het ontwikkelteam van de game zou namelijk bestaan uit meer dan 1000 mensen. Dat laat de Gamereactor weten. Massive Entertainment werkt samen met Ubisoft Annecy, Redstorm Reflections, Ubisoft Bucharest en Ubisoft Shanghai aan het spel. Ook Ubisoft Sofia zou zelfs nog betrokken worden bij de productie. Daarmee zouden er meer dan 1000 medewerkers betrokken zijn bij het project.

   
 Onderwerp: Rainbow Six Pro League Seizoen 7 gaat donderdag van start in Europa
06:53 - Deze week gaat Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League Seizoen 7 van start in alle vier de regio’s wereldwijd: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Hier in Europa gaat de competitie donderdag van start met exact hetzelfde gevecht waarmee de Six Inivitational 2018 begon: wereldkampioen PENTA Sports tegen het Franse Vitality.

Iedere donderdagavond live
Vanaf deze week spelen de Europese teams de komende zeven weken wedstrijden op donderdagavond om 19.00 uur en 21.00 uur. Deze wedstrijden zijn live te volgen via twitch.tv/rainbow6.

Nieuw format
Met Seizoen 7 begint het derde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. Met ingang van dit jaar is Seizoen 7 het laatste seizoen met het format dat gebaseerd is op drie maanden. Na Seizoen 7 bestaat elk jaar uit twee Pro League Seizoenen van zes maanden. Dit nieuwe format gaat van start met Seizoen 8 in juni 2018. Seizoen 7 wordt afgesloten met een seizoensfinale, waarin acht van 's werelds beste Pro League-teams elkaar in de Verenigde Staten ontmoeten voor een laatste confrontatie. Alle details over dit LAN-evenement, inclusief de exacte locatie, worden binnenkort bekendgemaakt.

Het tweede jaar van de Tom Clancy's Rainbow Six eSport-scene sloot vorige maand af met de Six Invitational 2018, het belangrijkste evenement van Tom Clancy's Rainbow Six Pro Scene, waarbij zestien van de beste Tom Clancy's Rainbow Six Pro League-teams ter wereld het tegen elkaar opnamen voor de ongekende prijzenpot van $500.000. De Six Invitational 2018 bereikte ongekende cijfers en werd in totaal meer dan 6,2 miljoen uur bekeken.

   
 Onderwerp: Heartstone-expansion The Witchwood aangekondigd
06:56 - Blizzard heeft een expansion op de kaartgame Heartstone aangekondigd. De uitbreiding zal The Witchwood als naam krijgen en moet in dit jaar uit gaan komen. The Witchwood zal 135 nieuwe kaarten gaan introduceren en deze kunnen in de store aangeschaft worden met goudstukken of echt geld. De kaarten zullen eind deze maand onthuld worden. Onder andere de kaart Azalina Soulchief is al onthuld. Deze kan de hand van de speler vervangen met die van de tegenstander. De expansion wordt al in april verwacht.

   

 Onderwerp: Eerste scores voor Ni No Kuni II zijn veelbelovend
13:08 - De Famitsu, een Japans magazine, heeft de eerste scores gegeven voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Het spel scoort goed en krijgt van 2 van de 4 redacteuren een 10 uit 10.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (PS4, Bandai Namco): 10 / 10 / 9 / 9 - (38/40)
Conga Master Cruisin (Switch, City Connection): 8 / 7 / 8 / 8 - (31/40)
Little Triangle (Switch, Dreamoji): 8 / 7 / 7 / 8 - (30/40)
Packet Queen # (Switch, Studio F#): 6 / 7 / 7 / 6 - (26/40)
Poisoft Thud Card (Switch, Poisoft): 6 / 7 / 7 / 6 - (26/40)
Kanojo * Step (PS Vita, Hooksoft): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)
Senjou no Valkyria 4 (PS4/Xbox One/Switch, Sega): 9 / 9 / 9 / 8 - (35/40)
Ikemen Sengoku: Toki o Kakeru Koi - Aratanaru Deai (PS Vita, Idea Factory): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
D.S. -Dal Segno- (PS4/PS Vita, Entergram): 6 / 7 / 6 / 7 - (26/40)
Dance with Devils: My Carol (PS Vita, Rejet): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Monster Energy Supercross: The Official Videogame (PS4/Switch, Milestone): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)

   
 Onderwerp: Matthäus en Kahn komen in PES 2018
14:17 - Konami heeft een tweetal Duitse legendes toegevoegd aan de game Pro Evolution Soccer 2018. Het gaat om de spijkerharde verdediger Lothar Matthäus, die maarliefst 150 interlands op zijn naam heeft, en de keeper Oliver Kahn, winnaar van 4 awards als zijnde beste keeper van Europa. De legendes zijn vanaf donderdag beschikbaar voor de game op de console.


   
 Onderwerp: Wolfenstein II: The Deeds of Captain Wilkins nu beschikbaar
15:23 - Bethesda kondigt aan dat Wolfenstein II: The Deeds of Captain Wilkins nu beschikbaar is voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

The Deeds of Captain Wilkins is het laatste deel van the Freedom Chronicles trilogie. In dit deel speel je als de gewaardeerde US-oorlogsveteraan en verzetsstrijder kapitein Gerald Wilkins. Reis naar Alaska onder nazi-bewind, gewapend met een gestolen experimentele battlewalker contraption, om een schandelijk superwapen, de sun gun, te stoppen.The Deeds of Captain Wilkins is de derde uitbreiding in de Freedom Chronicles Season Pass, een reeks DLC packs voor Wolfenstein II: The New Colossus met de verhalen van drie helden die het nazi tuig bevechten voor vrijheid. The Freedom Chronicles Season Pass kan digitaal aangeschaft worden voor €24,99.

Wolfenstein II: The New Colossus werd uitgebracht op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC, en werd uitstekend ontvangen door pers en community, zo won de game onder meer Best Action Game op de 2017 Game Awards.

   
 Onderwerp: Gratis Ghost Recon Wildlands update ‘New Assignment’ vanaf morgen beschikbaar
18:59 - De nieuwe gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, New Assignment, is vanaf morgen, 14 maart, beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. New Assignment blijft de Ghost War multiplayerervaring uitbreiden door drie nieuwe klassen toe te voegen:

• The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.
• The Guerilla: een support-klasse gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.
• The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.

De 18 verschillende klassen in Ghost War bieden spelers meer tactische opties en manieren om situaties te benaderen op het slagveld. New assignment introducteert ook twee nieuwe mappen, ‘Refinery’ en ‘Cliffside’, die exlusief beschikbaar zijn in de Extraction-modus, en een reeks updates gebaseerd op feedback van spelers. Ook is het nu bij het begin van elke nieuwe PvP Quickplay en Ranked match mogelijk om te stemmen voor één van drie mappen.

De nieuwe mappen en gameplayupdates zijn vanaf morgen gratis beschikbaar voor alle spelers. Spelers met de Season Pass of Ghost War Pass ontvangen de drie nieuwe klassen onmiddellijk. Alle andere spelers ontgrendelen de klassen een week later met Prestige credits.