Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 169
  Nieuwsoverzicht van 12-04-2018
 Onderwerp: Death Mark komt ook naar Xbox One
00:01 - Death Mark, welke als eerste lanceerde op de PlayStation Vita in juni 2017, zal ook op de Xbox One gaan verschijnen, nadat het ook al op de PlayStation 4 verscheen in januari 2018. Een Switch-versie stond al gepland voor juni van dit jaar maar de Xbox One editie was nog niet onthuld. Wanneer de Xbox One-versie uit zal gaan komen is nog niet bekend, maar deze wordt rond de zomer verwacht. Of deze enkel in Japan uit zal gaan komen is nog niet duidelijk.

   


 Onderwerp: PC-vereisten voor Vampyr bekend
00:35 - De systeemeisen van de game Vampyr zijn bekend gemaakt voor de PC. Het spel komt op 5 juni aanstaande uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Minimale systeemvereisten:
- OS: Windows 7/8/10 (64 bits)
- CPU: Intel Core i3-2130 (3.4 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
- Memory: 8GB RAM
- GPU: 2GB, GeForce GTX 660/Radeon R7 370
- Storage: 20GB available space

Aanbevolen systeemvereisten:
- OS: Windows 7/8/10 (64 bits)
- CPU: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
- Memory: 16GB RAM
- GPU: 4GB, GeForce GTX 970/Radeon R9 390
- Storage: 20GB available space

   
 Onderwerp: Switch-gameplay van Wolfenstein II: The New Colossus
06:51 - Wolfenstein II: The New Colossus zal binnenkort naar de Nintendo Switch gaan komen. In een video kunnen we maarliefst 25 minuten aan gameplay van de shooter bewonderen. De video vind je beneden:


   
 Onderwerp: Dubbele kortingen in de PlayStation Store
06:55 - Sony heeft weer diverse kortingen in de PlayStation Store beschikbaar gesteld. Het gaat om dubbele kortingen voor maarliefst 139 games en 105 bundels. Zo is onder andere Call of Duty: Modern Warfare Remastered nu voor 19,99 Euro verkrijgbaar. Ook Destiny 2 krijgt een forse prijsdaling en is nu voor 25 Euro aankoopbaar. Ook games als Injustice 2, L. A. Noire en Pro Evolution Soccer 2018 vallen onder de dubbele kortingen actie. Alle kortingen kun je hier bekijken.

   
 Onderwerp: God of War zou 50 gig HDD-ruimte in beslag nemen
09:39 - Sony's aankomende topper God of War zal maarliefst 50 gigabyte van de harde schijf van de PlayStation 4 in beslag nemen. Dat heeft de website van Gamefront bekend gemaakt. Een gebruiker genaamd kemar7856 zou de informatie hebben vergaard middels een foto. Voor het doorspelen van de game zou daarnaast rond de 12 uur benodigd zijn, al worden nevenmissies hierbij veelal overgeslagen. Echter varieert de tijd van het doorspelen bij gebruikers. Zo worden ook tijden van 19 uren genoemd, waarbij de zijmissies ongeveer 8 tot 10 uren in beslag hebben genomen.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Rainbow Six Pro League Season 7 finales op 19 en 20 mei in Atlantic City
10:21 - De Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 7 finales worden op 19 en 20 mei in het Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino gehouden. De finales brengen de beste Rainbow Six Pro League-teams van het zevende seizoen samen. Per regio, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika, plaatsen twee teams zich. De teams strijden in Atlantic City voor de prijzenpot van $275.000.

Met Season 7, dat begin maart 2018 is gestart, ging ook het derde jaar van de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League van start. Season 7 is een transitieseizoen en daarom het laatste seizoen met het format dat gebaseerd is op drie maanden. Na Season 7 bestaat elk jaar uit twee Pro League Seasons van zes maanden. Dit nieuwe format gaat van start met Season 8 in juni 2018.

Dreamhack
Als onderdeel van dit nieuwe format maakt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege intrede op vier Dreamhack events gedurende 2018 en 2019. Deze events geven professionele en amateurteams de kans om tegen elkaar de strijden in spannende LAN-events met een prijzenpot van $50.000 per event. Tom Clancy’s Rainbow Six is aanwezig op de volgende Dreamhack events:
• DreamHack Austin, Verenigde Staten (1-3 juni 2018 )
• DreamHack Valencia, Spanje (12-15 juli 2018 )
• DreamHack Winter – Jönköping, Zweden (30 november-3 december 2018 )
• Begin 2019, locatie wordt binnenkort bekend gemaakt

FNATIC
Voor het eerst neemt dit seizoen ook FNATIC deel aan de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. FNATIC, de gerespecteerde en zeer succesvolle eSports-organisatie, heeft het voormalige Mindfreak-team overgenomen en gaat meestrijden in Azië-Pacific. De vijf Australische spelers starten aankomende zaterdag direct al onder de naam FNATIC en treden aan tegen het Japanse Sengoku Gaming Extasy.

   

 Onderwerp: Tweede seizoen wereldwijde Injustice 2 e-sportprogramma aangekondigd
13:10 - Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) heeft vandaag Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile aangekondigd, het tweede seizoen van het wereldwijde e-sportprogramma voor het bekroonde Injustice 2 van NetherRealm Studios.

In de 2018-serie werkt Intersport, een leider in sport, entertainment en op lifestyle gebaseerde media en marketingplatforms, samen met Samsung, SIMPLE Mobile, Gamestop, Northern Arena, Gamelta en een nog niet bekendgemaakt Europees programma, om spelers wereldwijd van alle niveaus de gelegenheid te geven om deel te nemen aan diverse programma's en te proberen een deel van de prijzenpot van $150.000 in de wacht te slepen. De beste spelers per programma krijgen de kans zich te kwalificeren voor de finale van Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, die deze herfst zal plaatsvinden.

Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, omvat vijf rechtstreekse competities in Noord-Amerika en Europa, plus drie online bekertoernooien, waarin de deelnemers punten kunnen behalen en zich kunnen kwalificeren voor een van de 12 plaatsen in de finale van de Injustice 2 Pro Series. Vier plaatsen in de finale zijn gereserveerd voor de winnaars van de verschillende programma's: Het Northern Arena Injustice 2-elitecircuit in Canada, de Liga Latina uit Latijns-Amerika, een Europees programma met nader te noemen details en een 'laatste kans'-kwalificatieplaats.

De Pro Series wordt dit jaar beheerd en uitgevoerd door het e-sportteam van Intersport, een in Chicago gevestigd marketing- en consultancybedrijf dat de competitie samen met Samsung en SIMPLE Mobile sponsort. Samsung zal niet alleen de nieuwste producten voor de gevechtsgame-community presenteren die spelers zelf kunnen ervaren, maar ook exclusieve Injustice 2-aanbiedingen en promoties bieden voor klanten tijdens de Pro series.

   
 Onderwerp: Eerste reviews voor God of War zijn erg positief
13:24 - De eerste reviews van God of War zijn verschenen. Het spel komt 20 april uit voor de PlayStation 4. De scores zien er op dit moment erg positief uit.

Polygon – 10
Gamespot – 9
Game Informer – 9.8
US Gamer– 5/5
Metro – 9
Destructoid – 10
Gamesbeat – 90/100
GamesRadar+ – 5/5
IGN – 10
EGM – 9.5

   
 Onderwerp: Classic Superman nu in Injustice 2 voor mobiel
15:45 - Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios vieren de 80e verjaardag van Superman in Injustice 2 voor mobiel door Classic Superman aan de lijst toe te voegen. Het nieuwe personage is geïnspireerd op Supermans allereerste verschijning in Action Comics #1, inclusief rode onderbroek! Classic Superman is een eerbetoon aan de eerste verschijning van het culturele idool 80 jaar geleden en beschikt over unieke gevechtstechnieken die het verweer van de tegenstander afzwakt en schade toebrengt aan het hele team.

De jubileumviering gaat verder met een speciaal in-game evenement waarin Classic Superman de populaire spelmodus, de Arena, gedurende beperkte tijd binnenvalt. Classic Superman zal niet aan elke strijd deelnemen, maar als hij deelneemt kunnen spelers heldenscherven in de wacht slepen als ze hem verslaan.

   
 Onderwerp: Speel Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nu gratis
15:46 - Vandaag start het Free Weekend van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands op PlayStation 4, Xbox One en PC. Hieronder de verschillende start- en eindtijden per platform:

Op Uplay (PC), PlayStation 4 & Xbox One: beschikbaar vanaf nu tot en met 16 april 09.00 uur
Op Steam (PC): beschikbaar vanaf vandaag 19.00 uur tot en met 15 april 19.00 uur

Om de start van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands te vieren, is alle content gratis te spelen tijdens het Free Weekend: de volledige basisgame, de Ghost War multiplayermodus en de nieuwe Splinter Cell-content. Daarnaast zijn alle Ghost War-klassen ontgrendeld voor alle spelers en wordt alle voortgang in de game automatisch overgedragen als spelers besluiten de game na het Free Weekend aan te schaffen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.