Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 169
  Nieuwsoverzicht van 13-04-2018
 Onderwerp: Tom Clancy’s The Division Update 1.8.1 nu beschikbaar
07:43 - Update 1.8.1 voor Tom Clancy’s The Division is vanaf vandaag gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De update bevat naast een Xbox One X Enhanced 4K Ultra HD-optimalisatie ook twee nieuwe global events: Blackout en Onslaught. Respectievelijk zijn deze gratis beschikbaar vanaf eind april en eind mei.

Update 1.8.1 voegt ook het volgende toe:
• Verhoogde drop rate voor Classified Gear
• Legendary moeilijkheidsgraad voor de missies Amherst’s Apartment en Grand Central Station
• Meer dan 40 nieuwe commendations
• Global events geven nieuwe Classified Gear Set caches specifiek voor elke set
• De kans op Classified Gear als beloning voor Legendary missies is 20%
• Assignments geven meer Division Tech
• Season Pass supply drop geeft 100 Division Tech
• Bug fixes

   
 Onderwerp: Nieuwe God of War trailer laat spectaculaire gameplay zien
07:51 - Sony heeft weer een indrukwekkende trailer uitgebracht van God of War. De trailer laat spectaculaire gameplay zien die is opgenomen op de PlayStation 4 Pro.


   
 Onderwerp: Vechtsysteem in Spider-Man uitgelicht
07:53 - Insomniac Games heeft weer een nieuwe video uitgebracht van de game Spider-Man. In de video wordt het vechtsysteem van het spel iets meer uitgediept. De game komt uit op 7 september aanstaande.


   
 Onderwerp: Weer enkele Switch-content toegevoegd in shop
07:54 - Nintendo heeft nieuwe downloads aangekondigd voor de Europese Shop. Het gaat om onderstaande content die deze week is toegevoegd:

Switch

Gal*Gun 2
Breakforcist Battle
ACA NeoGeo Gururin
The Adventure Pals
Asdivine Hearts
Bombslinger
The Bunker
Burly Men at Sea
Deep Ones
Don't Starve: Nintendo Switch Edition
Dragon Blaze
Drone Flight
Infernium
Johnny Turbo's Arcade: Bad Dudes
Masters of Anima
Pirates: All Aboard
Regalia: Of Men and Monarchs - Royal Edition
Rogue Aces
Shelter Generations
Skies of Fury DX
Splat the Fruit
Streets of Red - Devil's Dare Deluxe
Sumer
Super Daryl Deluxe
Word Search by POWGI
Zotrix: Solar Division

   
 Onderwerp: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft 30 miljoen spelers
09:35 - Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft de mijlpijl van 30 miljoen geregistreerde spelers overtroffen. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is sinds december 2015 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle multiplayershooters. Iedere drie maanden wordt er gratis nieuwe content toegevoegd en worden tal van updates doorgevoerd. Dit jaar bekeek ook een recordaantal van 321.000 gelijktijdige kijkers de Six Invitational 2018, het eSports-toernooi van het jaar binnen de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege eSports-scene. In totaal werd het evenement meer dan 6,2 miljoen uur bekeken via verschillende streamingkanalen.

"Namens het hele team willen we elk lid van onze diverse, wereldwijde community bedanken voor de steun. Onze spelers zijn het meest waardevolle element binnen onze game. In de afgelopen drie jaar hebben we geprobeerd een solide community te creëren die is gebaseerd op transparantie, terwijl we de steeds groter wordende wereld van Rainbow Six Siege blijven ontwikkelen”, verklaart Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. In lijn met de voortdurende toewijding om nieuwe kwalitatieve content te bieden, is het de visie van het Rainbow Six Siege-ontwikkelteam om de komende jaren in totaal 100 operators naar de game te brengen.

   
 Onderwerp: Actievolle PS4-exclusive in de maak bij Sony San Diego
10:22 - Het lijkt erop dat Sony weer een nieuwe actie game in de planning heeft staan voor de PlayStation 4 console. Het concern Sony San Diego heeft namelijk enkele vacatures openstaan waarin men op zoek is naar een lead animator die mee wil werken aan een third person actie game. Via de PSU lezen we dat deze persoon ervaring moet hebben bij het implementeren en fine-tunen van melee en ranged combat systemen voor de console. Om wat voor game het gaat is niet bekend.

   
 Onderwerp: THQ Nordic niet op E3, wel op GamesCom
11:54 - Uitgever THQ Nordic heeft gezegd dat het niet aanwezig zal zijn op de aankomende E3. Het event vindt plaats op 12 juni en duurt tot en met 14 juni. In een verklaring laat het concern weten dat ze na het WK in Rusland graag hun games willen presenteren. Games als Biomutant en Darksiders 3 zullen gepresenteerd worden op de GamesCom, die 2 maanden later plaatsvindt van 21 augustus tot en met 25 augustus.

   
 Onderwerp: God of War - PS4 vs. PS4 Pro vergelijkingsvideo
13:31 - Er is een video verschenen van God of War waarin de PS4 en PS4 Pro editie van de game met elkaar worden vergeleken. Het spel komt op 20 april aanstaande uit.


   
 Onderwerp: Football Manager Touch 2018 komt naar Switch
15:10 - Sports Interactive en SEGA Europa hebben bekend gemaakt dat de game Football Manager Touch naar de Nintendo Switch zal gaan komen. Het zal een digitale download game worden die via de eShop beschikbaar wordt gesteld. Football Manager is de meest realistische, diepgaande voetbal simulatie game ooit en bevat clubs uit 50 verschillende landen. Je kunt de rol aannemen van een voetbaltrainer en zo uitgroeien tot de beste coach van de wereld. Het spel komt later dit jaar uit.

   

 Onderwerp: Night on Endor-update onderweg naar Star Wars Battlefront II
16:58 - Vanaf 18 april kunnen spelers een nieuwe spelmodus met tijdslimiet spelen, speciale Appearances ontgrendelen met Kristallen en/of Credits en nog veel meer in de Star Wars Battlefront II Night on Endor-update. 

Begin als een Ewok en bescherm je gebied tegen indringers van het Keizerrijk, of speel als een stormtrooper die zijn best doet om aan de hinderlaag te ontsnappen, en vecht in de nacht voor controle over Endor in de nieuwe Ewok Hunt-modus. 

In Ewok Hunt speel je als Ewok of als lid van een groep stormtroopers. De hinderlaag begint wanneer nietsvermoedende stormtroopers worden aangevallen door Ewoks met speren, Wisties en andere vaardigheden om hun tegenstanders uit te schakelen. Iedere stormtrooper die verslagen wordt, roept een nieuwe Ewok op. Dit gaat door tot het leger van het Keizerrijk volledig is uitgeschakeld en de Ewoks feest kunnen vieren. Maar de superieure training en vuurkracht van de stormtroopers maken het de Ewoks niet makkelijk. Spelers zijn bewapend met een arsenaal aan wapens en zaklampen om de duisternis te verbannen, en ze moeten de hinderlaag van de Ewoks afweren als ze willen overleven tot het evacuatieteam arriveert. 

Als onderdeel van de release van deze maand keren Kristallen ook terug naar Star Wars Battlefront II, als een van de manieren om Appearances te ontgrendelen, waaronder Endor Leia en Endor Han. Echt geld kan uitsluitend gebruikt worden om Kristallen te kopen, die alleen ingewisseld kunnen worden voor Appearances. Credits worden verdiend door de game te spelen en kunnen ook worden ingewisseld tegen Appearances. Deze update bevat meer dan 50 extra Appearances om je eenheden mee aan te passen.