Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 169
  Nieuwsoverzicht van 16-04-2018
 Onderwerp: Nieuwe BioShock game in de maak
00:01 - BioShock is natuurlijk een populaire franchise voor 2K Games. Het is dus niet gek dat een nieuw deel in de maak is. De Kotaku meldt inmiddels dat er een vervolg in productie is met codename Parkside. Deze zou op de Unreal Engine 4 moeten draaien en is het vervolg op BioShock Infinite. 2K Games heeft de game zelf nog niet officieel bevestigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: SEGA komt met Megadrive Mini op de proppen
00:05 - Nintendo heeft al diverse Nintendo Entertainment systemen uitgebracht maar het lijkt erop dat SEGA dezelfde weg wil opgaan. Het concern heeft namelijk de Mega Drive Mini console aangekondigd, de mini-versie van de Mega Drive console. Deze werd in 1988 uitgebracht en moet in 2018 weer opnieuw uit gaan komen. Meerdere spelconsole klassiekers moeten op de unit worden uitgebracht. Of deze echter ook in Europa zal lanceren is nog niet bekend.


   
 Onderwerp: Boss fight in God of War gameplay video
00:08 - Het is niet de grootste boss in God of War en Evilgamerz heeft er al diverse gehad inmiddels, maar voor de mensen die wachten op de game is het de moeite waard om te kijken. Het gaat om een boss fight in de game waarin Kratos met zijn zoon aan het werk is. De game verschijnt aankomende vrijdag voor de PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Terraria: Otherworld officieel geannuleerd
06:58 - Terraria developer en publisher Re-Logic Games heeft bekend gemaakt dat de ontwikkeling van Terraria: Otherworld, welke in 2015 werd aangekondigd, is geannuleerd. In een officieel statement laat de studio weten dat men een goede visie had op hoe de game zou moeten worden, maar dat de progressie van de ontwikkeling niet genoeg in de buurt kwam om deze visie te realiseren. De huidige status van de game biedt dan ook geen perspectief voor verdere ontwikkeling. De game stond gepland voor de PC, Xbox One en PS4.

   

 Onderwerp: Eerste Valkyria Chronicles komt naar Switch
07:04 - SEGA heeft aangekondigd dat de eerste Valkyria Chronicles naar de Nintendo Switch zal gaan komen en wel in de herfst van dit jaar. Daarnaast krijgt iedereen die Valkyria Chronicles 4 al heeft aangeschaft korting op de port naar het Nintendo platform. Het is nog niet duidelijk of de game ook naar Europa zal gaan komen. Wel zal het vierde deel zeker naar het Westen gaan komen en wel dit jaar.

   
 Onderwerp: Legende is herboren met Shenmue I en II
09:16 - Met trots kondigt SEGA Europe Ltd. aan dat de baanbrekende, epische saga Shenmue I & II opnieuw wordt uitgebracht voor een nieuwe generatie. Bereid je voor op een spannende reis door getrouw gereproduceerde gebieden in Japan en Hong Kong, China, en beleef een tijdloos verhaal over wraak en geheimen in Shenmue I & II. Deze games verschijnen in 2018 zowel fysiek als digitaal voor PlayStation 4, Xbox One en Steam op pc.

Sinds hun oorspronkelijke release hebben Shenmue I & II een grote fanschare opgebouwd en worden ze vaak genoemd als twee van de beste games ooit. Deze revolutionaire meesterwerken vertellen een aangrijpend verhaal over vergelding. Als Ryo Hazuki gaat de speler op pad om de dood van zijn vader te wreken en de geheimen te ontrafelen achter een mysterieus artefact dat bekend staat als de Dragon Mirror.

Shenmue I & II bieden alle baanbrekende, op hun tijd vooruitlopende elementen uit de originelen, inclusief boeiende jiujitsu-gevechten, spannend speurwerk, RPG-elementen en memorabele minigames. De games spelen zich af in levendige open werelden, waarin het leven zich in realtime voltrekt, inclusief dag-nacht-cycli, wisselende weersveranderingen en burgers die hun eigen dagelijkse dingen doen.

Deze definitieve versies van de klassiekers zijn samen goed voor de beste Shenmue-ervaring tot op heden. De re-release blijft trouw aan de originelen, maar dan met gemoderniseerde functies als een volledig schaalbare resolutie, keuze voor moderne of klassieke besturing, opties voor pc-graphics, een bijgewerkte gebruikersinterface en de keuze uit de originele Japanse of Engelse stemmen.


   


 Onderwerp: God of War director wil aan nieuw project werken
12:56 - Cory Barlog, die meegewerkt heeft aan de nieuwe God of War game, wil graag aan een nieuw project gaan werken. Dat heeft hij gezegd via de PlayStationlifestyle. Volgens de man is er veel tijd gespendeerd aan de nieuwe God of War game, maar hoopt hij te kunnen werken aan een nieuw project, een ander IP dat nog nooit eerder is uitgebracht. "Het zou geweldig zijn," zo laat hij weten. "Echter moeten we eerst Sony zien te overtuigen."

God of War komt eind deze week, op 20 april, uit voor de PS4.

   
 Onderwerp: Final Fantasy XIV Patch 4.3 brengt Ridorana Lighthouse uit Ivalice naar Eorzea
13:40 - Het langverwachte volgende hoofdstuk van de Ivalice Alliance Raid-serie verschijnt eind mei in FINAL FANTASY XIV Online met patch 4.3. Deze patch, getiteld “Under the Moonlight”, brengt een schat aan nieuwe content naar de veelgeprezen MMO en vervolgt het spannende verhaal van de Stormblood-uitbreiding.

Avonturiers kunnen ook een nieuwe Dungeon verkennen, nieuwe Trials proberen en de Namazu Beast Tribe Quests aannemen om hun vaardigheden op het gebied van crafting en gathering te verbeteren. Hieronder een overzicht van de vernieuwingen die de patch levert:

• Nieuwe Main Scenario Quests – Het verhaal van Stormblood wordt vervolgd.
• Nieuwe Alliance Raid – The Ridorana Lighthouse.
• Nieuwe Trial – Deze is geheim!
• Nieuwe Dungeon – The Swallow’s Compass.
• Nieuwe Beast Tribe Quests - The Namazu.
• Nieuwe zijmissies – The Four Lords, Doman Reconstruction en Further Hildibrand Adventures.
• Nieuwe Deep Dungeon – 100 verdiepingen Heaven-on-High.
• The Forbidden Land, Eureka Expansion – Pagos Expedition.
• Nieuwe Ultimate Difficulty Raid – Ultima Weapon.
• Updates voor jobs, PvP, glamoursysteem, woonopties, Performance Actions, nieuwe, krachtigere uitrusting en meer.

Naast de inhoud van patch 4.3 wordt vandaag ook het eerste nieuws onthuld over de FINAL FANTASY XIV Online Companion App die momenteel in ontwikkeling is. Alle spelers die de app downloaden, kunnen hun voordeel doen met het volgende:

• Chatten met vrienden en Free Company-leden
• Evenementen organiseren met de Scheduler
• Wapens en inventaris organiseren
• Het Market Board lezen
• Voorwerpen verkopen/aanschaffen
• Een extra favoriete Aetheryte-bestemming registreren

Tegen maandelijkse betaling is ook een optioneel Premium Plan beschikbaar, dat de volgende functies ontgrendelt:

• Inventaris van Saddlebags en Retainer organiseren
• Saddlebag-capaciteit wordt verdubbeld
• Er kan een extra Retainer worden gebruikt
De releasedatum van de app wordt op een later moment bekendgemaakt.

   
 Onderwerp: Speedlink introduceert V-Grip voor de Nintendo Switch
14:41 - Speedlink, de specialist in gaming-accessoires, verandert de Switch Joy-Cons in een handzame gamepad met de V-GRIP. De V-GRIP biedt een ergonomisch design en veel comfort wanneer er gespeeld wordt op de populaire gameconsole van Nintendo.

“Een ergonomisch geoptimaliseerde gamepad verbetert de precisie van gamers, zeker wanneer er langere tijd wordt gegamed. De gamer kan zich beter concentreren en games met grotere nauwkeurigheid besturen. Onze nieuwe producten voor de Nintendo Switch spelen hier perfect op in. Het licht gebogen design van de Joy-Con adapters verlicht de druk op de polsen, waardoor de gamer minder belasting ervaart”, legt Senior Product Manager bij Speedlink Rainer Nawratil uit. “De V-GRIP vult onze uitgebreide selectie van Switch accessoires perfect aan.”

De V-GRIP verandert twee Joy-Cons in een handzame gamepad en maakt het mogelijk deze op een ergonomische manier te verbinden met de Nintendo Switch.

De V-GRIP heeft als adviesprijs €14,99.
• Artikelnummer: SL-330602-BK
• Houder voor Nintendo Switch Joy-Cons
• 4 status LED cut-outs
• Verandert Joy-Cons in een gamepad en verbindt Joy-Cons met de Nintendo Switch
• Verbeterde ergonomie
• Extra grip
• Afmetingen: 73 × 38 × 102mm (B × D × H)
• Gewicht: 41g
• Consumentenadviesprijs: € 14,99


   
 Onderwerp: Falcon Msdosary bekroond tot FUT Champions Cup Manchester-winnaar
16:39 - Afgelopen weekend vond in Manchester de tweede qualifier in aanloop naar de FIFA eWorld Cup plaats. Hier namen de beste FIFA spelers ter wereld het tegen elkaar op en aan het einde van derde speeldag werd Musaed ‘Falcon Msdosary’ Aldossery (Saudi Arabië) bekroond tot winnaar. Falcon Msdosary domineerde de Xbox bracket en versloeg de Duitse pro Philipp ‘Eisvogel’ Schermer in de finale.

Gedurende het weekend gingen 128 van de allerbeste FIFA-spelers de strijd met elkaar aan, terwijl fans van over de hele wereld inschakelde om het spektakel te aanschouwen. Zij waren getuige van onverwacht drama, verrassende nederlagen van publiekslievelingen en de opkomst van nieuwe supersterren. De acht beste spelers op ieder platform hebben een plek bemachtigd in de FIFA 18 Global Series playoffs, die plaatsvinden in juni.