Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 74
  Nieuwsoverzicht van 14-05-2018
 Onderwerp: Ten Napel: FIFA 19 krijgt Champions League
07:07 - Pro Evolution Soccer is de rechten op de Champions League kwijt geraakt en dus lijkt dit het perfecte moment voor EA om in te stappen en deze over te nemen voor de FIFA-franchise. Evert ten Napel, commentator in de game, heeft inmiddels zelfs al uit laten lekken dat FIFA 19 de Champions League zal gaan krijgen. Via Fox Sports laat de man weten dat FIFA 19 nog mooier wordt dan welke game dan ook, door de toevoeging van de Champions League en Europa League. EA heeft de informatie zelf nog niet bevestigd.

   
 Onderwerp: Sony gaat op de E3 viertal games vooral uitlichten
07:09 - Sony heeft bekend gemaakt dat het zich zal richten op 4 titels op de aankomende E3. Sony's Shawn Layden laat dit weten via een Sony podcast. De titels welke uitgelicht zullen worden zijn Death Stranding, The Last of Us 2, Ghosts of Tsushima en Spider-Man. Op 12 juni zal er ingezoomd worden op alle 4 de titels, maar ook kleinere games zullen kort laten zien worden. Sony zal daarnaast geen traditionele presentatie houden maar alles op een iets andere wijze laten zien. Hoe dit vormgegeven zal worden is afwachten.

   
 Onderwerp: Anthem kan ook alleen gespeeld worden
07:16 - Anthem mag dan wel een moderne MMORPG zijn maar de game zal ook als singleplayer game speelbaar zijn. Dat heeft Bioware General Manager, Casey Hudson, gezegd via een blog op de Bioware website. "Je moet in een Bioware game het gevoel hebben dat het verhaal om jouw draait. Je maakt je eigen karakter, en daarna bepaal je wat er gebeurt en jij wordt de held. De reden dat mensen zorgen hebben over of dit wel gebeurt in een multiplayer game, is omdat het nog nooit goed is uitgevoerd tot dusver. Maar je kunt er altijd voor kiezen om het verhaal met vrienden te spelen, of voor jezelf."

   
 Onderwerp: The Crew 2 gaat los met Mercedes X Class
07:20 - Later in juni komt Ubisoft met de game The Crew 2 voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. In het spel kun je gebruik maken van auto's, motoren, vliegtuigen maar ook boten. In een nieuwe video kunnen we genieten van de Mercedes X Class, een bolide die vooral off-road goed uit de voeten kan.


   
 Onderwerp: Shadow of the Tomb Raider heeft flink budget
07:28 - De aankomende topper Shadow of the Tomb Raider kost Square-Enix aardig wat geld. Eidos Montreal medewerker, David Anfossi, heeft namelijk via de Gamesindustry gezegd dat het project tussen de 75 en 100 miljoen Dollar zal kosten om te ontwikkelen. Daarnaast wordt er zo'n 35 miljoen Dollar gereserveerd voor marketing en promotie van de game. Dat is dan ook aardig wat geld voor een story-driven singleplayer game. Volgens de ontwikkelaar zullen er ook aardig wat nieuwe dingen geprobeerd worden met het spel om het zo vernieuwend mogelijk te maken.

"We moeten voorzichtig doen met online, maar online kan ook een singleplayer-ervaring betekenen zonder multiplayer. Het kan iets anders zijn. We doen tests en leren hoe we met nieuwe dingen in onze games aan de gang kunnen."


   
 Onderwerp: Legendarische vijand Sephiroth daalt neer op Final Fantasy Brave Exvius
10:14 - Square Enix Ltd. heeft aangekondigd dat Sephiroth, de legendarische vijand uit FINAL FANTASY VII, in FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is verschenen, samen met nieuwe FINAL FANTASY VII-evenementen, -missies en meer. De tijdelijke content omvat onder andere het volgende:

• Nieuwe ‘Step-up’-banner – In de nieuwe Step Up-banner sluit Sephiroth zich aan bij de FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-personages Lila, Shylt en Mim. Elke summon, of ‘stap’ die wordt uitgevoerd op deze personagebanner beloont spelers met speciale bonussen, zoals Trust Moogles, Summon Tickets of gegarandeerde 5-sterren-basiseenheden. Wanneer alle stappen op de banner zijn voltooid, krijgen spelers één van de 5-sterren-basispersonages van dit evenement, inclusief Sephiroth.
• Nibelheim King Mog-evenement – Dit nieuwe evenement daagt spelers uit om het op te nemen tegen Yin & Yang en andere bekende monsters uit FINAL FANTASY VII. Hiermee kunnen ze in-game valuta verdienen om uit te geven aan wapens, vaardigheden en andere beloningen.
• Expert Exploration Quest – Vanaf 18 mei kunnen spelers een missie met FINAL FANTASY VII-thema aannemen die ze naar Mt. Nibel stuurt om de uitdagende Materia Keeper-eindbaas te verslaan.
• Speciale inlogbonus – Tijdens het evenement krijgen spelers extra dagelijkse inlogbonussen, bovenop de gewone dagelijkse inlogbonussen.
• Speciaal bundelpakket – Om de komst van Sephiroth te vieren, zijn nieuwe bundels toegevoegd. Deze bevatten Trust Moogles, gegarandeerde 4-sterren-summontickets, toewijsbare vaardigheden en andere voorwerpen.
• Andere in-game-campaigns – Naast het nieuwe samenwerkingsevenement verschijnen diverse campaigns voor zowel beginners als veteranen, inclusief een campaign met half uithoudingsvermogen en een grotere kans om bonus-EXP te ontvangen bij het versterken van eenheden.

Om de komst van Sephiroth naar FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS te vieren, zijn een aantal FINAL FANTASY VII-promoties en wedstrijden begonnen:

• FINAL FANTASY VII Mementos Social-wedstrijd – Spelers kunnen hun dierbaarste herinneringen aan FINAL FANTASY VII delen op de officiële Facebook- en Twitter-pagina’s van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS om kans te maken op een FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN PLAY ARTS -KAI- Sephiroth-figuur, FINAL FANTASY VII-soundtrack, en andere prijzen. Daarnaast kunnen spelers die deze Facebook- en Twitter-posts delen en ‘liken’ in-game beloningen verdienen, inclusief NRG-potions, expansion tickets, Lapis en meer.
• Korting op FINAL FANTASY VII Mobile en soundtrack – Spelers kunnen tot 30% korting krijgen op FINAL FANTASY VII in Google Play voor Android-apparaten en in de Apple App Store voor iPhone en iPad, alsook voor de officiële soundtracks van FINAL FANTASY VII (iTunes en Google Play) en FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS (iTunes en Google Play).

   
 Onderwerp: Nieuwste Final Fantasy XIV online patch vervolgt de Ivalice saga
12:35 - Square Enix heeft bekendgemaakt dat Under the Moonlight, de nieuwste update voor FINAL FANTASY XIV: Stormblood, op 22 mei arriveert. Deze langverwachte patch levert een nieuw hoofdstuk in de Ivalice-serie raids voor 24 spelers, samen met nieuwe missies, een nieuwe Trial en Dungeon, en veel meer.

De Patch 4.3-serie levert een schat aan nieuwe content, inclusief diverse contentupdates. Hieronder meer details over de content die door deze patches beschikbaar komt.

• Nieuwe Main Scenario Quests – De Stormblood-verhaallijn krijgt een vervolg in het land Doma, dat ligt in het verre oosten.
• Nieuwe Sidequests
• Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers – Het tweede hoofdstuk van de populaire Return to Ivalice-serie voert spelers naar de Ridorana Lighthouse.
• Nieuwe Trial en Dungeon
• Nieuwe Beast Tribe Quests: The Namazu – Een nieuwe serie die focust op missies voor de Disciples of the Hand and Land.
• Nieuwe Ultimate Difficulty Raid (Patch 4.31) – Spelers die op zoek zijn naar de ultieme beproevingen kunnen hun skills inzetten tegen deze nieuwe incarnatie van Ultima Weapon.
• Nieuwe Deep Dungeon: Heaven-on-High (Patch 4.35) – Verken deze toren met 100 verdiepingen in de Ruby Sea.
• Het volgende deel van The Forbidden Land, Eureka – The Pagos Expedition (Patch 4.36)
• Cross-world Linkshells – Een nieuw linkshell-chatsysteem laat spelers op verschillende servers eenvoudig met elkaar communiceren.
• Updates voor jobs, PvP, glamoursysteem, performance-acties, nieuwe krachtige uitrustingstukken en meer.

Tot 26 juni kunnen FINAL FANTASY XIV-spelers in-game beloningen verdienen door oude vrienden uit te nodigen die de game minstens 90 dagen niet gespeeld hebben. De Callback Campaign verenigt spelers en beloont beide partijen met toffe in-game voorwerpen.

   
 Onderwerp: NES Classic Edition komt in juni weer op de markt
12:59 - Nintendo heeft bekend gemaakt dat de retro-console, de NES Classic Edition, vanaf 29 juni aanstaande, weer beschikbaar zal zijn voor de Europese markt. De console is een tijd lang uitverkocht geweest en werd als limited edition beschikbaar gesteld voor consumenten. Echter maakte Nintendo bekend dat de mini-console weer terug zou gaan komen voor mensen die de unit alsnog willen kopen. Dat moment lijkt dus volgende maand weer te gaan komen.

   

 Onderwerp: Bandai Namco Entertainment kondigt Divinity: Original Sin 2 aan voor Xbox
16:16 - BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt aan dat Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van DIVINITY: ORIGINAL SIN 2, de bekroonde, singleplayer en co-op multiplayer fantasy RPG. Vanaf 16 mei is het namelijk mogelijk om via Xbox Game Preview gratis toegang te krijgen tot de eerste drie uren van de game. Spelers kunnen het eerste hoofdstuk vrijspelen (ongeveer 20 uur aan avontuur) door de game te kopen en hun avontuur voort te zetten na de release in augustus.

Swen Vincke, oprichter van Larian Studios, legt uit: "We hebben hard gewerkt om DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 na de lancering nog beter te maken en dankzij Xbox Game Preview kunnen we de lat nog hoger leggen. We hopen door feedback te ontvangen van de spelers om van D:OS 2 - Definitive Edition een van de beste RPG-ervaringen ooit te maken. De aanpassingen en toevoegingen in de Definitive Edition nemen 45 bladzijden in beslag, dus eigenaars van Divinity: Original Sin zullen hier ook van mee kunnen genieten."

De Xbox One- en PS4-versies van DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 verschijnen zowel fysiek als digitaal in augustus.

   
 Onderwerp: Nieuwe personages My Hero One's Justice aangekondigd
16:19 - Meer personages zijn vandaag bevestigd door BANDAI NAMCO Entertainment Europe! Fumikae, Eijiro en Kyoka zijn toegevoegd aan de line-up van MY HERO ONE’S JUSTICE. Deze game staat dit jaar gepland voor release voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch, PC Digital via STEAM en andere uitgevers.

Een van de sterkste studenten van klas 1-A is Fumikage. Zijn vaardigheid is Dark Shadow, waardoor hij de gastheer wordt van een levende schaduw die hij kan verwezenlijken vanuit zijn lichaam. Fumikage kan het gebruiken als een pak of harnas tijdens gevechten. Deze vaardigheid is extreem krachtig maar heeft een enorm nadeel; hij moet vechten om gefocust te blijven en de controle niet te verliezen, anders zal hij anderen in zijn omgeving verwonden.

Eijiro is een goedhartige student die ervan droomt om een onverschrokken held te worden net als zijn idool Crimson Riot. Eijiro's vaardigheid geeft hem de kracht om ieder deel van zijn lichaam te verharden en te scherpen. Het vermogen beschermt hem niet alleen van fysieke aanvallen, maar verbetert ook zijn kracht.

Kyoka, ook student aan de U.A High School, heeft een grote interesse in muziek, vooral in rock. Ze heeft de vaardigheid van haar moeder geërfd, waardoor ze met de aansluitingen die aan haar oorlellen hangen het geluid van haar hartslag erin kan kanaliseren. De geluidsgolven van haar kracht kunnen grote vernietiging veroorzaken, ze is dan ook in staat om tijdens een gevecht de oortjes te gebruiken als zwepen.

MY HERO ONE’S JUSTICE is verkrijgbaar in 2018 voor PlayStation 4, Xbox One, de Nintendo Switch, PC Digital via STEAM en andere platforms.

   

 Onderwerp: Eerste teaser van Rage 2 is officieel
18:11 - Het was te verwachten en nu os de game inmiddels bevestigd. Het gaat om de shooter Rage 2. Het betreft een teaser en later komt de eerste gameplay.