Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 74
  Nieuwsoverzicht van 16-05-2018
 Onderwerp: Speel gratis Tom Clancy’s Rainbow Six Siege van 17 tot en met 20 mei
07:07 - Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is gratis te spelen tijdens het Free Weekend van 17 tot en met 20 mei op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nieuwkomers sluiten zich aan bij de Rainbow Six Siege-community, die reeds meer dan 30 miljoen spelers telt. Spelers die de game tijdens het Free Weekend spelen, behouden hun voortgang bij aanschaf van de volledige versie. Bovendien worden er ook kortingen aangeboden tot wel 50% op de Standard, Advanced, Gold en Complete Editions tussen 17 mei en 28 mei, onder andere in de Ubisoft Store.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege blijft vernieuwen met updates en nieuwe content. Zo worden in de aankomende Operation Para Bellum twee nieuwe Italiaanse Operators, de nieuwe map - The Villa - en de nieuwe Pick & Ban-functie geïntroduceerd.

De volledige onthulling van Operation Para Bellum vindt plaats op 19 en 20 mei tijdens de Pro League Finales in Atlantic City.

   
 Onderwerp: Neem vanaf 1 juni voorproefje op Mario Tennis Aces met pre-launch toernooi
07:08 - Fans die niet kunnen wachten tot Mario Tennis Aces op 22 juni voor de Nintendo Switch verschijnt, kunnen vanaf 1 juni een voorproefje op de tennisactie nemen tijdens een gratis pre-launch-onlinetoernooi.

Tijdens het toernooi kunnen spelers deelnemen aan multiplayer-matches met vier personages - Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Spelers verdienen punten door goed te presteren en in het toernooi te vorderen. Met genoeg punten zijn er in de demo nog vijf andere personages vrij te spelen.

Naast de onlinetoernooien kunnen spelers hun vaardigheden oefenen in opzichzelfstaande singleplayerwedstrijden tegen computergestuurde tegenstanders*. Of spelers nu tegen elkaar of tegen de computer strijden, alle deelnemers krijgen de kans om een gratis extra kostuum voor Mario te ontgrendelen, zodat hij in de volledige game óók zijn traditionele tuinbroek kan dragen.

Spelers kunnen de gratis demo downloaden in de Nintendo eShop. Het toernooi begint op vrijdag 1 juni om 16.00 uur en duurt tot maandag 4 juni om 00.59 uur.

Neem een voorproefje op de tennisactie die je te wachten staat in Mario Tennis Aces met het Mario Tennis Aces pre-launch-onlinetoernooi. De benodigde software is voorafgaande aan het toernooi gratis te downloaden. Het toernooi duurt van vrijdag 1 juni om 10.00 uur tot maandag 4 juni om 00.59 uur. Mario Tennis Aces is vanaf 22 juni verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

   


 Onderwerp: Fysieke versie Shaq Fu: A Legend Reborn krijgt zeer verrassende DLC
07:09 - Mindscape, Saber Interactive en Wired Productions onthullen vandaag dat de fysieke retailversie van Shaq Fu: A Legend Reborn wordt geleverd met supergeheime day one DLC. Hierdoor krijgen fans van het eerste uur die de fysieke editie van de game kopen meer ‘FU’ dan zij ooit hadden durven dromen!

De ‘Bonus FU’ DLC blijft een ongeopend cadeau tot aan release. Maar als het eenmaal zo ver is, dan zal de extra content niet alleen zorgen voor verbaasde gezichten, maar ook wordt de speelduur van de game verlengd én verschijnt een even verrassend als bekend personage op het strijdtoneel!

‘Vanaf het moment dat pers en publiek aan de gang konden met de game tijdens recente expo’s en hands-on sessies, werd er fantastisch gereageerd op Shaq Fu: A Legend Reborn’, zegt Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions. ‘We wilden een fysieke versie van de game maken die bij de gamers blijft hangen in hun geheugen. Een tastbaar product dat inspeelt op hun behoefte van verzamelen. We kunnen niet wachten om hun reacties te zien als zij de doosjes openen en in aanraking komen met de extra content.’
Shaq Fu: A Legend Reborn is het vervolg op Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal dat in 1994 verscheen en door veel gamers en critici wordt gezien als de slechtste game ooit gemaakt. In Shaq Fu: A Legend Reborn keert de basketballegende terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen en alsnog een waardige plek te claimen in de videogamegeschiedenis. Sla vijanden neer met verwoestende combo’s en maai om je heen met diverse wapens en power-ups in een avontuur vol keiharde actie. Natuurlijk is de hoofdpersoon ingesproken door de enige echte Shaquille O’Neal!

   

 Onderwerp: Imponerende beelden van Rage 2
07:15 - Rage is het vervolg op het redelijk succesvolle eerste deel van John Carmack en ID Software. Het betreft een shooter maar ditmaal is de wereld een stuk meer open dan voorheen. Het spel zal groots worden en wat betreft kwaliteit grafisch ook nog eens hoogstaand. Inmiddels zijn er enkele screenshots uitgekomen van het spel.
   
 Onderwerp: People Can Fly gaat uibreiden met 2 nieuwe studio's
07:22 - Het gaat goed met People Can Fly. De studio is namelijk aan het uitbreiden. De studio zal namelijk ook naar Polen gaan met People Can Fly Rzeszow en zal tevens een studio openen in de UK. Het concern zegt dat ze diverse members van Ubisoft hebben overgenomen en dat er ook enkele veteranen uit de gameswereld zijn overgenomen. Alle 3 de studio's, bestaande uit 150 developers, werken momenteel aan een nieuw IP, een triple A shooter die uitgebracht zal worden door Square-Enix. We kennen de studio onder andere van de games Gears of War: Judgment en Bulletstorm.

   


 Onderwerp: Sony komt met same day patch certificering
07:32 - Het is nu nog redelijk wachten op het lanceren van patches, daar waar Sony op het PlayStation netwerk elke patch eerst moet goedkeuren voor deze gedistribueerd mag worden. Sony heeft echter bekend gemaakt dat het een same day patch certificering toe gaat passen, wat vooral ideaal zal zijn voor uitgevers van MMO's. Of Sony het beleid op elke patch die uit zal komen gaat toepassen valt echter te betwijfelen. Het zullen dan ook vooral uitzonderingen zijn waarbij een snelle distributie noodzakelijk is, zo lezen we via de PlayStation Lifestyle.

   
 Onderwerp: Metro Exodus uitgesteld naar Q1 van 2019
09:01 - Slecht nieuws voor de fans van Metro Exodus. Het spel wordt namelijk uitgesteld, zo heeft de ontwikkelaar van de game bekend gemaakt. Koch Media laat via een update weten dat de ontwikkelaar het spel in kwartaal 1 van 2019 zal gaan verschijnen. De developer zegt te begrijpen dat fans teleurgesteld zijn, maar wil graag de ultieme ervaring gaan brengen met een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Op de E3 zal het spel verder getoond worden met nieuwe gameplay video's.

   
 Onderwerp: Nieuwe releasedatums voor Tennis World Tour op pc en Nintendo Switch aangekondigd
12:17 - Bigben onthult nieuwe officiële releasedatums voor Tennis World Tour, de komende tennissimulatiegame die wordt ontwikkeld door Breakpoint. Tennis World Tour is vanaf 22 mei in digitale en fysieke versie verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 12 juni voor Nintendo Switch en PC.

   
 Onderwerp: Beoordelingen voor Persona 5 en Persona 3 van Famitsu
14:13 - Het Japanse Famitsu heeft diverse games beoordeeld deze week. Het gaat om Persona 5: Dancing Star Night en Persona 3: Dancing Moon Light. Ook Bravo Team werd aan de tand gevoeld.

Persona 5: Dancing Star Night (PS4/PS Vita, Atlus): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Persona 3: Dancing Moon Night (PS4/PS Vita, Atlus): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Bravo Team (PS VR, Sony): 7 / 6 / 7 / 6 - (26/40)
Ayakashi Koi Gikyoku (Switch, Opera House): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
Buddy Collection if: Red String of Destiny (Switch, PliCy): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)
Abarero Doubutsu-tachi yo! Sumaho de Party (PS4, Sony): 7 / 6 / 7 / 7 - (27/40)
Urban Trial Playground (Switch, 3goo): 8 / 7 / 7 / 7 - (29/40)

   

 Onderwerp: Strijd met de kracht van sushi in Sushi Striker: The Way of Sushido voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS
14:49 - De razendsnelle actiepuzzelgame Sushi Striker: The Way of Sushido werd tijdens de E3 van 2017 aangekondigd en verschijnt op 8 juni 2018 voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Als voorproefje op de vrolijke fun van deze game, omgevingen en personages – om nog maar te zwijgen van het aanstekelijke themanummer – is er nu de Sushi Striker: The Way of Sushido - themalied karaokeversie-video, die het openingsfilmpje van de game verandert in een toekomstige karaokeklassieker.

De wereld van Sushi Striker: The Way of Sushido wordt overheerst door een sinister keizerrijk, dat met ijzeren greep de consumptie van sushi beheert, wat erop neerkomt dat de inwoners van de overwonnen republiek er helemaal niks van krijgen. Aan het begin van het verhaal vertrekt het weeskind Musashi (speelbaar als mannelijke of vrouwelijke avatar) vanuit een dorpje van de republiek, met een lege maag maar een hoofd vol dromen. Hij droomt van een wereld waarin niemand honger heeft en iedereen van de verrukkelijke sushi kan genieten. Door een ontmoeting met een zwervende krijger die bekend staat als Sushi Striker worden Musashi’s ogen geopend voor een wijdere wereld en begint een groots avontuur.

Tijdens de reizen van Musashi door de levendige, anime-achtige fantasiewereld kunnen spelers kennismaken met een reeks kleurrijke personages: van de verraderlijke plaatselijke pestkop Kojiro tot de gespierde keizerlijke handhaver General Kodiak en de mooie maar eenzame sushi-moordenaar Celia. Het is tijd om terug te vechten tegen het rijk en zijn wrede sushi-onderdrukking! Musashi vindt bondgenoten in de guerrillastrijders van het Sushi-verzetsleger, maar is hun ambitieuze leider Masa echt te vertrouwen? Elementen van de klassieke ‘hero’s journey’ worden gecombineerd met humor en sushi voor een werkelijk uniek avontuur. Naast de eigenzinnige vormgeving en het verfrissende verhaal, vormt het verslavende vechtsysteem de kern van deze game.

Net zoals ronddwalende samurai in het middeleeuwse Japan tegen elkaar vochten, moeten in de wereld van Sushi Striker: The Way of Sushido rondzwervende Sushi Strikers het tegen elkaar opnemen. In deze game wordt telkens één-tegen-één gestreden, waarbij elke strijder toegang heeft tot drie lopende banden met sushi, plus een zevende, gedeelde band in het midden. Door sushi-borden van dezelfde kleur te selecteren en te koppelen, vormen spelers stapels die ze vervolgens naar de tegenstander kunnen slingeren om deze schade toe te brengen. De schade die zo’n stapel toebrengt, is afhankelijk van de grootte en kleur van de gebruikte borden, waarbij verschillende combo's en vermenigvuldigers de effectiviteit van aanvallen kunnen versterken of verminderen. De actie is snel en hectisch, maar na het doorgronden van de basisbeginselen kan de speler nog heel wat tactische diepgang ontdekken.

Zoals bij alle heldhaftige quests, moet het belang van bovennatuurlijke hulp niet worden onderschat. In Sushi Striker: The Way of Sushido is dan ook een belangrijke rol weggelegd voor sushigami: goddelijke wezens met de macht om sushi in de wereld te brengen. Met hun speciale vaardigheden kunnen ze de Sushi Striker waarmee ze verbonden zijn van dienst zijn. Aan het begin van het avontuur ontmoet Musashi de krachtige en beroemde sushigami Jinrai, die al snel een waardevolle metgezel wordt. Maar er zijn nog veel meer sushigami te ontmoeten, meer dan 50 in totaal, waarvan er vele kunnen evolueren naar krachtigere vormen. Het is mogelijk om maximaal drie sushigami tegelijkertijd in te zetten. Leren hoe je het beste gebruik kunt maken van hun vaardigheden is een essentieel onderdeel van elke gevechtsstrategie.

Beginnende Sushi Strikers zullen blij zijn om te horen dat Way of Sushido geen eenzaam avontuur hoeft te zijn, want beide versies van de game ondersteunen online* en lokale multiplayer. De Nintendo Switch-versie laats spelers altijd en overal tegen hun vrienden strijden – één Nintendo Switch-systeem en een exemplaar van de software zijn genoeg voor een twee-spelergevecht. Geef een Joy-Con aan een vriend om te zien wie zich de meester of slechts een leerling mag noemen.

Sushi Striker: The Way of Sushido combineert even hectische als tactische gameplay met een kleurrijke, anime-achtige vormgeving voor een actie-puzzelspel vol verrassingen en speelplezier. Deze verfrissende en smakelijke missie om de wereld te redden en iedereen aan de sushi te helpen begint op 8 juni 2018, wanneer het spel voor zowel Nintendo Switch als Nintendo 3DS verschijnt.

   

 Onderwerp: Roguelike Verhalende Card Game Cultist Simulator komt 31 mei uit
15:23 - Cultist Simulator, de nieuwe card game van Fallen London en Sunless Sea ontwikkelaar Alexis Kennedy, komt op 31 mei uit voor de PC, Mac en Linux op Steam alsmede op GOG, Humble, en itch.io. Met een prijs van €19.99 komt de game met een 10% korting tijdens de eerste week na de launch.

Cultist Simulator is een prijswinnende game waar een centrale rol is weggelegd voor de apocalypse en het verlangen. Speel als een zoeker van onheilige mysteries waarbij je gebruik maakt van de game’s unieke interface in een 1920-wereld vol met verborgen goden en geheime geschiedenissen. In de zoektocht naar de waarheid worden spelers geleerden van de onbekende studies maar moeten daarbij de risico’s inschatten die de duistere ontdekkingen met zich meebrengen. De dood is niet het einde want de game’s roguelike progressiesysteem houdt in dat wat in het verleden is vrij gespeeld mee wordt genomen in het nieuwe leven.