Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 09-07-2018
 Onderwerp: Mindscape gaat XXL met twee nieuwe Asterix en Obelix games
00:04 - Mindscape en Microïds zijn verheugd om twee Asterix & Obelix videogames aan te kondigen, die beide worden ontwikkeld door studio OSome: Asterix & Obelix XXL 3 en een remaster van Asterix & Obelix XXL 2. ‘Het is een enorme eer om de Asterix & Obelix XXL-serie weer in de spotlights te zetten. We kunnen niet wachten om een nieuwe game binnen deze succesvolle franchise – waar verschillende generaties mee zijn opgegroeid -  te delen met de spelers’, zegt Elliot Grassiano – Vice President van Microïds.

Asterix & Obelix XXL 2: een remasterede versie voor nieuwe en bestaande fans van de adventure game!

Spelers hebben vanaf 29 november 2018 de mogelijkheid om opnieuw of voor het eerst in de volledig opnieuw geremasterde versie van Asterix & Obelix XXL 2 te duiken. De originele game is een groot succes geweest en de gamer van nu heeft een mooie kans om met de twee wereldberoemde Galliërs aan de slag te gaan in actie-avontuur boordevol uitdagingen in het pretpark van Julius Ceasar. De oplettende speler wordt getrakteerd op veel verrassingen, o.a. door de talloze popcultuur-referenties die in de omgevingen verstopt zitten. De game is rijk aan humoristische dialogen en personages. Asterix & Obelix XXL 2 wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC verschijnt in meerdere speciale edities:

Asterix & Obelix XXL 2 Limited Edition. (Beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch) Deze editie bevat de game en drie figurines van Asterix, Obelix en Idefix. Collector’s Edition ‘Rare jongens, die Galliërs!’ (Alleen voor PlayStation 4 en Nintendo Switch) Deze editie bevat de game, een figurine gemaakt van hars en andere in-game verrassingen die binnenkort worden onthuld.

Asterix & Obelix XXL 3 verschijnt in 2019: een nieuw verhaal van de twee ontembare Galliërs en hun eindeloos populaire hondje Idefix

Aan het eind van 2019 kunnen spelers aan de slag met Asterix & Obelix XXL 3 in een splinternieuw verhaal. In een wereld die trouw blijft aan de beroemde stripverhalen worden nieuwe avonturen beleeft. Deze actierijke adventure game geeft spelers de kans om individueel óf met een vriend of vriendin te spelen als Asterix of Obelix. Beleef een spectaculair avontuur, waarin strijd, ontdekken en puzzels centraal staan. Fans van het eerste uur én spelers die de franchise aan het ontdekken zijn gaan een geweldige tijd tegemoet in Asterix & Obelix XXL 3.

    Onderwerp: Seizoen 2 van Castlevania uitgesteld
01:08 - Daar waar diverse seizoenen weer gaan beginnen op Netflix, daar is er eentje inmiddels uitgesteld. Netflix's Castlevania seizoen 2 komt namelijk later dan gepland. Seizoen 2 zal nu beginnen op 26 oktober van dit jaar, zo laat Warren Ellis weten op zijn Twitter. Eerder was dit nog de zomer van 2018. Alle 8 de nieuwe afleveringen zullen tegelijk uit gaan komen op die datum.

   
 Onderwerp: Nieuwe trailer voor Go Vacation
07:23 - Bandai Namco werkt momenteel aan een Nintendo Switch-port van de game Go Vacation. Het spel kwam in het verleden al eens uit voor de Nintendo Wii en bevat 50 verschillende spellen en activiteiten die je alleen of co-operatief kunt spelen.


    Onderwerp: Warframe aangekondigd voor de Switch
07:27 - Digital Extremes' Warframe was een groot succes op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Niet gek dus dat men de game ook naar andere platformen wil gaan overzetten. Met ruim 38 miljoen geregistreerde spelers zal de community ook uitgebreid gaan worden naar de Nintendo Switch. De port wordt ontwikkeld door Panic Button, die we ook kennen van DOOM, Wolfenstein: The New Colossus en Rocket League. Wanneer de game precies uit zal gaan komen is nog niet bekend gemaakt.

   
 Onderwerp: Steins; Gate Elite verplaatst naar volgend jaar
07:31 - Spike Chunsoft heeft de Westerse releasedatum van Steins; Gate Elite verplaatst naar begin 2019. Het gaat om de release in Noord-Amerika en Europa die uitgesteld is. De publisher zal het spel voor de PC, Xbox One , PlayStation 4 en Switch uitbrengen. De PC- en PS4-versie zullen een high-defintion remake van Steins; Gate Phenogram met zich meebrengen, een collectie van 10 extra verhalen. De Switch-versie bevat Steins; Gate 8-bit, een speciale 8-bit versie van Steins; Gate. De game moest eerder nog in 2018 uit gaan komen.

   


 Onderwerp: Nieuwe details onthuld voor Black Clover: Quartet Knights
09:32 - BANDAI NAMCO Entertainment Europe onthult vandaag een nieuw speelbaar personage, Klaus, voor Black Clover: Quartet Knights, en krachtige nieuwe Grimoire Cards.
Klaus is lid van de Golden Dawn, de sterkste van de negen squadrons van de orde van de Magic Knights. Hij neemt de Support rol op zich. Als gevechtsstrateeg kan hij het slagveld besturen door de vechtlijn naar zijn zin te verdelen. Zijn aanvallen hebben een tweeledig doel en beiden brengen schade toe aan en beperken de bewegingen van de vijand. Dit personage kan het beste worden gebruikt als ondersteuning voor een krachtige Ranged magician.

Met de Grimoire Cards kunnen spelers de effectiviteit van hun personage maximaliseren. Elke Magic Knight heeft toegang tot een van de drie unieke Decks – elk passend bij verschillende speelstijlen – waardoor ze passieve verbeteringen en meer vermogen krijgen. Vanuit deze deck kunnen spelers hun personage verder personaliseren door vier Grimoire Cards te kiezen en ze toegang te geven tot extra vaardigheden.

BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS is vanaf 14 september 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en PC Digital via STEAM en andere distributeurs.

   

 Onderwerp: WWE 2K19 komt niet naar de Switch
12:48 - WWE 2K19 verschijnt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Uitgever 2K Games heeft officieel bevestigd dat de game niet naar de Nintendo Switch zal gaan komen. WWE 2K18 blijft daarmee de eerste game die op de Switch is uitgebracht. De port die toen uit kwam kreeg veel kritiek vanwege veel bugs en slechte performance. 2K zegt zo goed mogelijke games uit te willen leveren. Het simpelweg porten van de game naar de Switch zorgt voor een te lage kwaliteit. Er moet dan ook te veel tijd ingestoken worden om een goede port neer te zetten.

   


 Onderwerp: Bandai Namco onthult Tokyo Ghoul:re Call to Exist
15:20 - BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt samen met Three Rings Inc. TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST aan, de eerste videogame gebaseerd op de populaire ‘dark fantasy’ mangaserie die naar het Westen komt. TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST bevat een offline modus en een online multiplayer co-op mode waarin je enige doel overleven is.

TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST brengt de personages uit TOKYO GHOUL, TOKYO GHOUL √A en TOKYO GHOUL:re samen waarbij er moet worden gevochten als een ghoul of investigator. Beide types hebben elk hun eigen vaardigheden en wapens, inclusief Kagune of Quinque type items. Spelers kunnen een kant kiezen en vrienden uitdagen in gruwelijke gevechten tot de dood.

TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST verschijnt op PlayStation 4 en pc via Steam.

   
 Onderwerp: Dragon Ball Z Dokkan Battle viert derde verjaardag met in-game events en updates
15:31 - Speciaal voor het 3-jarig jubileum van de populaire mobiele game Dragon Ball Z Dokkan Battle geeft BANDAI NAMCO Entertainment Inc. exclusieve content en speciale bonusitems weg. Spelers krijgen vanaf 7 juli toegang tot tijdelijke events en in-game items waaronder:

• Super Saiyan 3 Goku: Bij het inloggen ontvangen spelers de speciale “Super Saiyan 3 Goku".
• Dagelijks cadeaus: Spelers krijgen een heleboel toffe bonus cadeaus wanneer zij dagelijks inloggen, waaronder een 3rd Anniversary Coin, een 3rd Anniversary Ticket, Summon Tickets, God Dragon Stone3, en 111 Dragon Stones.
• Dual Dokkan Fest: "Goku & Vegeta" knallen in Dual Dokkan Fest de arena in tijdens de jubileumviering.
• STA Consumption Campaign: Spelers kunnen ongelofelijke in-game items als geschenk ontvangen zoals een SSR [Super Gravity Training] Goku, gebaseerd op de STA die door alle spelers is verbruikt. Bezoek de 3rd Anniversary Special Site voor meer informatie.
• Facebook Campagne: Porunga vervult 3 wensen aan spelers op de 3rd Anniversary Facebook campagnepagina van de officiële Facebook pagina. Hoe meer likes en reacties de Facebook pagina ontvangt, hoe groter de kans is dat Porunga verschijnt en spelers speciale in-game cadeaus geeft.

   
 Onderwerp: Nieuwe details onthuld van God Eater 3
16:06 - BANDAI NAMCO Entertainment Europe introduceert een nieuw personage, Aragami en twee nieuwe game mechanics voor GOD EATER 3, een action-RPG voor PlayStation 4 en pc die plaatsvindt in een post-apocalyptisch universum.

Zeke Pennywort voegt zich bij de groep als reisgezel van protagonist Yugo en beschikt over één van de nieuwe AGE’s (Adaptive God Eaters) – wapens die erg sterk en dodelijk zijn. Hij groeide op in moeilijke omstandigheden en kent om die reden dan ook geen goede manieren, maar hij zorgt wel goed voor zijn bondgenoten en smeedt sterke banden met personen waar hij op kan rekenen.

Een van de nieuwe Aragami die wordt geïntroduceerd in GOD EATER 3 is Barbarius, het soldaattype met een zilveren harnas en scherpe blik. Zijn linkerarm heeft de vorm van een drilboor waarmee hij de grond kan breken en zo schade kan aanrichten. Daarnaast kan Barbarius ondergronds duiken om voor een verrassing te zorgen en gebruikmaken van zijn koude lichaam om gevaarlijke ijsblokken af te vuren.

Spelers lopen in GOD EATER 3 ook Aragami uit andere games van de serie tegen het lijf met vernieuwde effecten en moeten gebruikmaken van een nieuwe God Arc om meer om kans te maken op de overwinning.

Tenslotte zijn er twee nieuwe game mechanics aangekondigd die voor meer aanpassingsmogelijkheden zorgen in GOD EATER 3. De Burst Plugin breidt de God Arc’s burst ability uit en is verbonden met elk God Arc-onderdeel van melee wapens, geweren en schilden. Het installeren van Skills verbetert de mogelijkheden van elke God Arc door meerdere skills aan elkaar te linken, zodat spelers een individuele gevechtsstijl kunnen creëren.

GOD EATER 3 verschijnt voor PlayStation 4 en pc.