Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 11-07-2018
 Onderwerp: Far Cry 5: Lost on Mars vanaf 17 juli beschikbaar
08:06 - De tweede downloadbare content (DLC) voor Far Cry 5, Lost on Mars, is vanaf 17 juli beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Kruip in de huid van Nick Rye en reis samen met Hurk af naar Mars om een buitenaardse dreiging uit te roeien. Lost on Mars is los verkrijgbaar voor €9,99, als onderdeel van de Season Pass voor €29,99 en als onderdeel van de Gold Edition voor €89,99. Daarnaast hebben alle Far Cry 5-spelers nu toegang tot nieuwe Mars-thema's in Far Cry Arcade.

In Lost on Mars verplaatst de waanzin van Hope County naar de rode planeet, waar Nick Rye zijn maatje Hurk helpt om een buitenaardse alieninvasie tegen te houden. Lost on Mars bevat een nieuw arsenaal aan buitenaardse wapens, zoals de Blaster of Disaster, Hellfire en Morphinator, en introduceert een nieuw vervoersmiddel met Space Jets. Tevens hebben Lost on Mars-bezitters toegang tot nieuwe wapens in Hope County: de Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper en Hellfire.

Far Cry 5 post-launch content
De post-launch van Far Cry 5 gaat verder met de laatste DLC, Dead Living Zombies, die verkrijgbaar is in augustus van dit jaar. Het DLC-avontuur is inbegrepen in de Season Pass en los verkrijgbaar. Spelers genieten in Far Cry 5 Arcade van een nieuwe asset drop, die voor iedereen gratis beschikbaar is.

   
 Onderwerp: Nieuw in GTA Online: Guest List Beloningen, Dubbel Cash bij Smuggler’s Sell Missions, Bonussen en Meer
08:08 - Een breed aanbod aan Kortingen & Bonussen zijn deze week verkrijgbaar voor spelers, met 25% meer GTA$ Bonus payouts bij Biker Business Sales, Dubbele GTA$ & RP op alle Smuggler’s Sell Missions, en 25% korting op Special Cargo Crates – allemaal tot en met 16 juli.

Goede aanbiedingen bij geselecteerde vliegtuigen en voertuigen blijven komen, naast ook Hangars – die allemaal 40% korting hebben tot 16 juli.

De beloningen van deze week voor gekwalificeerde Guest List members zijn inclusief de Pink Wireframe Bodysuit en GTA$100,000 zijn ook verkrijbaagbaar, die niet later dan 16 juli op de Baze Bank Accounts wordt bijgeschreven.


   
 Onderwerp: GameCube-emulator op de Switch gedraaid
08:18 - Er is een video op YouTube geplaatst waaruit blijkt dat een Dolphin Emulator gedraaid wordt op de Nintendo Switch. Hiermee is het mogelijk om GameCube games te emuleren op het platform. De software draait via het op Linux-gebaseerde OS Lakka. De emulator werkt echter nog niet in de docked mode en werkt ook nog niet zonder de Joy-Con controllers aangesloten op het scherm. Verder is de software ook nog niet compatibel met andere controllers.


   
 Onderwerp: Code Vein uitgesteld naar volgend jaar
08:22 - Slecht nieuws voor iedereen die niet kan wachten op Code Vein. Het spel is namelijk uitgesteld naar 2019. Verdere informatie omtrent het uitstel is niet gegeven, al is de reden simpel: Het team heeft meer tijd nodig om er een perfecte game van te maken. Code Vein stond gepland voor 27 september van dit jaar. Dit betreft de Japanse release. De Amerikaanse en Europese release zou volgen op 28 september, te weten op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Famitsu legt Fighting EX Layer en andere games op testbank
08:24 - De Famitsu heeft weer enkele games op de testbank gelegd. Het gaat om minder bekende titels deze week.

Fighting EX Layer (PS4, Arika): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)
Angels of Death (Satsuriku no Tenshi) (Switch, Playism): 7 / 7 / 8 / 6 - (28/40)
Closed Nightmare (PS4/Switch, Nippon Ichi): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)
Vertical Strike: Endless Challenge (Switch, Playism): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)

   
 Onderwerp: Forza Horizon 4 krijgt video van drie kwartier
10:09 - Er is een video van maarliefst 45 minuten verschenen van Forza Horizon 4. De game wordt ontwikkeld door Playground Games en lanceert op 2 oktober van dit jaar voor de Xbox One.


   
 Onderwerp: Overlord en Overlord II speelbaar op Xbox One
10:29 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat de klassiekers Overlord en Overlord II speelbaar zijn op de Xbox One. Het gaat om games die backwards compatibel zijn gemaakt op de console. Overlord is uitgegeven door Codemasters, games die apart zijn voor deze uitgever, daar waar ze zich vooral bezig hebben gehouden met racegames. De titels waren een redelijk groot succes, maar kregen de laatste jaren helaas geen vervolg meer.

   
 Onderwerp: Days Gone spelwereld is zeer dynamisch
16:58 - Days Gone komt helaas niet meer in dit jaar voor de PlayStation 4 uit maar liefhebbers kunnen nog altijd uitkijken naar het spel. In een interview met de Gamereactor laat Eric Jensen namelijk weten dat de spelwereld een erg dynamische omgeving zal zijn.

"Er zijn verschillende kampleiders die verschillende motivaties hebben en er zijn verschillende banen en baantypes die je kunt krijgen van deze verschillende kampleiders. Dat is nog redelijk statisch. De rest van de wereld is erg dynamisch en levendig en reageert op Deacon. Het zijn een soort van hotspots voor de freakers waar ze zich kunnen nestelen. Zodra je deze hotspots tegenkomt zal deze beginnen met te veranderen. Waar zich eerder freakers konden bevinden, daar kunnen zich later mensen laten zien."

   
 Onderwerp: Sony: Onthulling van prijs PlayStation 3 was gruwelijk
17:04 - Afgelopen maand schoof Shawn Layden van Sony aan bij Gamelab in Barcelona. Op dat event liet de man weten wat Sony in het verleden allemaal heeft meegemaakt. Hij blikte dan ook via de PS Lifestyle terug op de introductie van de PlayStation 3 console.

"En toen was er de PS3. Soms kijk je terug naar dingen en denk je, dat was een bijzonder moment. We vlogen te dicht naar de zon. De onthulling van de PlayStation 3 en de prijs ervan waren echt gruwelijk." Hij doelt daarmee op de hoge prijs van 600 Euro per unit, welke voor veel consumenten veel te hoog bleek en zorgde voor een stroeve launch.

De man blikte ook terug op enkele andere momenten. Zo zegt hij dat The Matrix DVD de grootste launch titel voor de PS2 was, dat The Last Guardian op de PS3 zo'n 10 tot 15 frames per seconde behaalde, waardoor deze naar de PS4 is verschoven en benadrukt hij trots te zijn op games als Horizon en God of War.