Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 39
  Nieuwsoverzicht van 10-08-2018
 Onderwerp: Mega-evolutie en nieuwe details van Pokemon Let's Go
08:03 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over mega-evolutie en vele andere zaken in de langverwachte spellen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, die later dit jaar voor het Nintendo Switch-systeem uitgebracht worden. Beide spellen zijn enerzijds bedoeld voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-videospellen zetten, en anderzijds voor fans van het allereerste uur die Pokémon op een andere manier willen spellen.

Niet gewoonweg evolueren maar mega-evolueren
Spelers kunnen in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! bepaalde Pokémon eenmaal per gevecht mega-evolueren als ze een Key Stone en de megasteen hebben die bij de betreffende Pokémon hoort. Mega-evolutie – oftewel de evolutie die evolutie overstijgt – laat de energie in een Pokémon kortstondig vrijkomen. Dit kan alleen gerealiseerd worden als er een sterke band tussen een Pokémon en zijn Trainer bestaat. De eerste drie Pokémon die fans tijdens hun avontuur kunnen mega-evolueren, zijn Venusaur, Charizard en Blastoise.

Op verkenning in het iconische Vermilion City in de regio Kanto
In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! komen spelers op verschillende aantrekkelijke plaatsen in de regio Kanto, waaronder Vermilion City. Hier meert eenmaal per jaar het luxueuze cruiseschip de S.S. Anne af. In de Pokémon Gym van Vermilion City kunnen spelers vechten tegen Gym Leader Lt. Surge, ook wel de Lightning Lieutenant genoemd.

De komst van Team Rocket!
Team Rocket, een ongure organisatie die de aanwezige Pokémon inzet voor haar snode plannen om geld te verdienen, is een ander voorbeeld van de verscheidenheid aan personages die spelers in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! tegenkomen. De bekendste leden van Team Rocket zijn Jessie, James en Meowth!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! worden op 16 november 2018 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht.

   

 Onderwerp: Tracklist Taiko No Tatsujin onthuld
08:04 - BANDAI NAMCO Entertainment Europe onthult vandaag de volledige tracklists van de twee nieuwe games Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch en Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4, die beide verschijnen op 2 november 2018.

Alle tracks van de originele Japanse versie zijn speelbaar in de Europese versie - in het originele format van de Japanse release - om de ervaring van de arcadegame volledig na te bootsen. Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch bevat de mythische “CHA-LA HEAD-CHA-LA” uit Dragon Ball Z, “How Far I’ll Go” uit Moana - uitgevoerd in het Japans - en zelfs klassieke liedjes zoals de “Turkse Mars”, gecomponeerd door Beethoven. De PlayStation 4-versie Taiko no Tatsujin: Drum Session! bevat ook een aantal populaire songs – in het Japans - zoals “Let It Go” uit Frozen® en “Genkai Toppa X Survivor” van Dragon Ball Super.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft ook bevestigd dat de Nintendo Switch version Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! een eigen Taiko Drum Set krijgt in Europa om de ervaring van de arcadegame zo dicht mogelijk te benaderen.

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch wordt in fysieke vorm en digitaal verkrijgbaar.

Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4 wordt alleen digitaal verkrijgbaar.

   

 Onderwerp: Switch-versie van Steep geannuleerd
08:09 - Ubisoft heeft besloten om de Switch-versie van Steep te annuleren. Via Twitter deelt men mee dat de game niet meer op de markt zal gaan komen op di tmoment. Men wil zich voornamelijk nu richten op de huidige community die online de game kan spelen, welke bestaat uit Xbox One en PlayStation 4 bezitters.   
 Onderwerp: The Missing aangekondigd voor de console
08:14 - Arc System Works heeft bekend gemaakt dat ze werken aan de game The Missing. Het betreft een actie/adventure game met aparte graphics die uitgebracht zal worden. De titel zal in 2018 digitaal gelanceerd worden voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch.


   


 Onderwerp: Verschillende moeilijkheidsgraden Shadow of the Tomb Raider uitgelicht
08:23 - Shadow of the Tomb Raider maakt het mogelijk om te kiezen voor verschillende moeilijkheidsgraden op verschillende gebieden. Zo kun je er voor kiezen om gebieden als Combat, Exploration en Puzzels op diverse standen te zetten. Wanneer je bijvoorbeeld Combat op Easy zet, zul je aim assist erbij hebben, krijg je meer ammo boxes en hebben tegenstanders minder health. Er zijn 4 standen per categorie beschikbaar. Enkel bij de Puzzels-categorie zijn er 3 moeilijkheidsgraden beschikbaar. Bij de puzzels kun je bijvoorbeeld extra hints krijgen die Lara je zal geven.


   
 Onderwerp: Sony komt met Limited Edition PS4 Pro
08:29 - Om te vieren dat Sony vanaf 1994 tot nu zo'n 500 miljoen PlayStation consoles verkocht heeft, gaat men een Limited Edition PlayStation 4 Pro uitbrengen. Er zullen slechts 50.000 van deze units beschikbaar worden gesteld. Op 24 augustus zal de unit officieel uitgebracht worden. Over de Europese beschikbaarheid van de unit is nog niets bekend.


   
 Onderwerp: Nintendo Switch Online-ledenservice wordt gelanceerd in tweede helft van september
10:15 - Nintendo’s komende Nintendo Switch Online-ledenservice is een betaalbare, veelzijdige service. Hiermee kunnen spelers compatibele Nintendo Switch-games online spelen en genieten van een groeiende bibliotheek met klassieke NES-games, inclusief extra online functionaliteit. Ook kunnen ze gegevens opslaan in de cloud voor de meeste games en extra functies benutten van de Nintendo Switch Online smartphone-app die de online-ervaring voor compatibele games verbetert.

Wanneer Nintendo Switch Online in de tweede helft van september wordt gelanceerd, krijgen leden toegang tot het volgende:

• Online-play in games als Splatoon 2, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe en Mario Tennis Aces.
• Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, een selectie van klassieke NES-games, zoals Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda en Dr. Mario, met toegevoegde online-play.
• Back-up-gegevens opslaan in de cloud. Hiermee kun je je game-gegevens online opslaan voor gemakkelijke toegang in compatibele games. Dit maakt het mogelijk om je game-gegevens terug te halen als je je systeem verliest of een nieuw systeem gebruikt.
• Daarnaast kun je je online-ervaring verbeteren met functies van de Nintendo Switch smartphone-app en speciale aanbiedingen ontvangen.

Nintendo Switch-bezitters worden niet automatisch lid als de dienst begint in de tweede helft van september.

   
 Onderwerp: Gameplay zwemt voorbij van Shadow of the Tomb Raider
13:03 - Square-Enix heeft een nieuwe video gelanceerd van Shadow of the Tomb Raider, waarin we Lara zien zwemmen. De game komt binnenkort uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.