Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 11-09-2018
 Onderwerp: Stel je team samen en verdedig je court in NBA Live 19
00:31 - Electronic Arts Inc. heeft NBA LIVE 19 uitgebracht op de Xbox One en PlayStation 4. NBA LIVE 19 biedt spelers de kans om THE ONE te worden en hun eigen pad te creëren als een van de beste high school-spelers in het land. Maar terwijl ze hun droom najagen om een echt basketbal-icoon te worden, introduceert de game de volgende evolutie van THE ONE, die spelers uitdaagt om te strijden voor het recht om naast iconische basketbal-supersterren te spelen en hun team samen te stellen. NBA LIVE 19 bevat voor het eerst in de geschiedenis tevens de mogelijkheid om vrouwelijke spelers te maken en aan te passen. Daarnaast zorgt de nieuwe Court Battles-functie voor nog meer competitieve diepgang, zodat spelers de kans krijgen om wereldwijd te domineren.

“NBA LIVE 19 geeft alle spelers op alle niveaus een daadwerkelijk unieke basketbal-ervaring", aldus Sean Graddy, Executive Producer, NBA LIVE 19. “Het team heeft diverse nieuwe functies toegevoegd die een volledig nieuw niveau van diepgang en aanpassingsmogelijkheden bieden, dat nog niet eerder in NBA LIVE -games is vertoond. We kunnen niet wachten totdat spelers zich op alle nieuwe content gaan storten om deze zelf uit te proberen.”  

In NBA LIVE 19 stellen spelers die de wereld willen veroveren een team samen met zowel NBA/WNBA-spelers als legenden. Court Battles bieden nog meer competitieve diepgang en zijn een gloednieuwe manier om het tegen teams op te nemen op aangepaste velden met aangepaste regels en unieke beloningen. Spelers kunnen de strijd naar The Streets verplaatsen en tegelijkertijd The League domineren: een moderne interpretatie van een basketbalcarričre die naadloze en uniforme voortgang biedt op velden overal ter wereld en in de NBA.

NBA LIVE 19 bevat uitgebreide aanpassingsmogelijkheden waarmee spelers hun unieke persoonlijkheid tot uiting kunnen laten komen om tijdens het spelen een evenbeeld van zichzelf te creëren. Spelers kunnen hun eigen personage helemaal zelf creëren, inclusief de mogelijkheid om voor het eerst in de geschiedenis van basketbalgames ook vrouwelijke spelers te creëren. Dankzij een gloednieuwe court creator kunnen spelers zich op nog meer manieren uiten, met een volledig scala aan aanpassingsmogelijkheden om je eigen veld te maken en te ontwerpen.

Voor meer actie op het veld kunnen spelers ook het nieuwe seizoen van NBA LIVE Mobile proberen, dat onlangs is uitgebracht op 5 september. In het nieuwe seizoen stellen spelers hun Ultimate Team samen met huidige sterren en favoriete legenden om “wat als-momenten” te veranderen in “wauw-momenten”. Daarnaast kunnen ze het direct tegen elkaar opnemen in Showdown, domineren in Leagues, zich in de actie storten met Campaigns en zich spelend een weg naar de overwinning banen in elke modus. NBA LIVE Mobile kan gratis worden gedownload in de App Store en Google Play.

NBA LIVE 19 is ontwikkeld door EA Tiburon en is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

   

 Onderwerp: Tales Of Vesperia: Definitive Edition verschijnt op 11 januari 2019
00:32 - Op vraag van de vele fans kondigt BANDAI NAMCO Entertainment Europe aan dat TALES OF VESPERIA: Definitive Edition in Europa op 11 januari 2019 verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (digitaal).

TALES OF VESPERIA: Definitive Edition bevat een verbeterde schermresolutie, nieuwe personages, events en kostuums die vroeger enkel in Japan zijn verschenen, alsook twee nieuwe speelbare teamgenoten. Flynn Scifo, de rivaal van het hoofdpersonage en beste vriend, en Patty Fleur, een jonge piraat op zoek naar haar verloren geheugen.

TALES OF VESPERIA: Definitive Edition maakt gebruik van een gespecialiseerde versie van het TALES OF series’ Linear Motion Battle System. Spelers hebben de controle over één personage in real-time gevechten terwijl de overige drie teamgenoten bestuurd worden door A.I.. Spelers kunnen wisselen tussen de vier personages op gelijk welk moment en gebruikmaken van fysieke aanvallen, magic artes en zelfs krachtige Mystic Artes.

TALES OF VESPERIA: Definitive Edition verschijnt op 11 januari 2019 voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (digitaal).

   

 Onderwerp: Langverwachte Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta nu live
00:35 - Black Ops komt tot leven als nooit tevoren in de privébeta van Call of Duty: Black Ops 4 Blackout, die nu is begonnen, als eerste op PlayStation 4. Dit betekent dat de Call of Duty-community voor het eerst aan de slag kan met Blackout, de gloednieuwe modus van Black Ops 4, die spelers dropt in een Battle Royale-ervaring. Hierin moeten ze op de unieke Call of Duty: Black Ops-manier strijden tot de laatste speler is overgebleven. Als eerbetoon aan de Black Ops-serie, bevat Blackout populaire personages, wapens en iconische onderdelen van klassieke maps, dit alles op de grootste map in de geschiedenis van de franchise, compleet met land-, zee- en luchtvoertuigen. The privébeta levert waardevolle gebruikersfeedback en -gegevens op, die Activision en ontwikkelaar Treyarch zullen gebruiken ter voorbereiding van de lancering van de diepste en spannendste Call of Duty-game ooit op 12 oktober.

"De Blackout-beta is nog maar het begin van een lange reis die we met onze fans willen maken", aldus Dan Bunting, co-studiohoofd, Treyarch. "We zullen Blackout voor de lange termijn ondersteunen. Black Ops heeft zo’n rijke geschiedenis dat we Blackout steeds weer kunnen updaten en doorontwikkelen om het voor de community leuk en fris te houden. Het is in alle opzichten een viering van het fenomeen Black Ops en het is van groot belang dat onze community deze modus al voor de lancering speelt. We kunnen niet wachten om de feedback te zien en te horen van spelers, wanneer die een voorproefje hebben genomen op wat er in oktober gaat gebeuren."

Het Blackout Private Beta-schema is als volgt:

PlayStation 4:
Start: maandag, 10 september om 19.00 uur
Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur Xbox One en pc private beta**:
Start: vrijdag, 14 september om 19.00 uur
Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur 

Pc open beta: 
Start: zaterdag, 15 september om 19.00 uur
Eindigt: maandag 17 september om 19.00 uur 

"De ontwikkeling van Blackout was een buitengewone onderneming en we zijn enorm trots op wat het team heeft bereikt", aldus Mark Gordon, Co-Studio Head van Treyarch. "Het is geweldig om te zien hoe Blackout het hele team heeft betrokken op manieren die we nooit eerder zagen. We brengen de enorme rijkdom van Black Ops met bijzonder veel plezier tot leven te brengen in Blackout, en kunnen niet wachten om in de aanloop naar de lancering de feedback van de community te ontvangen. "

Blackout is diep geworteld in de Black Ops-serie, die inmiddels goed is voor meer dan 200 miljoen spelers die de game 15 miljard uren speelden. Blackout levert enkele van de geweldigste personages en iconische locaties uit Black Ops, Black Ops II, Black Ops III en Black Ops 4. De privébeta bevat een verscheidenheid aan nieuwe en klassieke speelbare personages, waaronder campaign-personages als Mason, Reznov en Woods; Zombies-personages als Richtofen en Takeo; en Specialists als Crash, Battery en Seraph, om er maar eens een paar te noemen. De uitgestrekte Blackout-map laat spelers vechten op locaties die zijn geďnspireerd door de favoriete maps van Black Ops-fans, zoals Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer.

   

 Onderwerp: ASUS Republic of Gamers kondigt samenwerking aan met Activision voor Call of Duty: Black Ops 4 (PC)
09:04 - Vandaag heeft ASUS Republic of Gamers een samenwerking met Activision aangekondigd voor de aanstaande release van Call of Duty: Black Ops 4 op PC. Tussen 10 september en 12 oktober zal ROG de eerste aanbieder zijn van verschillende bundels waar de PC-versie van de game is inbegrepen. Consumenten kunnen toegang tot de game krijgen door een ROG product aan te schaffen dat in aanmerking komt voor de promotie. Daarnaast hebben het Call of Duty-team en ROG nauw samengewerkt om de AURA Sync-technologie op een unieke manier in te zetten, verspreid over verschillende productlijnen.

‘We vinden het fantastisch om de handen ineen te slaan met ASUS Republic of Gamers voor de release van Black Ops 4’, zegt Anders Nickell, Director of Partnerships bij Activision. ‘Onze ontwikkelaars werken ongelooflijk hard om de beste Call of Duty voor PC ooit te maken. ASUS ROG deelt deze toewijding ook met de community, dus het was een logische keuze om deze merken samen te brengen en om iets unieks te geven aan de fans.’

‘ASUS Republic of Gamers en Activision hebben beide vele successen behaald binnen hun eigen markten en we kunnen niet wachten om deze partijen samen te brengen’, zegt Vivian Lien, hoofd van Global Marketing bij Republic of Gamers. ‘ROG levert continu geweldige game-ervaringen af door samen te werken met partners en uitgevers, zowel op technisch vlak als op het gebied van business. We hebben al samengewerkt met verschillende eSports-teams . Door deze teams te sponsoren zijn we tot unieke inzichten gekomen, waarmee we de beste performance en toonaangevende innovatie konden verwezenlijken. De samenwerking met Activision is vergelijkbaar, want door nauw samen te werken hebben we Call of Duty kunnen integreren in onze AURA Sync-technologie, waardoor de gameplay-ervaring op PC wordt verbeterd. We zijn trots dat we geselecteerde ROG-producten kunnen aanbieden die zijn gebundeld met het langverwachte Call of Duty®: Black Ops 4 op PC.'

Domineer het gevecht met AURA Sync-integratie in Call of Duty®: Black Ops 4 voor een betere game-ervaring
ROG werkt samen met Activision om unieke AURA Sync-toepassingen en -effecten in te bouwen voor Call of Duty®: Black Ops 4 op PC. Aura Sync coördineert kleuren en effecten met compatibele RGB-verlichte producten zoals desktops, headsets, keyboards, moederboards, notebooks en muizen. Hierdoor wordt het eenvoudig voor gebruikers om hun gehele gaming setup te voorzien van een consistente ‘look en feel’, en ook kunnen ze op een geweldige manier uitdrukking geven aan hun persoonlijkheid en de game die zij spelen. Dankzij de AURA Sync-integratie in Call of Duty®: Black Ops 4 worden gebeurtenissen in het spel doorgeschakeld naar RGB-lichteffecten, om gameplay te verbeteren en de intensiteit van de game te versterken.

   


 Onderwerp: Nieuwe details bekend gemaakt over Pokemon: Let's Go, Pikachu en Pokemon Let's Go Eevee
09:16 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over exclusieve Pokémon-aanvallen, geheime technieken en vele andere zaken in de langverwachte spellen Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee!, die op 16 november uitgebracht worden voor het Nintendo Switch-systeem. Beide spellen zijn zowel geschikt voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-videospellen zetten, als voor fans van het allereerste uur die Pokémon op een andere manier willen spelen.

Maak de weg vrij met geheime technieken
Pikachu en Eevee kunnen geheime technieken leren en zo spelers helpen bij het overwinnen van hindernissen die ze onderweg tegenkomen. Hierdoor wordt hun tocht in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! een stuk gemakkelijker. De partner-Pokémon van de speler kan deze speciale vaardigheden buiten gevechten om gebruiken om bomen uit de weg te ruimen (Chop Down), over water te zweven (Sea Skim) en snel plaatsen en steden te bezoeken waar hij al eerder geweest is (Sky Dash).

Krachtige exclusieve partneraanvallen
De partner van de speler - Pikachu of Eevee - kan exclusieve aanvallen gebruiken waarover geen enkele andere Pokémon kan beschikken. Dankzij deze exclusieve aanvallen kunnen spelers aan elke uitdaging het hoofd bieden tijdens hun avonturen in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! En zodra de band tussen de speler en zijn partner een bepaald niveau bereikt, kan de partner-Pokémon tijdens een gevecht het teken geven dat zijn speciale partneraanval (een van zijn exclusieve aanvallen) gebruikt kan worden. Zelfs als de partner-Pokémon zelf niet aan het gevecht deelneemt, kan hij nog steeds een teken geven. Als de speler hierop reageert, krijgen door toedoen van zijn partner de statistieken van de vechtende Pokémon een enorme boost.

Twee van de exclusieve aanvallen van Pikachu zijn Pika Papow en Splishy Splash. Pika Papow is ook een speciale partneraanval en wordt dus uitgevoerd wanneer de partner tijdens een gevecht het teken geeft. De kracht van Pika Papow neemt toe als de band tussen de speler en zijn partner Pikachu sterker is. De aanval Splishy Splash van het type Water kan tegenstanders verlammen.

Tot de exclusieve aanvallen van Eevee behoren de speciale partneraanval Veevee Volley en Bouncy Bubble, Buzzy Buzz en Sizzly Slide. Wanneer Eevee gebruikmaakt van Veevee Volley, is de kracht ervan afhankelijk van de band tussen Eevee en de speler. Bouncy Bubble, een aanval van het type Water, geneest Eevee voor de helft van de schade die hij de tegenstander toebrengt. Met de aanval Buzzy Buzz van het type Electric raakt de tegenstander verlamd. Als Eevee een tegenstander te lijf gaat met de aanval Sizzly Slide van het type Fire, blijft deze altijd verbrand achter.

Beste vrienden met je partner-Pokémon
Wanneer spelers niet aan het vechten zijn, kunnen ze tijd en aandacht aan hun partner-Pokémon besteden door in het hoofdmenu het pictogram van Pikachu of Eevee te selecteren. Als spelers hun partner-Pokémon verwennen en met hem spelen, kunnen ze hun band met Pikachu of Eevee versterken en in het spel van allerlei voordelen profiteren zoals cadeaus. In de handheldmodus kunnen spelers via het touchscreen direct met hun partner-Pokémon spelen.

Op verkenning in de regio Kanto: Celadon City
Celadon City is een van de vele boeiende plaatsen in de regio Kanto die spelers in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! kunnen verkennen. Deze grote stad - die ook wel bekend staat als 'Stad van de Regenboogdromen' - heeft een speelhal en zelfs een warenhuis. Erika - soms ook wel de 'Natuurminnende Prinses' genoemd - is de Gym Leader van de gym in Celadon City en gespecialiseerd in Pokémon van het type Grass.

Speciale Nintendo Switch-bundel
Een beperkt verkrijgbare bundel met daarin een Nintendo Switch-systeem, een op Pikachu en een op Eevee gebaseerde Joy-Con-controller, een vooraf geďnstalleerd exemplaar van Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Pokémon: Let's Go, Eevee! en een Poké Ball Plus wordt uitgebracht op 16 november. Op de voorkant van het dock staan Eevee en Pikachu, terwijl op de achterkant van de console de beeltenissen van beide partner-Pokémon afgebeeld zijn.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn vanaf 16 november 2018 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

   
 Onderwerp: Line-up van SEGA voor de TGS is fors
10:01 - SEGA en enkele partners hebben de line-up voor de Tokyo Game Show bekend gemaakt. Het gaat om onderstaande titels die op het evenement aanwezig zullen zijn:

Speelbaar + Video
- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Switch)
- Phantasy Star Online 2 (PS4, PS Vita, Switch)
- Project Judge (PS4)
- Shenmue I & II (PS4)
- Team Sonic Racing (PS4, Switch)
- Valkyria Chronicles 4 (PS4, Switch)
- Persona Q2: New Cinema Labyrinth (3DS, Atlus) - FIFA 19 (PS4/Xbox One/PS3, Electronic Arts)
- Lapis x Labyrinth (PS4/Switch, Nippon Ichi Software)
- LEGO DC Super Villains (PS4/Switch, Warner)
- SNK Heroines: Tag Team Frenzy (PS4/Switch, SNK)
- Touhou Genso Wanderer: Lotus Labyrinth (PS4/Switch, Aqua Style)

Video
- Dx2 Shin Megami Tensei: Liberation (iOS, Android)
- Idola Phantasy Star Saga (iOS, Android)
- Readyyy! (iOS, Android)
- Wonder Gravity: Pino to Juuryoku Tsukai (iOS, Android)
- Yakuza Online (iOS, Android)
- Border Break (PS4)
- Anthem (PS4/Xbox One, Electronic Arts)
- Battlefield V (PS4/Xbox One, Electronic Arts)
- Hitman 2 (PS4/Xbox One, Warner)
- Steins;Gate (PS4/Switch/PS Vita, 5pb.)

Speelbaar
- Sega Ages (Switch)

   
 Onderwerp: War Child UK Presents Bethesda Game Studios in Concert
11:23 - Toonaangevende liefdadigheidsorganisatie War Child UK, is verheugd om samen met Bethesda Softworks, een ZeniMax Media onderneming, en Metropolis Music War Child UK Presents Bethesda Game Studios in Concert aan te kondigen, een avond toegewijd aan live muziek van de prijswinnende videogame ontwikkelaar in de Londense Hammersmith Apollo op zaterdag 3 november.

Bethesda Game Studios in Concert maakt deel uit van War Child UK's Armistice in 2018, een fondsenwervende evenementenreeks, live uitgevoerd door het Parallax-orkest en koor, en omvat een show gevuld met muziek van de befaamde componisten Inon Zur en Jeremy Soule. Met nummers van enkele van Bethesda Game Studios’ populairste titels, waaronder Fallout®3, Fallout®4, The Elder Scrolls V: Skyrim® en de aankomende Fallout®76 en andere verrassingen, belooft het een muzikale avond te worden die je niet mag missen.

Bethesda Softworks is verheugd om samen te werken aan het concert met War Child UK, een organisatie die streeft naar een wereld waar kinderlevens niet langer door oorlog worden verscheurd, en kondigt graag aan dat alle inkomsten van de ticketverkoop voor de show rechtstreeks naar het goede doel gaan.

De ticketverkoop voor het concert start op 12 september vanaf 9 uur, met startprijzen vanaf Ł45. Daarbovenop zijn er twee VIP ticketopties beschikbaar met keuze van plaatsen, exclusieve merchandise, een pagina van de Fallout 76 partituur gesigneerd door componist Inon Zur en een gelimiteerd aantal Meet and Greet-tickets voor na de show met de componist, die op het concert aanwezig zal zijn.

   
 Onderwerp: Square Enix en Disney onthullen de eerste Kingdom Hearts PlayStation 4 VR-ervaring
11:24 - In aanloop naar de Tokyo Game Show, onthulden Square Enix Ltd., en Disney de KINGDOM HEARTS: VR Experience tijdens de PlayStation LineUp Tour in Japan. Deze gloednieuwe, gratis PlayStation VR-ervaring dompelt fans als nooit eerder onder in het KINGDOM HEARTS-universum en laat ze enkele van hun dierbaarste KINGDOM HEARTS-herinneringen opnieuw beleven.

Het project "Virtual Reality Projection Mapping" is ontwikkeld door Sony Interactive Entertainment Inc. en SQUARE ENIX om de visuele ervaring van spelers uit te breiden. Fans worden volledig ondergedompeld in een interactieve video van 10 minuten met muziek uit de KINGDOM HEARTS-franchise. Door de virtuele ervaring van KINGDOM HEARTS te voltooien, kunnen fans nieuwe content ontgrendelen.

   

 Onderwerp: Left Alive uitgesteld naar volgend jaar
11:27 - Square-Enix heeft bekend gemaakt dat ze de game Left Alive uitstellen naar 28 februari 2019. Het spel werd een jaar geleden aangekondigd en zou eigenlijk nog in 2018 moeten lanceren. Waarom het spel is uitgesteld is niet bekend gemaakt. Het spel verschijnt voor de PC en PlayStation 4. Details omtrent het spel zijn verder ook nog niet echt onthuld. Wat we, naast de Japanse stijl, dan ook precies mogen verwachten is nog redelijk een vraagteken.