Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 13-09-2018
 Onderwerp: UNO nu speelbaar via PlayLink op PlayStation 4
09:07 - UNO is nu ook te spelen via PlayLink op PlayStation 4 via een gratis update voor alle UNO-spelers. Spelers spelen met de UNO PlayLink app samen met maximaal 3 vrienden op de bank via hun smartphones. Strijd tegen elkaar of speel in teams. Naast de bekende regels zoals Stapelen, 7-0 en Inspringen, is er nog een huisregel: Draw-To-Match. Spelers trekken dan een kaart tot zij kunnen opleggen. Speel daarnaast nu ook met twee extra dekthema’s: het gekke Rabbids-thema of het winterthema. Geen vrienden? Geen nood! UNO speel je ook online met UNO-fans uit de hele wereld.

UNO is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

   

 Onderwerp: Cervantes onthuld in Soul Calibur VI
09:26 - Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Soul Calibur VI. Hierin wordt Cervantes onthuld, een character in de game. Het spel staat gepland voor 19 oktober.


   
 Onderwerp: Top 10 beste spelers in FIFA 19 zoals verwacht
09:33 - Het is weer Messi versus Ronaldo wat betreft ratings in FIFA. In FIFA 19 hebben deze 2 spelers namelijk de hoogste rating. Daar waar Messi in de afgelopen jaren wat minder lijkt te presteren, daar vindt EA hem nog gelijkwaardig aan Ronaldo. Laast genoemde vinden we dit jaar bij Juventus.

#10 – Toni Kroos (Real Madrid) – 90
#9 – David De Gea (Manchester United) – 91
#8 – Luis Suarez (FC Barcelona) – 91
#7 – Sergio Ramos (Real Madrid) – 91
#6 – Eden Hazard (Chelsea) – 91
#5 – Kevin De Bruyne (Manchester City) – 91
#4 – Luka Modric (Real Madrid) – 91
#3 – Neymar Jr. (Paris Saint-Germain) – 92
#2 – Lionel Messi (FC Barcelona) – 94
#1 – Cristiano Ronaldo (Juventus) – 94

   
 Onderwerp: Alan Wake krijgt eigen TV-serie
09:43 - Alan Wake zal worden omgezet naar een TV-serie. De game die in 2010 voor het eerst naar de Xbox 360 kwam leende zich al aardig voor een serie en nu is het dan toch eindelijk zover. Het verhaal draait om een schrijver van best-sellers die op bezoek gaat naar het stadje Bright Falls. Daar begint te ellende echter aangezien fictie en werkelijkheid recht door elkaar heen blijken te gaan. Wanneer de serie precies zal gaan verschijnen is nog niet bekend. Contraction Films en Remedy zullen in ieder geval samen gaan werken aan de serie. Peter Calloway zal de leiding op zich nemen en Sam Lake, schrijver van Alan Wake, zal betrokken worden als executive producer.

   
 Onderwerp: Destiny 2: Forsaken - The Last Wish Raid aanstaande vrijdag live
09:55 - Stel een team samen... Stuur ze naar het hart van de City. Dood dat wezen en trek zijn hart eruit. Speel Destiny 2: Forsaken - The Last Wish Raid vanaf vrijdag 14 september om 19:00 CEST. De rijkdommen van de Dreaming City wachten op hen die zegevieren. De content zal beschikbaar zijn voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: EDGE beoordeelt Spider-Man en Dragon Quest
09:48 - Het Britse EDGE heeft weer diverse games beoordeeld. Het kritische blad geeft deze maand slechts één onvoldoende en wel voor We Happy Few.

Spider-Man (PS4, Sony): 8
Guacamelee 2 (PS4, Drinkbox): 8
Dragon Quest XI (PS4, Square Enix): 6
Yakuza Kiwami 2 (PS4, Sega): 7
We Happy Few (PS4/Xbox One, Microsoft): 4
Strange Brigade (PS4/Xbox One, Rebellion): 6
Planet Alpha (PS4/Xbox One/Switch, Team 17): 6
Donut County (PS4, Annapurna Interactive): 7
Overkooked 2 (PS4/Xbox One/Switch, Team 17): 6

   
 Onderwerp: Warden's Fury Update voor Blade and Soul nu live
11:25 - NCSOFT heeft aangekondigd dat de nieuwste Blade & Soul update, Warden's Fury, nu live is. Deze grote update voor de MMORPG biedt spelers de mogelijkheid om met de gloednieuwe Warden character class wraak te nemen op de Hongmoon clan. Door gebruik te maken van een gigantisch ‘greatsword' kan de Warden een aanval absorberen en deze loslaten op hun vijanden. Deze ijzersterke tank slacht iedereen die in hun weg staan genadeloos af, zelfs als dat betekent dat hun eigen bloed zal vloeien.

Naast de nieuwe character class bevat de update Act 9 van de Blade & Soul Epic Questline, waarin spelers op zoek gaan naar de waarheid achter een onverwachte verschijning die oorlog in de Realm dreigt te ontketenen.

De update bevat bovendien de nieuwe Shadowmoor 6-speler heroische dungeon waar spelers het kunnen opnemen tegen een ondode piratenkapitein en zijn afgrijselijke bemanning.

   

 Onderwerp: Tiental screenshots van Left Alive
11:29 - Square-Enix heeft op de Tokyo Game Show de game Left Alive aangekondigd. Het spel heeft een eerste teaser gekregen welke je beneden kunt bekijken. Director Toshifumi Nabeshima werkt op dit moment aan de game. Hem kennen we van Armored Core en Chromehounds. Veel details van het spel zijn er nog niet. Wel weten we dat de game in 2018 moet gaan verschijnen voor de PS4. Een Westerse releasedatum is niet onthuld.


   
 Onderwerp: PS4 firmware 6.00 met aanpassingen beschikbaar
11:48 - PlayStation 4 firmware 6.00 is beschikbaar. Het is een forsere update met enkele nieuwe features voor de console. De firmware weegt 450 MB en zegt vooralsnog enkel dat de systeemperformance wordt verbeterd. In de beta werd echter duidelijk dat er meer opties beschikbaar zijn. Zo is de zoekfunctie verbeterd waardoor je niet meer door de letters heen hoeft te scrollen in de Store. Het wijzigen van het PSN ID is helaas niet beschikbaar. Daarnaast herbouwt de update de database van de console. Een exacte lijst met nieuwe features is nog niet onthuld.