Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 14-09-2018
 Onderwerp: Kirby’s Extra Epic Yarn komt naar 3DS
02:48 - De populaire Wii-game Kirby’s Epic Yarn komt naar de Nintendo 3DS. Elk level uit de originele Wii-versie is van de naald tot de draad weer aanwezig, maar deze Nintendo 3DS-versie is opgelapt met nieuwe functies. Zo kun je grotere bollen garen maken, kun je de wind aanwakkeren om kralen binnen te harken en zijn er twee nieuwe spelstanden waarin de bekende personages King Dedede en Meta Knight hun gezicht laten zien. Kirby’s Extra Epic Yarn komt volgens de planning in 2019 uit voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

   

 Onderwerp: Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey aangekondigd
02:50 - Een van de meest geprezen games in de RPG-reeks van Mario & Luigi krijgt een remake op de Nintendo 3DS. Naast dat de graphics van de game zijn opgefrist en de gameplay een opknapbeurt heeft gekregen, kun je ook een zijverhaal beleven met Bowser Jr., waarin hij een leger samenstelt, formaties maakt, zijn bondgenoten ondersteunt met diverse moves en vooral veel chaos veroorzaakt (op de meest vermakelijke manier). Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey zal vanaf 25 januari bewijzen dat twee avonturen beter zijn dan één.

    Onderwerp: Luigi’s Mansion in oktober naar handheld
02:52 - Als twee spelers de game hebben, kunnen ze samen op griezeltocht gaan in Luigi’s Mansion, een remake van de Nintendo GameCube-klassieker voor de Nintendo 3DS. Deze nieuwe versie van de game heeft ook amiibo-ondersteuning. Als je een van de vier compatibele amiibo scant, kun je onthullen waar Boo’s zich schuilhouden, Luigi genezen als hij met Toad praat en je voordeel doen met andere bonussen. Luigi’s Mansion wordt op 19 oktober voor de diverse Nintendo 3DS-systemen uitgebracht.

   

 Onderwerp: Post-launch plannen Assassin’s Creed Odyssey onthuld
09:35 - De post-launch plannen voor Assassin’s Creed Odyssey zijn onthuld. De release op 5 oktober 2018 is namelijk slechts het begin van het avontuur in het oude Griekenland. De Season Pass omvat twee grote, episodische verhaalgedreven uitbreidingen én Assassin’s Creed III Remastered. Ook wordt er regelmatig gratis nieuwe content geïntroduceerd door middel van dagelijkse en wekelijkse in-game events en de episodische Lost Tales of Greece-missies.

De Assassin’s Creed Odyssey Season Pass omvat het volgende:
• Story Arc I - Legacy of the First Blade: vanaf december 2018 gaan spelers met de Season Pass (ongeveer) iedere zes weken aan de slag met een nieuwe episode. Spelers maken kennis met de eerste held met een Hidden Blade en leren meer over de achtergrond van de Assassins.
• Story Arc II - The Fate of Atlantis: spelers komen oog in oog te staan met goddelijke wezens en ontdekken de geheimen van de verloren stad Atlantis. Spelers met de Season Pass ontvangen in de lente van 2019 (ongeveer) iedere zes weken een nieuwe episode.
• Assassin’s Creed III Remastered:
- Beschikbaar vanaf maart 2019
- Inclusief alle downloadbare content: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack en Tyranny of King George.
- Inclusief Assassin’s Creed Liberation Remastered
Assassin’s Creed III Remastered gaat ook los verkrijgbaar zijn.

Naast de Season Pass-content, genieten spelers na release tevens van een grote hoeveelheid gratis content:
• De episodische The Lost Tales of Greece questlines
• Terugkerende dagelijkse en wekelijkse in-game events
• New Game Plus
• Discovery Tour
• Plus nog veel meer…

   

 Onderwerp: Bom vol Nintendo Switch aankondigingen gebarsten
09:37 - Nintendo heeft in een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie onthuld dat er nieuwe games in twee grote Nintendo-series in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch. Animal Crossing for Nintendo Switch (voorlopige titel), wat een nieuwe hoofdgame in de Animal Crossing-serie zal zijn, en Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel) worden in 2019 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht. In de videopresentatie werd ook een Nintendo Switch-hardwarebundel van Super Smash Bros. Ultimate aan het licht gebracht. Ga naar de Nintendo Direct-website om de hele Nintendo Direct-video opnieuw te bekijken.
De Nintendo Direct-presentatie toonde zelfs nog meer games die naar de Nintendo Switch komen, waaronder een gigantische collectie klassieke FINAL FANTASY-games, een HD-remake van het zo geliefde Katamari Damacy, en volledig aangepaste versies van populaire bord- en kaartspellen als Carcassonne en Pandemic.

Als dat al niet genoeg is, werd er ook meer informatie gegeven over de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, die op 19 september van start gaat, werden er verschillende Nintendo 3DS-games in de schijnwerpers gezet, en werd er meer bekendgemaakt over reeds aangekondigde Nintendo Switch-games als Yoshi’s Crafted World, DAEMON X MACHINA en Mega Man 11.

Dit waren enkele hoogtepunten die in de video zaten:

• Animal Crossing for Nintendo Switch (voorlopige titel): er staat voor 2019 een nieuwe hoofdgame in de Animal Crossing-serie, de eerste sinds Animal Crossing: New Leaf in 2013 op de Nintendo 3DS debuteerde, op de planning voor een exclusieve release op de Nintendo Switch.
• Isabelle mengt zich in de strijd!: Isabelle uit de Animal Crossing-serie legt haar werk eventjes neer en voegt zich bij de selectie als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate.
• Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel): het volgende avontuur in de griezelserie is momenteel in ontwikkeling en zal in 2019 exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.
• Nintendo Switch Online: met Nintendo Switch Online krijgen leden toegang tot online spelen, een opslagcloud waarin ze spelgegevens van ondersteunde games kunnen opslaan, de groeiende selectie NES-games van NES – Nintendo Switch Online (die ook online gespeeld kunnen worden), speciale aanbiedingen en een smartphone-app waarmee spelers online gamesessies nog leuker kunnen maken. Naast Splatoon 2 zullen meer games met de app ondersteuning krijgen om te voicechatten, waaronder Mario Kart 8 Deluxe, ARMS en Mario Tennis Aces. Nintendo Switch-bezitters worden niet automatisch lid wanneer de service op 19 september van start gaat, dus ze zullen een individueel of familielidmaatschap moeten aanschaffen om in ondersteunde games online te kunnen blijven spelen. Ga naar https://www.nintendo.nl/switchonline voor meer informatie over de service. Vanaf de release kun je twintig NES-games spelen, waaronder Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda, het nieuw aangekondigde Pro Wrestling, dat voor het eerst sinds de release in 1987 verkrijgbaar is, en Ice Hockey. Daarnaast worden er regelmatig meer games toegevoegd.
• Nintendo Entertainment System-controllers: Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online spelen zal nog authentieker aanvoelen als je de nieuwe, draadloze Nintendo Entertainment System-controllers gebruikt. Alleen leden van Nintendo Switch Online kunnen deze controllers kopen. Deze remake van de originele, iconische NES-controller wordt geleverd in een pakket van twee en kost € 59,99. Je kunt de controller opladen door hem vast te maken aan een Nintendo Switch-systeem dat in de houder zit. Leden kunnen deze NES-controllers vanaf 19 september alvast bestellen. Ga voor meer informatie naar https://nintendoswitchonline.nintendo.nl/
• New Super Mario Bros. U Deluxe: je kunt met tot wel vier spelers tegelijk genieten van deze opgefriste versie van de klassieke Wii U-game wanneer deze op 11 januari 2019 naar de Nintendo Switch komt. Mario, Luigi en Toad keren terug als speelbare personages en worden bijgestaan door Nabbit en Toadette. Laatstgenoemde kan veranderen in het nieuwe personage Peachette door een superkroon op te pakken. Zo hebben beginners nieuwe manieren tot hun beschikking om samen met vrienden en familie te spelen. New Super Mario Bros. U Deluxe zal ook New Super Luigi U bevatten, de eerste platformgame met Luigi in de hoofdrol, en wordt gratis meegeleverd. De games hebben samen 164 levels die je kunt spelen.
• Yoshi’s Crafted World: speel als een schattige Yoshi en reis door een knutselwereld die is opgebouwd uit allerlei huishoudartikelen, zoals dozen en papieren bekertjes, in dit nieuwe platformavontuur voor de Nintendo Switch. Nadat je een level hebt voltooid, kun je aan het einde beginnen en terug naar het begin zien te komen aan de “keerzijde”, de andere kant van het level, om nieuwe geheimen te ontdekken. Yoshi’s Crafted World komt in het voorjaar van 2019 uit voor de Nintendo Switch.
• Nintendo Switch Super Smash Bros.™ Ultimate edition: deze komende Nintendo Switch-bundel bevat het Nintendo Switch-systeem, geheel met Joy-Con-controllers en houder in Super Smash Bros Ultimate-stijl, en een downloadcode voor Super Smash Bros. Ultimate. De Nintendo Switch Super Smash Bros.™ Ultimate edition komt uit op 16 november. (Je kunt de downloadcode voor de game niet gebruiken tot de game op 7 december wordt uitgebracht.)
• FINAL FANTASY-gekte: er komen HD-versies van enkele van de meest geliefde FINAL FANTASY-games ooit naar de Nintendo Switch, waaronder FINAL FANTASY VII, FINAL FANTASY XII: The Zodiac Age, FINAL FANTASY IX, FINAL FANTASY X en FINAL FANTASY X-2. Dit is de eerste keer dat deze FINAL FANTASY-games op een Nintendo-systeem speelbaar zijn. Daarnaast zal FINAL FANTASY XV Pocket Edition HD eerdaags verkrijgbaar zijn als download in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en zullen er binnenkort drie andere games uit de FINAL FANTASY-reeks worden uitgebracht voor de Nintendo Switch: de verbeterde editie van WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA komt uit op 6 november, Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! komt deze winter uit en de coöp-game FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube is uitgebracht, komt in 2019 naar de Nintendo Switch en bevat een online multiplayerstand waarvoor je geen kabel nodig hebt.
• TOWN (voorlopige titel): Game Freak, de ontwikkelaar van de Pokémon-serie, ontwikkelt een nieuwe RPG die exclusief voor de Nintendo Switch is. In TOWN moeten spelers korte metten maken met een invasie van monsters. De hele game speelt zich af in een klein dorpje. TOWN komt in 2019 uit voor de Nintendo Switch.
• Super Mario Party: in de nieuwe stand Beat-baas kunnen tot wel vier spelers elk een Joy-Con ter hand nemen en hun heupen losgooien met ritmische gameplay, terwijl de stand Wilde wateren voor de eerste keer in de serie een coöp-stand voor maximaal vier spelers biedt. Daarnaast heeft de game 80 gloednieuwe minigames, een Weg der uitdagingen voor één speler, de minigamestand Online Mariothon en nog veel meer. Super Mario Party komt op 5 oktober uit voor de Nintendo Switch en je kunt de game alvast bestellen in de Nintendo eShop en op de officiële Super Mario Party-website. Kopers krijgen dan zelfs dubbele gouden punten in My Nintendo zodra de game is uitgebracht.
• Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!: tijdens hun avontuur kunnen spelers hun partner-Pokémon (Pikachu of Eevee) gebruiken om obstakels te overwinnen met geheime technieken. Dat zijn vaardigheden die alleen je partner-Pokémon kan gebruiken. Op die manier kun je bijvoorbeeld bomen omhakken, over water reizen en door de lucht vliegen. Beide games zijn vanaf 16 november exclusief voor de Nintendo Switch verkrijgbaar. Op dezelfde dag zal er ook een bundel met een Nintendo Switch-systeem waarop Pikachu en Eevee zijn afgebeeld, Joy-Con in Pikachu- en Eevee-stijl, een Nintendo Switch-houder met kleurrijke artwork van Pikachu en Eevee, een voorgeïnstalleerde versie van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!, en een Poké Ball Plus-controller worden uitgebracht.
• Katamari Damacy REROLL: opgeruimd staat netjes! Er komt een HD-remaster van het klassieke Katamari Damacy naar de Nintendo Switch, geheel met HD-trilfunctie, bewegingsbesturing en multiplayerondersteuning met de Joy-Con. Katamari Damacy REROLL rolt deze winter naar de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
• Asmodee Digital: Asmodee Games brengt vanaf december volledig aangepaste versies van de meest populaire bord- en kaartspellen naar de Nintendo Switch, zoals Carcassonne, The Lord of the Rings: Living Card Game, Pandemic, Munchkin en Catan.
• DAEMON X MACHINA: in deze stijlvolle actiegame, die voor het eerst op E3 werd onthuld, staan de wereld en haar inwoners op het randje van de afgrond. Spelers zullen als huurling een krachtpak besturen dat een Arsenal wordt genoemd en het opnemen tegen een op hol geslagen kunstmatige intelligentie. Versla vijanden en verzamel onderdelen die je direct kunt uitrusten of terug naar de basis kunt brengen om nieuw wapentuig te ontwikkelen. Verrijk je tactieken door te wisselen tussen projectielen en melee-aanvallen of ga te voet verder om een voordeel in het gevecht te krijgen. DAEMON X MACHINA komt in 2019 uit voor de Nintendo Switch.
• Capcom Beat ’Em Up Bundle: enkele van de meest klassieke arcadegames van Capcom, zoals Final Fight, Captain Commando en Knights of the Round, komen naar de Nintendo Switch. Je kunt de games ook lokaal of online met maximaal vier spelers spelen. Deze bundel bevat ook games die nog nooit eerder op spelcomputers voor thuis zijn uitgebracht, zoals Armored Warriors, en Battle Circuit, en is vanaf 18 september verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
• Cities: Skylines: de veelgeprezen stedenbouwgame is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Dat betekent dat spelers grondstoffen kunnen beheren, de levenskwaliteit kunnen verbeteren, het bedrijfsleven kunnen opbouwen en groei kunnen stimuleren waar en wanneer ze maar willen.
• Civilization VI: de veelgeprezen strategiegame komt op 16 november niet zomaar naar de Nintendo Switch: hij komt met een exclusieve draadloze LAN-multiplayerstand voor maximaal vier spelers.
• Mega Man 11: Mega Man 11 knalt op 2 oktober naar de Nintendo Switch en er is al een gratis demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Daarnaast kunnen spelers nuttige in-game items vrijspelen voor in de volledige game door de Mega Man-amiibo van de Super Smash Bros.-serie te gebruiken.
• Versie 4-update voor Splatoon 2: vanaf vandaag komt de eerste lading nieuwe wapens uit de Kensa Collection naar Splatoon 2 als onderdeel van de nieuwe versie 4.0-update. Deze bekende wapens zijn gespoten in een stijlvol monotoon ontwerp. Daarnaast komen er flinke Splatfest-aanpassingen. Versie 4.1 komt begin oktober en bevat een nieuw level, nieuwe songs en meer wapens uit de Kensa Collection, inclusief nieuwe sub- en speciale wapens.
• Mario Tennis Aces-versie 2.0: nadat spelers op 19 september een gratis update voor de sportgame hebben gedownload, krijgen ze toegang tot een nieuwe online coöp-stand waarin spelers met andere spelers missies kunnen aangaan die slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn. Als spelers opdrachten voltooien terwijl deze missies actief zijn, krijgen ze nieuwe outfits, personages met alternatieve kleuren en meer. Je kunt je ook alvast verheugen op nieuwe speelbare personages die naar de tennisbaan zullen komen, zoals Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa en Petey Piranha.
• Diablo III: Eternal Collection: in de Nintendo Switch-versie van deze klassieke actie-RPG worden spelers op een reis door Sanctuarium gestuurd. Hier zullen ze de legers van de hel moeten uitroeien en bergen buit moeten verzamelen met een van de zeven speelbare klassen. Tot wel vier spelers kunnen samen op avontuur gaan in de lokale of online-multiplayerstand. De Nintendo Switch-versie van de game bevat een exclusief cosmetisch Ganondorf-pantser, ondersteuning voor alle huidige amiibo-figuurtjes en meer. Diablo III: Eternal Collection wordt op 2 november uitgebracht.
• Starlink: Battle for Atlas: voer verschillende manoeuvres uit en versla het team van Wolf in Star Fox-missies die exclusief zijn voor de Nintendo Switch-versie van de game. Starlink: Battle for Atlas komt op 16 oktober uit voor de Nintendo Switch.
• Er komen twee RPG’s!: fans die altijd en overal RPG’s willen spelen hebben geluk. The World Ends with You -Final Remix- van SQUARE ENIX komt uit op 12 oktober, en Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country komt uit op 14 september voor Xenoblade Chronicles 2-bezitters die de Expansion Pass hebben, alvorens de game op 21 september als aparte gamecardversie wordt uitgebracht.
• Warframe: spelers kunnen met 38 miljoen andere spelers meedoen aan gratis coöp-ruimteninja-actie wanneer Warframe op 20 november wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• Just Dance 2019: met Just Dance op de Nintendo Switch kunnen spelers thuis, in het park of zelfs bij de tandarts swingen op de muziek van Camila Cabello, Bruno Mars en Cardi B. Just Dance 2019 komt uit op 26 oktober.
• EA SPORTS FIFA 19: EA SPORTS FIFA 19 nadert met rasse schreden. Begin maar alvast met de warming-up, want de game komt op 28 september uit voor de Nintendo Switch.
• Team Sonic Racing: Team Sonic Racing komt deze winter uit voor de Nintendo Switch.
• NBA 2K19: de best gewaardeerde basketbalsimulatie-franchise keert terug op de Nintendo Switch met NBA 2K19. De game is nu verkrijgbaar.
• NBA 2K Playgrounds 2: maak je maar klaar voor het vervolg op de populaire NBA-arcadegame, want NBA 2K Playgrounds 2 komt dit najaar naar de Nintendo Switch.
• LEGO DC Super-Villains: vanwaar die ernst? Speel als The Joker, Harley, Lex Luthor en de rest van het gespuis in LEGO DC Super-Villains. De game wordt op 19 oktober voor de Nintendo Switch uitgebracht.

   
 Onderwerp: Bekijk nu de Life is Strange 2 Road of Life documentaire
09:41 - Life is Strange 2 Episode 1 komt eraan en verschijnt al op 27 september eind deze maand!

De ontwikkelaar van de game vindt het geweldig dat de eerste episode van het gloednieuwe verhaal over roadtrips, broederschap en coming-of-age nu bijna in de handen ligt van spelers over de hele wereld. We hopen dat de reis van Sean en Daniel Diaz voor jou net zo'n geweldige ervaring wordt als voor hen bij Square Enix en DONTNOD Entertainment.

Ter voorbereiding op de release heeft men dan ook nog een laatste voorproefje van episode 1 en vertellen ze meer over de richting die ze met Life is Strange 2 zijn ingeslagen. Daarom komen ze vandaag met 'The Road to Life is Strange 2', een korte documentaire over het maken van Life is Strange 2. De documentaire bevat exclusieve, nog niet eerder vertoonde beelden van de game, een geweldige blik achter de schermen en opmerkingen van co-creators Michel Koch, Raoul Barbet en Jean-Luc Cano, evenals andere belangrijke personages van het ontwikkelteam.


   
 Onderwerp: Gebruikers melden PS4 firmware 6.00 online errors
09:49 - PlayStation 4 firmware 6.00 is uitgekomen voor de console maar er zijn gebruikers die melden dat zich problemen voor doen bij het updaten naar de nieuwe versie. De problemen beginnen meestal wanneer je de update binnen probeert te halen via WiFi. De PSU meldt dan ook dat het aan te raden valt gebruik te maken van een netwerkkabel in plaats van draadloos netwerk. Ook kun je de update via een USB stick overzetten naar de PS4. Gebruikers zouden verschillende scenario's melden op dit moment, waarbij de update niet gedownload kan worden, en ze niet meer online kunnen gaan. Daarnaast worden ook errors met codes SU-42118-6, Ce-36329-3 en ce-30002-5 gemeld. De errors lijken gerelateerd aan oudere PS4-systemen. Inmiddels worden onderstaande workarounds aangeboden:

1. Select Notifications on your PS4. Do you see the PS4 update file? If so, delete it and reboot and see if it starts to download again.
2. If you don’t already have your PS4 connected by an Ethernet cord, then make sure you do. Then turn it off and power up in Safe Mode. Update Via Internet.
3. Make sure any notification relating to the PS4 update 5.55 is deleted. Then download the file onto USB from your PC, making sure you follow the exact instructions under (Update Using A Computer) on the official Sony site.


Sony heeft nog niet gereageerd op de meldingen. Hoeveel ze dan ook voorkomen is niet geheel duidelijk.

   
 Onderwerp: NES-klassiekers tot eind 2018 bekend voor Switch Online
10:36 - Nintendo heeft de line-up bekend gemaakt voor de NES-games die gepland staan tot eind van dit jaar bij de lancering van de online dienst 'Nintendo Switch Online'. Deze lanceert 19 september officieel met 20 klassiekers.

Launch Nintendo Switch Online (19-09-2018)
Balloon Fight
Baseball
Donkey Kong
Double Dragon
Dr. Mario
Excitebike
Ghosts'n Goblins
Gradius
Ice Climber
Ice Hockey
The Legend of Zelda
Mario Bros.
Pro Wrestling
River City Ransom
Soccer
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 3
Tecmo Bowl
Tennis
Yoshi

Oktober 2018
Double Dragon (Spezialversion)
Gradius (Spezialversion)
NES Open Tournament Golf
Solomon's Key
Super Dodge Ball
Super Mario Bros. 3 (Spezialversion)

November 2018
Dr. Mario (Spezialversion)
Metroid (Spezialversion)
Mighty Bomb Jack
Super Mario Bros. (Spezialversion)
TwinBee

December 2018
Adventures of Lolo
The Legend of Zelda (Spezialversion)
Ninja Gaiden
Wario's Woods

   
 Onderwerp: Shadow of the Tomb Raider nu wereldwijd verkrijgbaar
12:45 - Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics kondigen met trots aan dat Shadow of the Tomb Raider, het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider-serie, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

Om de release van Shadow of the Tomb Raider te vieren, heeft Square Enix een verbluffende lanceringstrailer uitgebracht, die meer laat zien van de emotionele reis die spelers moeten maken om het beslissende moment van Lara Croft® te ervaren.

“Ik ben al vanaf het begin bij de reboot betrokken en ik ben heel blij dat ik de afgelopen jaren sturing aan de serie mocht geven,” zegt Dan Chayer-Bisson, game director bij Eidos-Montréal. "Shadow of the Tomb Raider levert iets speciaals voor alle fans van de serie, of dit nu je eerste Tomb Raider-ervaring is of elk deel hebt gespeeld. Het team en ik zijn trots op wat we hebben gecreëerd en we hopen dat spelers overal ter wereld genieten van Lara's beslissende moment."

"Met Shadow of the Tomb Raider heeft ons ontwikkelteam fantastisch werk geleverd om tot een aangrijpend einde van Lara’s oorsprongsverhaal te komen, terwijl de game ook de andere sterke punten van ons als studio aan het licht brengt,” zegt David Anfossi, studiohoofd bij Eidos-Montréal. "Eidos-Montréal is goed in het bouwen van boeiende, overtuigende werelden en Shadow of the Tomb Raider zet die traditie op ijzersterke manier voort.”

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics. De game is nu beschikbaar voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

   

 Onderwerp: Black Clover Quartet Knights nu verkrijgbaar
13:10 - Bandai Namco Entertainment Europe onthulde vandaag een laatste trailer om de lancering van BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS op PlayStation 4 en pc (digitaal) te vieren. Vanaf vandaag kunnen fans van over de hele wereld voor het eerst in een videogame vechten als hun favoriete Black Clover-personages.

Online modus:
Aanpassing en teamplay zullen de sleutelelementen zijn om brute kracht en sterke tegenstanders te overwinnen in spannende 4-vs-4 gevechten verspreid over drie spelmodi. Er is keuze tussen 17 verschillende personages uit het Black Clover-universum, elk met hun specifieke rol (fighter, shooter, supporter en healer) en unieke krachten en vaardigheden voor het team. 

Over het verhaal:
BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS bevat ook een exclusief nieuw verhaal. Tijdens een zeldzame, hemelse gebeurtenis – een totale eclips die slechts eens per eeuw voorkomt – werd Yami, kapitein van The Black Bull, terug getransformeerd in een tiener. Terzelfdertijd viel Karna, een mysterieuze magiër, de hoofdstad van Clover Kingdom aan, en bracht de wereld zo in oorlog.

De deluxe editie van BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS zal digitaal beschikbaar zijn bij lancering. Het zal de basisgame, de Season Pass en bonussen zoals het Black Asta-kostuum, vervroegde toegang tot Young Yami en een herdenkingszegel bevatten. De Season Pass zal ook apart te verkrijgen zijn en bevat 3 DLC’s en 1 DLC-bonus.

BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en pc (digitaal) via STEAM.