Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 136
  Nieuwsoverzicht van 16-04-2019
 Onderwerp: Konami en Efootball.pro maken winnaars bekend
06:50 - Ter afsluiting van de vijfde eFootball.Pro League wedstrijddag, die het afgelopen weekend plaatsvond in Barcelona, heeft Konami Digital Entertainment B.V. vandaag de winnende clubs bekendgemaakt.
Celtic FC en Schalke 04 waren goed op dreef op wedstrijddag 5, waarbij de Schotten de Duitsers in de eerste wedstrijd vrij gemakkelijk met 2-0 wisten te kloppen. Schalke 04 kende een sterke start van de 2e wedstrijd, maar een goal van Celtic FC’s E_C_Oneill zorgde ervoor dat de wedstrijd eindigde met een 1-1 gelijkspel en dat de Bhoys wedstrijddag 5 ongeslagen doorkwamen.

De tweede confrontatie vond plaats tussen Boavista FC en FC Nantes en resulteerde in een 1-1 gelijkspel in de eerste wedstrijd. Een hattrick van Alex GRD van FC Nantes verzekerde de Fransen van een 4-2 overwinning in de tweede wedstrijd.

De laatste confrontatie van de dag, tussen AS Monaco en FC Barcelona, eindigde in twee tegenstrijdige overwinningen. AS Monaco versloeg de Spanjaarden met 4-1 in de eerste wedstrijd, en een 4-0 verlies in de tweede helft (dankzij een hattrick van Barcelona’s PaUUU24) kon niet meer voorkomen dat AS Monaco doorging naar de finale.

Celtic FC, waarvan ook Nederlandse sterspelers als “Dominator” Yos Sonneveld deel uitmaken, staat nu bovenaan in de groep met 12 punten, op de voet gevolgd door FC Barcelona met 10 punten. Slechts één punt bepaalt het verschil tussen AS Monaco (6 punten) en FC Nantes (5 punten), terwijl Boavista en Schalke 04 samen onderaan bungelen, met elk 4 punten.

Volgend op de teams die al verzekerd zijn van een finaleplaats, zullen FC Nantes, Boavista FC, and Schalke 04 elkaar treffen de ‘Last Chance Group’. De wedstrijden binnen deze groep staan gepland op zaterdag 18 mei.

De eFootball.Pro League wordt gespeeld op KONAMI’s PES 2019 en is ’s werelds eerste ‘eSports’ toernooi. Het is ontwikkeld voor professionele voetbalclubs, waarbij door eSports voetbalteams virtueel gestreden wordt om de Nr. 1 positie. De beste PES 2019 spelers ter wereld, zoals de Spanjaard Alex Alguacil, winnaar van KONAMI’s officiële PES LEAGUE WORLD TOUR 2018 in CO-OP, komen elk uit voor een profclub, waarbij ze ook officieel onder contract staan.

Het reguliere seizoen heeft drie wedstrijden per maand, tussen december 2018 en april 2019, waarbij de 3 beste teams doorgaan naar de finales, die in mei in Barcelona worden gehouden. De laatste 3 teams gaan dan naar de ‘Last Chance Group’, waarvan de winnaar alsnog doorgaat naar de finale. Wedstrijden binnen het reguliere seizoen vinden plaats in de Highvideo Studios in Barcelona.

   
 Onderwerp: The Elder Scrolls: Legends - Alliance War nu beschikbaar
06:51 - The Elder Scrolls: Legends – Alliance War, geïnspireerd op de oorlog van de allianties die verder woedt in Elder Scrolls Online, is vandaag uitgebracht voor The Elder Scrolls: Legends op PC, iOS en Android-toestellen. Spelers kunnen nu toetreden tot de massale knokpartij tussen de vijf allianties die strijden om de Ruby Throne.

Met meer dan 100 nieuwe kaarten, vijf nieuwe kaartkleurcombinaties, vier nieuwe mechanics en een nieuw spelbord, biedt The Elder Scrolls: Legends – Alliance War spelers de grootste verandering op vlak van meta in de geschiedenis van de game.

The Elder Scrolls: Legends – Alliance War kaartenpakketten zijn nu beschikbaar voor in-game aankoop.

   
 Onderwerp: Nieuwe video van Team Sonic Racing
06:54 - SEGA heeft een nieuwe video uitgebracht van de racegame Team Sonic Racing. Het spel komt uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch op 21 mei aanstaande.


   
 Onderwerp: Systeemsoftware update voor Switch brengt verbeteringen
06:58 - Nintendo heeft versie 8.0.0 gelanceerd als zijnde systeemsoftware voor de Nintendo Switch. De update brengt onder andere save game transfer naar de console, maar ook nieuwe sorteringsmogelijkheden voor je software. Daarnaast is de algehele systeemstabiliteit verbeterd.

A Sort Software feature is available after selecting to view All Software from the HOME Menu.
Software can be sorted by time last played, total play time, software title, and software publisher.
The All Software option displays when there are 13 or more software icons on the HOME Menu.
A View All Available News option is available within News, allowing you to view all news items currently being distributed.
Go to News > Channel List > View More.
Select from 15 new icons from the Splatoon 2 and Yoshi’s Crafted World games for your user.
To edit your user icon, head to your My Page on the top left of the HOME Menu > Profile.
A feature to Transfer Your Save Data is now available, allowing you to transfer your save data for individual games between your Nintendo Switch systems.
Go to System Settings > Data Management > Transfer Your Save Data.
Save data will not remain on your source system after the transfer process completes.
A Zoom feature can be enabled from within System Settings.
Go to System Settings > System to turn Zoom ON.
Once enabled, you can use the Zoom feature by pressing the HOME Button twice.
An option is available to prevent the system from waking from Sleep Mode when an AC adapter is disconnected.
Go to System Settings > Sleep Mode > Wake When AC Adapter is Disconnected.
This also applies when undocking your console.
A VR Mode (3D Visuals) restriction is available within Parental Controls.
This will also be available in the Nintendo Switch Parental Controls app through a later update.
Go to System Settings > Parental Controls.
These settings can also be changed from within Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit.
Hong Kong / Taiwan / South Korea is available for selection in Region.
Go to System Settings > System > Region.
The following names have been changed (functionality remains the same).
Save Data Cloud Backup > Save Data Cloud.
Transfer Your User and Save Data > Transfer Your User Data.

   
 Onderwerp: World War Z vanaf vandaag beschikbaar
10:14 - Werk samen met vrienden om honderden zombies te overleven in de razendsnelle nieuwe co-op shooter geïnspireerd door de actie-blockbuster van Paramount Pictures
Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive World War Z uitgebracht, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures. De game is nu digitaal en fysiek beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One voor €39,99 en op Windows PC via de Epic Games Store voor €34,99.

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games store.

   
 Onderwerp: Trials Rising Sixty Six uitbreiding is nu verkrijgbaar
10:17 - Sixty Six, de eerste uitbreiding van Trials Rising is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC.

Sixty Six neemt spelers mee naar de meest legendarische weg van de Verenigde Staten: Route 66. Scheur langs de Grand Canyon of dwars door Chicago en test je raceskills op 24 nieuwe tracks. Sixty Six bevat naast nieuwe parcours ook 2 nieuwe Stadium Finals en 2 Skill Games. Tevens bevat de uitbreiding een nieuwe outfit: de American Football Outfit, nieuwe contracten en nieuwe gouden eekhoorn collectibles die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen.

Sixty Six is samen met Crash & Sunburn, de Stuntman Rider Pack en de Samurai Item Pack onderdeel van de Expansion Pass, maar is ook los te verkrijgen.

   
 Onderwerp: Octopath Traveler vanaf juni beschikbaar op PC
10:18 - In OCTOPATH TRAVELER beleven spelers epische avonturen in het even betoverende als gevaarlijke continent Orsterra dat rijk is aan gevarieerde landschappen en bezienswaardigheden, waaronder weelderige bossen, woestijndorpjes en onder sneeuw verborgen kathedralen. Spelers volgen de avonturen van acht verschillende personages met elk hun eigen motief om op reis te gaan, uiteenlopend van een zucht naar zelfontwikkeling tot wraak. Elke reiziger begin zijn of haar avontuur in een ander deel van het land en doordat de speler zelf kan kiezen in welke volgorde hij de personages kiest, is elke reis weer anders.

OCTOPATH TRAVELER voor pc komt tot leven in unieke HD-2D-beelden, waarin 2D-personages naadloos samenvloeien met een prachtige 3D-wereld.

OCTOPATH TRAVELER is vanaf 7 juni 2019 beschikbaar voor pc met Engelse en Japanse audio en teksten in Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

   

 Onderwerp: World of Warships: Legends is vanaf nu wereldwijd beschikbaar
14:13 - Wargaming heeft zojuist bekendgemaakt dat World of Warships: Legends vanaf vandaag beschikbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One met haar Early Access lancering.

Kapiteins kunnen vanaf vandaag met epische zeegevechten aan de slag op de PlayStation 4 en Xbox One. De game ondersteunt Engels, Russisch, Japans, Frans en Duits en wordt gelanceerd met een breed scala aan schepen die te unlocken zijn, legendarische commandanten die je kunt toevoegen en gehele oceanen die je veroveren kunt. World of Warships: Legends is hiermee de tweede Wargaming titel die op de consoles wordt uitgebracht. World of Tanks: Mercenaries heeft momenteel 18 miljoen spelers.

Spelers van Early Access op PlayStation 4 en Xbox One hebben momenteel de keus uit vijf verschillende kaarten die HDR-ondersteuning bieden en drie scheepsklasse met torpedojagers, kruisers en oorlogsschepen.

World of Warships: Legends is geen eenvoudige conversie van het wereldwijde pc-fenomeen. Deze game is van de grond af opgebouwd om optimaal te kunnen profiteren van de kracht en mogelijkheden van de huidige generatie home consoles. Het heeft snellere gevechten, meer opties om jouw commandanten te ontwikkelen, een vernieuwde gebruikersinterface, intuïtieve nieuwe besturingselementen en console-exclusieve content.

Spelers kunnen zich ook in de toekomst verheugen op regelmatige updates met veel nieuwe content. Binnenkort komen er Japanse schepen aan, worden de legendarische commandanten ingezet, kunnen air carriers gecoördineerd worden en kan men, rond de zomer, gaan genieten van de nieuwe maps met volledige 4K-ondersteuning voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.