Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307
  Nieuwsoverzicht van 18-04-2019
 Onderwerp: Xbox One S All-Digital Edition komt 7 mei voor 229,99 Euro
07:08 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Xbox One S All-Digital Edition op 7 mei aanstaande uit zal komen in Europa en Noord-Amerika. De console bevat geen optische drive voor het draaien van discs en kan enkel games digitaal downloaden. Drie spellen zijn voorgeïnstalleerd, namelijk Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. De harde schijf bevat 1 terabyte aan opslagcapaciteit. De prijs is 229,99 Euro.

   
 Onderwerp: Ninja Gaiden II nu backwards compatibel op Xbox One
07:10 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat de game Ninja Gaiden II backwards compatibel is gemaakt voor de Xbox One X. Het spel kwam in het verleden uit voor de Xbox 360 en was een groots succes. Als je het spel al eens aangeschaft hebt in het verleden kun je deze nu gratis downloaden op de Xbox One.

   
 Onderwerp: Famitsu beoordeelt Phantom Cat en GRIP
07:11 - Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld, waaronder GRIP en Phantom Cat. De lijst van deze week met reviews is als volgt:

Phantom Cat: Super Nyaa Edition (Switch, Rainy Frog): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)
GRIP: Combat Racing (PS4/Switch, Wired): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Lyrica (Switch, Cosen): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)
Frane: Dragons' Odyssey (PS4, Kemco): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)
Satsujin Tantei Jack the Ripper (PS4/Switch, Nippon Ichi): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)
Xenon Valkyrie+ (Switch, Rainy Frog): 6 / 7 / 6 / 7 - (26/40)

   
 Onderwerp: Laadtijden PS4 en PS5 vergeleken in Spider-Man
07:14 - Mark Cerney van Sony heeft een video via IGN beschikbaar gesteld waarin de laadtijden van Spider-Man op de PS4 Pro en op de PlayStation 5 te zien zijn. De game werd gedraaid op een PlayStation 4 devkit. Op de PS4 Pro duren de laadtijden zo'n 15 seconden terwijl de PS5 er doorheen vliegt.


   
 Onderwerp: Nintendo zou werken aan goedkoper model van de Switch
07:19 - Nintendo zal een goedkoper model van de Nintendo Switch in de herfst van dit jaar gaan lanceren. Dat meldt het Japanse Nikkei. Het model zou een portable version moeten worden maar is nog altijd dockable aan je TV. Eerder gingen er nog geruchten dat een nieuw model zou gaan verschijnen voor de zomer maar dit wordt niet gehaald. Het nieuwe model dat nu in de maak zou zijn zou zich nog in de concept-fase bevinden. Nintendo heeft de informatie zelf niet bevestigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Shao Kahn duikt op in trailer Mortal Kombat 11
07:20 - Warner Bros en NetherRealm hebben een nieuwe trailer gelanceerd van Mortal Kombat 11. Het gaat om Shao Kahn die getoond wordt in de video. De game staat gepland voor 23 april aanstaande.


   
 Onderwerp: Releasedatum Redeemer: Enhanced Edition bekendgemaakt
08:33 - Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen de releasedatum van de top-down actiebrawler Redeemer: Enhanced Edition aan. De game zal vanaf 25 juni beschikbaar zijn op PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC zowel fysiek als digitaal.

Over Redeemer: Enhanced Edition:

Redeemer: Enhanced Edition is een intense moderne versie van het Brawler-genre waarin je met je vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving een weg door vijanden mept, hakt en knalt.
Speel als Vasily, een ex-elite soldaat die werkte voor ’s werelds grootste cybernetische wapenfabrikant. Hij ontsnapt maar net naar een verborgen klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde, om hem te veranderen in een cyborgsoldaat.
Hij probeerde 20 jaar lang rust en vrede te vinden tussen de monniken totdat het bedrijf hem op het spoor kreeg, en nu steeds dichterbij komt. Hierdoor hebben ze hem een laatste verlossingskans gegeven.

Belangrijke Features:
• Intense top-down actie: Versla vijanden met een brede selectie aan vuur- en meleewapens waaronder messen, batons, vuurbijlen, hamers en nog veel meer.
• Uniek kill-systeem: Gebruik drie verschillende soorten kills om vijanden genadeloos te elimineren: sneak voor stealth kills; gebruik de omgeven om tegenstanders uit te schakelen; gebruik je vecht-vaardigheden om tegenstanders neer te slaan.
• Disarm-or-dismember systeem: Gebruik een unieke move om vijanden te ontwapenen, of om bepaalde vijanden naar believen uit elkaar te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens.
• Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je vijanden neerhaalt middels een goed getimede block. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende vijandsoorten en perfectioneer je parry.
• Verhaalgedreven singleplayer: Ontdek het duistere verleden van Vasily en ervaar een avontuur vol bedrog en verlossing.
• Co-op modus: Speel met een vriend op één console in de co-op modus.
• Leveling: In-game leveling is gebaseerd op langzame verbetering van battle skills – vaardigheid met een skill wordt verbeterd door verschillende aanvallen te gebruiken: schoppen, stoten, lichte en zware melee wapens of geweren zoals pistolen, submachine guns, assault rifles of plasma guns.
• Perks-systeem: Je hebt 50 perks om de moord-efficiëntie van Vasily beter te maken. Maak zijn vaardigheden na elke overwinning beter. Gebruik nieuwe ongelooflijke vecht-perks - electro punches, dragon breath kicks, explosieve plasma en flame bullets etc.

   

 Onderwerp: Saints Row: The Third – The Full Package Deluxe Pack pre-order nu beschikbaar
09:18 - Om de release van de gloednieuwe Saints Row: The Third – The Full Package trailer te vieren heeft Deep Silver vandaag bevestigd dat de Deluxe Pack voor de populaire open world adventure game Saints Row: The Third - The Full Package beschikbaar is om te pre-orderen voor de release op 10 mei 2019.

De Deluxe Pack bevat een lading aan door Saints Row-geïnspireerde goodies waaronder:
• Een set Saints Row Analog Stick Thumb Grips, voor extra controle;
• Dubbelzijdige A2-poster met iconisch Saints Row: The Third artwork;
• Paarse microvezeldoek, versierd met het Saints Row: The Third insigne;
• 2 console Sticker Sheets, met iconografie van de Saints Row wereld;
• 3 dubbelzijdige lithographs, met artwork van zes geliefde personages uit de serie;
• Dubbelzijdige alternatieve hoes, die eigenaren kunnen gebruiken om hun fysieke game aan te passen;
• Deluxe Game Case Sleeve, met de originele artwork uit 2011 voor extra nostalgie.

Saints Row: The Third - The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch.

• City of Sin – Verstoor en ontmantel de wurggreep die het Syndicate heeft op wapens, cybercrime en criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport waar op elke straathoek actie te vinden is.
• Weapons of Crass Destruction – Vijanden kunnen verslagen worden, maar je kan ze ook vernederen. Hoverjets, menselijkse kanonskogels en melee wapens maken er allemaal deel van uit.
• Joy-Con Crazy Customization – Maak de gekste personages die je ooit gezien hebt, van celebrities met vergane glorie tot ninja-piraten zonder masker. In elke zondaar zit wel een Saint. Wie ga jij worden?
• Portable Over The Top Co-Op – Ga als einzelgänger door het leven of speel online met een vriend. Voor de eerste keer kunnen spelers zij-aan-zij staan online of via lokale multiplayer. Probeer eens skydiven, terwijl je probeert te landen op de brandende truck die wanhopig richting een zwaarbewapende Syndicate basis raast. Steelport is altijd leuker met een vriend.
• The Full Package – Inclusief alle drie Mission Packs en meer dan 30 DLC-items. Alle eerder uitgebrachte content is aanwezig op de gamecard.

   

 Onderwerp: Alle content van Fishing Planet in één Premium Edition voor consoles!
10:34 - The Fisherman – Fishing Planet is een geweldige ervaring voor alle natuurliefhebbers en sportvissers! De premiumversie van Fishing Planet, die de standaard voor vissimulators heeft gezet en al 5 miljoen spelers heeft, bundelt alle content die tot nu toe is verschenen in één pakket: het equivalent van meer dan 30 DLC’s, plus functies die exclusief in deze premiumversie van de game verschijnen. Door van een free-to-play-model met betaalde content over te stappen naar een premiummodel, weten spelers zeker dat ze de complete, meeslepende ervaring krijgen.

The Fisherman – Fishing Planet is een getrouwe reproductie van de vissport in al zijn facetten. Spelers kunnen op verschillende manieren hengelen naar meer dan honderd verschillende soorten vissen, waarvan de kunstmatige intelligentie gebaseerd is op het werkelijke gedrag van elke soort. De premiumversie biedt toegang tot maar liefst achttien verschillende visgebieden, inclusief meren, rivieren en gevarieerde vegetatie. Qua vistuig maakt het spel duizenden combinaties mogelijk, waarbij elk element zijn eigen fysica en hydrodynamische eigenschappen met zich meebrengt.

De game dompelt spelers helemaal onder in prachtige natuurgebieden, dankzij de aandacht voor details waarmee omgevingselementen, zoals de geografische zone, klimatologische omstandigheden, het tijdstip van de dag en flora en fauna, tot leven worden gewerkt. Dit alles is in de game verwerkt om het realisme en de onvoorspelbaarheid van sportvissen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen. Dankzij de hoogwaardige audio die de ontspannende geluiden van water en het gezoem van insecten produceert, hoeven spelers slechts hun ogen te sluiten om het authentieke visgevoel te ervaren, maar dan gewoon thuis voor de tv!

Game-content:

• 110 soorten vissen met realistisch gedrag
• 18 prachtige waterlocaties met authentieke achtergronden en vegetatie
• Duizenden mogelijke vistuigcombinaties
• Dynamische weersomstandigheden en dag/nacht-cyclus
• Online-competities voor solo- of coöpspelers, inclusief trophies en klassement

Haal je visuitrusting maar alvast van zolder, want het visseizoen begint komende herfst op PlayStation 4 en Xbox One.

   

 Onderwerp: Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend
10:44 - Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).

Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: warhammer-chaosbane.com
Deze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Content van de tweede betafase:

• Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.
• Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.
• Maximum level: 25
• Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen.

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.